JEAN-CHARLES BROSSEAU-OMBRE RUBIS / Beautik Haute Parfumerie

12:30:00

Beautik Haute Parfumerie  - nu numai o parfumerie ,este un univers intreg absolut special ,unde magia sticlutelor de parfumuri  te fascineaza ! Un loc dedicat parfumurilor cu o traditie , cu o istorie bogata ,dar foarte actuale .

                           Recent a fost lansata o noua aroma,un parfum de traditie absolut magic

Ombre Rubis este un parfum delicat si deosebit ce poate fi purtat ca o bijuterie originala ce va poate insoti in orice moment din zi sau  din noapte.


 Ombre Rubis a fost creat in colaborare cu parfumierul Thomas Fontaine, reamintind  de cele mai frumoase arome florale. Este un parfum foarte contemporan si mai presus de asta, are o combinatie neasteptata de stiluri.Pur si atrăgător, printr-o asamblare uimitore a notelor  de bergamota, citrice si amestecul  cu rubarba si Mimosa. Floarea de portocal, iasomia de apa si frunzele de violeta completeaza aceasta compozitie sclipitoare, care  se inceheie in cele din urma cu  moliciunea aproape comestibila a vaniliei de Madagascar si  nucii de cocos.

 Daca nu ati pasit inca in aceasta lume fascinanta , trebuie s-o faceti, experienta seductiva si dependenta garantate!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. ce arome trebuie sa te invaluie acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca rasplateste si curiozitati asa ca a mea de a-l avea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai am un strop de Fleur d'Ombre Violette-Menthe si e absolut imbatator. Din pacate, nu am unde sa miros macar arome de nisa, iar parfumul asta nou pare sa fie fix pe gustul meu

    RăspundețiȘtergere