iStyle / iPhone 6S & iPhone 6S Plus

19:14:00


De aproape de jumatate de an am trecut de la Samsung la iPhone . Am iPhone 5S , imi place tare mult , dar iata, tehnologia nu sta pe loc , pe 9 octombrie iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate oficial in Romania.  Am ajuns si eu la lansare  la iStyle din Mall Vitan 
iStyle - Apple Premium Reseller,  cel mai important lant retail dedicat produselor Apple in Romania , a lansat oficial pe piata noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus .
Vineri , pe 9 octombrie ,la miezul noptii ,fanii si clientii iPhone s-au bucurat de evenimentul de lansare pana la 3 dimineata si de  preturi        speciale  de lansare  de 3499 lei si surprize speciale .



iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt cele mai avansate iPhone-uri din toate timpurile și adaugă o nouă dimensiune revoluționarei interfețe Multi-Touch™ prin tehnologia 3D Touch, care detectează presiunea aplicată pentru a permite noi modalități intuitive de a accesa funcționalitățile și de a interacționa cu conținutul. iPhone 6s și iPhone 6s Plus beneficiază de afișaje Retina® HD create din cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone și carcase din aluminiu seria 7000, același aliaj utilizat în industria aerospațială, în finisaje metalice superbe care includ acum varianta cromatică aur roz.


iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă și o nouă abordare transformatoare a fotografiei, numită Live Photos, care aduce la viață imaginile statice prin capturarea unui moment în mișcare. Live Photos, 3D Touch și celelalte inovații din noile modele de iPhone sunt propulsate de noul cip A9 proiectat de Apple, cel mai avansat cip de smartphone, care
furnizează performanțe mai rapide și autonomie sporită a bateriei.

3D Touch
iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă noi modalități de a naviga și utiliza dispozitivul prin detectarea presiunii aplicate pentru a activa noile gesturi numite Peek și Pop™. Apăsați ușor (Peek) pentru a previzualiza o poză, un e-mail, o pagină web sau alt conținut, iar o apăsare puțin mai profundă (Pop) vă permite accesarea conținutului. Grație acţțiunilor rapide, 3D Touch furnizează scurtături pentru cele mai frecvente activități, astfel încât să puteți să trimiteți un mesaj sau să faceți un selfie printr-o simplă apăsare din ecranul principal.


Inovații pentru cameră
Cea mai populară cameră digitală din lume a fost perfecționată pe noile iPhone-uri cu noi modalități de a captura și retrăi momente de neuitat. iPhone 6s și iPhone 6s Plus introduc Live Photos, care merg dincolo de instantanee pentru a captura momente în mișcare. Live Photos sunt fotografii de 12 megapixeli care, printr-o simplă apăsare,dezvăluie momentele imediat anterioare și ulterioare fotografierii, astfel încât să vă puteți bucura de o amintire vie în locul unei imagini statice. Camera filmează acum în format ultra-HD 4K, cu o rezoluție de 3840 x 2160 (peste 8 milioane de pixeli), și beneficiază de stabilizare optică a imaginii la filmare pe iPhone 6s Plus. După înregistrarea conținutului video 4K, acesta poate fi editat pe un Mac, PC, iPad și, cu cea mai recentă versiune de iMovie pentru iPhone, puteți edita chiar două fluxuri simultan.

Alte îmbunătățiri aduse camerei includ:
- un nou senzor de 12 megapixeli cu tehnologie avansată a pixelilor și un procesor de semnal al imaginii proiectat de Apple pentru culori mai fidele și fotografii mai precise și mai detaliate
- o nouă cameră FaceTime HD de 5 megapixeli și Retina Flash, care sporește pentru scurt timp de trei ori luminozitatea ecranului, pentru selfie-uri minunate în condiții de iluminare scăzută

                                                                   Cine e fan iPhone?

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc serios sa trec si eu la iphone . Elena S

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru noutati...eu am Samsung dar Iphone mi se pare mai feminin...poate imi aduce Mos Craciun un iphone :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nici nu vreau sa ma uit :))
    batranelul meu Iphone 3g, inca duce...si eu sunt fan!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am facut invers, eu am trecut de la iPhone la Samsung. :) Ultimul iPhone pe care l-am avut a gost un iPhone 4, si dupa aia m-am convertit la Samsung.
    Pupici si sa ai o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt iphon-ista :) si imi place mult

    RăspundețiȘtergere