Cosmetics Beauty Hair Expo 2015

16:36:00

Fetele mele , Cosmetics Beauty Hair Expo 2015 e in toi, se desfasoara la Rom Expo , pana duminica . Mai aveti timp sa ajungeti,pentru ca merita!!!
Eu cu Anne am fost, am vazut, am cumparat si am primit cate ceva , in curand veti putea vedea pe canalul nostru de youtube [ Easy Chic]  un nou filmulet despre plimbarea noastra la expozitie.  Speram sa ne sustineti si va multuim! Dar nu uitati nici de canalul meu Fashion Doctor .
Deocamdata va povestesc un pic ce am vazut eu si de ce oferte merita sa profitati.



KEUNE - un brand profesional de ingrijire a parului fantastic. L-am indragit din prima, cand am testat produsele pentru prima data. Aceasta masca pentru par este ceva de vis, pot sa spun cu sinceritate , probabil este cel mai bun produs pentru par folosit de mine pana acum! Aici puteti citi inca un review despre produse Keune care mi-au placut foarte mult. Asadar, la targ ,la standul KEUNE gasiti oferte foarte bune, profitati!
Standul  MELKIOR este foarte mare cu toata gama de produse, cu 10 % reducere. Noutate absoluta Melkior este crema de maini special creata pentru piele uscata , cu ungrediente pretioase.  Rujurile Jumbo din noua colectie sunt superbe, atat culorile si textura! M-am indragostit!! Stiti deja ca iubesc ojele Melkior , foarte frumoase si rezistente . Fardurile si absolut tot din gama Melkior gasiti la oferta.


ZIAJA - un brand nou descoperit , brand polonez de ingrijire cu o gama foarte larga de produse cu un stand foarte mare la Expo si oferte super bune!! Aici puteti urmari noutatile, dar revin si eu cu impresii despre produse. Produsele lor nu sunt testate pe animale si au niste ingrediente fantastice. La asa preturi e chiar fantastic!

GOLDEN ROSE are cateva noutati,printre care noile oje , creioane jumbo pentru buze si inca ceva.
COSMETICA VERDE , ca de obicei, o multime de lume in jur ,pentru ca produsele lor sunt foarte bune si ieftine. Sunt fan! Mai gasiti magazinul lor la Mega Mall.
Am descoperit un brand nou, un concept intreg,foarte interesant- MASTEY . Abia astept sa descopar si Centrul lor Organic , v-am spus e un concept nou,foarte interesant!

Pentru unghii sunt foarte multe branduri , am mai vazut Paese , Malu Wilz si multe saloane .
TOP LINE  are un stand mic, dar nu uitati ,ca in perioada asta la sediul lor -magazinul din Regina Maria,14 se desfasoara Trade Expo cu reduceri   pana la 80%.
As vrea sa mentionez si brandul profesional pentru ingrijirea parului FUDGE , au produse minunate si la fiecare targ cumpar un bidon de sampon pentru baiatul meu, dar il folosesc si eu. Incercati!!!
                                                  Mai tarziu va asteptam pe youtube!

You Might Also Like

3 comentarii