Favoritele lunii august

09:45:00

Fetele dragi , iata ca a trecut vara , o vara foarte calduroasa,aproape insuportabila . Dar sper ca toamna sa ne bucure inca mult de raze de soare blande .
Astazi vorbim despre favoritele lunii august /ingrijire, cosmetice / , cu mici review-uri despre fiecare produs.
Stiti ca am filmat cu Pety despre esentialele verii , a fost primul meu clip ,cine nu l-a vazut , va invit aici. Tot am vrut sa mai filmam, dar ba timpul nu ne-a permis, ba nu ne-am coordonat cu programul. Sper totusi sa mai revenim pe youtube.
Din start va spun ca folosesc si alternez multe diferite produse , mi-a fost greu sa aleg, dar va prezint astazi cele pe care le-am folosit cel mai des in august si care, bineinteles,imi plac.
Incep cu produse pentru par 
 Sampon si balsam Himalaya - demult am vrut sa incerc produse Himalaya pentru par si intamplator le-am descoperit in Farmacia Tei [ Derma Center] din Sun Plaza.  Mi-au placut ,pentru ca lasa parul foarte curat si matasos , nu se ingrasa repede , ofera si un plus de volum. As vrea sa incerc si alta gama.
Luminoil Elgon [ il gasiti aici ] - un produs tare interesant , review aici


Iubita mea peria cu incalzire Remington , in general folosita cel mai des. Nu e rotativa! Cu ea obtin par neted si matasos cu volum. Este de neinlocuit,o ador! Foarte usor de folosit si rapid. Dupa uscarea parului cam in 5 minute sunt gata cu coafatul.
Singure produse de styling pe care le-am folosit sunt fixativele. Nu imi lipseste niciodata,pentru ca am par mult si cumva trebuie potolit. Mult timp am folosit fixativul de la Melkior , cel roz cu epalina, extraordinar dealtfel . Dar recent am descoperit aceasta gama Keratin Therapy de fixative la magazinul cosmetica verde din Mega Mall. Sunt produse rusesti . Dupa cum observati , sunt doua fixative cu fixare diferita, cel rosu -3,cel albastru-4. Dar in fond, sunt cam la fel, chiar nu am observat sa fixeze cel albastru mai puternic. De ce imi plac? Pentru ca fixeaza foarte lejer, nu imbacsesc parul, au miros placut si ofera stralucire parului. Love!
Tangle Teezer a intrat in viata mea demult si nu pot pur si simplu fara el!!! Eu nu pieptan parul ud deloc, il usuc asa cum e, apoi ma pieptan cu Tangle Teezer cu capul aplecat odata si inca odata normal si parul e perfect descurcat, matasos , neted. Nicio copie nu se compara cu originalul, am avut alt ''tangle teezer'' pretins a fi original, dar nu are nicio treaba, l-am aruncat. Acum il puteti gasi in Sephora,merita fiecare banut!
Elastice pentru par Invisibobble le am de cand au aparut in Sephora la noi si nu mai vreau alte elastice de par. Intrucat la servici stau toata ziua cu parul strans, aceste minuni sunt de mare ajutor. Nu rup parul, nu ma doare capul , sunt super-puper !
Demachierea
Apa micelara Nivea a intrat in rutina mea de demachiere de cand cu campania Nivea . Este o micelara buna , demachiaza bine absolut tot , nu ustura ochii. La fel de bine ma inteleg cu micelara Garnier si Loreal.
Nu inteleg isteria cu Bioderma...
Clarisonic - il folosesc cam de un an . Nu il folosesc zilnic, cam de trei ori pe saptamana . Am observat ca tenul meu a devenit mai luminos si mai sanatos. Merita banii!
Exfoliating Cleanser AHA/BHA Murad - un cleanser tare bun , bland,o placere sa-l folosesti. Are in componenta mici fine particule exfoliante . In general imi plac produsele Murad, am folosit multe . Cu mare placere am folosit si clenser cu vit C Murad , chiar mi-a placut cel mai mult.
Produs SPF 
NOREVA Noresun SPF 50 - a fost crema de  protectie solara pe care am folosit-o in aceasta vara calduroasa. Intra repede in piele , nu lasa urme albe si nu influenteaza durata machiajului . O gasiti aici
Si cum fara apa termala cand te arde soarele de nu mai poti? Apa termala LRP a fost de mare ajutor. Are un jet foarte fin , racoreste, calmeaza ,improspateaza machiajul.
Crema de zi
Crema lejera Hydraliane SVR [ o gasiti tot pe optimashop.ro] - o crema extraordinara, extrem de lejera, hidratanta , fara miros . Se aplica minunat, se absoarbe rapid, tenul arata foarte bine. O recomand cu toata increderea!
Murad Rapid Colagen Infusion - o aplic in zona ochilor,ovalul fetei, zona naso-labiala , cateva picaturi si tenul e mai intins si mai ferm. Desigur, lupta anti-aging e grea, nu cred in minuni, dar cu o ingrijire adecvata putem sa imbatranim mai frumos. Asa sper...
Make-up
Incep cu primer pentru ten - Douglas make-up primer si MUFE smoothing primer. Sunt baze diferite, cu texturi diferite. Cea de la Douglas are textura gel transparenta , netezeste frumos tenul , prelungeste rezistenta machiajului , fdt se aseaza mai bine. Imi place si o folosesc destul de des.
Cea de la MUFE are o textura crema , seamana cu porefessional Benefit, netezeste perfect porii,  ridurile , ai senzatia la atingere ca ai ten perfect. Daca tenul nu e hidratat bine,poate usca fata. Recomand pentru tenul  mixt-gras.
Primer pentru ochi Too Faced pentru mine e de neinlocuit, este mult mai eficient decat UD sau alte marci.
Fard de pleope rezista cu el toata ziua ,in plus , culorile oricarui fard devin mai intense.
Benefit Puff Off este un gel-crema pentru zona ochilor , care netezeste aspectul pungilor , estompeaza cearcane, revigoreaza zona de sub ochi. Este un must have pentru toate doamnele cu probleme de acest gen!
In aceasta luna cel mai des am folosit aceste fonduri de ten. Chiar am lasat deoparte iubitul meu Shiseido Sun Protection. Si da , nu pot sa folosesc un fond de ten... Nu pot.
Sephora Teint Infusion - un fdt lichid, cu pipeta . Este un fdt extraordinar, chiar daca e lichid, acopera absolut tot si arata natural pe fata. Este destul de rezistent,pigmentat,opac , superb!
Loreal True Match , varianta americana , se deosebeste de varianta true match europeana, este   mult mai bun! E lichid , dar acopera tot, arata sanatos,glowly pe fata si rezista toata ziua. Love!
Flormar Mat Touch - o dragoste mai veche . Foarte bun ! Cremos ,arata superb pe ten, are  acoperire mare,nu e chiar mat , dar e minunat!!!
MAC Pro Longwear - un fdt pe care l-am folosit in aceasta perioada cel mai des . Cremos, are acoperire medie, ofera tenului un aspect natural si sanatos.
Ador paleta Naked 3 , cel mai des o folosesc ,in unele nuante sunt deja gauri.. Nu are rost sa spun mai mult,stiti toate despre toate palete Naked si cum s-ar zice, fiecare cu Naked -ul lui..
Fard de pleope Seventeen 405 - o nuanta foarte frumoasa de maro deschis-roscat , satinat, rezistent, superb.
Si creion -fard jumbo Kiko 05 - nu este cu nimic mai prejos decat chanel,dior,lancome,etc,adica ati inteles, de 4-5 ori mai scumpe. Foarte frumoasa nuanta, pac-pac te-ai dat si nu ai treaba toata ziua, rezista ....pana nu te intalnesti cu apa micelara.

Mascara Lancome Hypnose Drama este preferata mea de ani de zile! Ofera mult-mult volum! Cui ii plac gene cu volum mult, e must have!
Imi place sa experimentez cu diverse  rimeluri, multe sunt pe placul meu , dar iata luna trecuta am revenit la mascara Douglas Devil Eyes .  Denumirea clar sa refera la volum, asa si este. Periuta din silicon,usor curbata ,cuprinde toate genele , lungeste si da un volum asa cum imi place. Nu incarca genele, asa cum face Hypnose Drama.
Si cum mie imi place sa trag codite la ochi, iata trei produse - creionul MAC , ELF eye liner , Benefit They're Real liner. Cu ajutorul acestor produse coditele imi ies super usor si rapid , rezista pe ochi toata ziua si eu am ochisori de pisica..
Pudra MAC Studio Fix -am folosit-o in luna august, dar vreau sa revin la gama mineralize , pentru ca fix este mai grea , asa arata si pe fata. Are acoperire mare si o poti folosi si fara fond de ten.
Sephora mineral este o pudra la care revin din cand in cand [ pentru ca intre timp ma cumpar 1000 de pudre..] , se poate folosi pe post de fdt, deasupra la fdt, are acoperire mare, dar e mai  flawless.
Bronzer , contur , blush .Sephora, Douglas , Milani - au fost utilizate cel mai des. Nuantele sunt diferite , asa ca in functie de machiaj foloseam unul sau altul. Blush-ul Milani Luminoso e fara concurenta!
Estee Lauder Double Wear Maximum Cover este de fapt un fdt, dar este atat de dens , ca mi-e imposibil sa-l folosesc ca si fdt. Dar ca si corector, anticearcan si ce vreti voi sa acoperiti[ ca acopera si pe mama imperfectiunilor] -este super. O picatura mica ajunge sa acoperi toata fata.., deci va ajunge mult,mult timp. Cred ca e onvestitie buna pentru cei care folosesc corectoare,mai ales pentru profesionisti. Cu buretelul mini beauty blender se aplica perfect!

Pentru buze 
Creioanele Flormar sunt din categoria ieftin si super-puper bun! Sunt unele din preferatele mele! Nuanta 229 e un roz natural ,merge sub orice ruj sau fara si nuanta 218 -un mov superb , superb.
Infracyte Gloss [ aici ] - nu e un gloss oarecare, dar recunoscut la nivel mondial ca cel mai bun produs anti-aging pentru buze! Netezeste suprafata buzelor, le ingrijiste ,ofera volum. Love!
Ruj MAC in nuanta Plumful, din gama lustre - descoperit recent si iubit mult!
Balsam de buze Blistex - probabil unul din cele mai bune in lume , nu se compara cu niciun Carmex enervant sau EOS , este minunat! Si Benebalm Benefit  ,un tint balm atat de placut ,incat mi-a creat dependenta! Il tin in buzunar la propriu. Ofera o nuanta delicata, naturala buzelor si hidrateaza perfect.
Pensule de machiaj folosite la greu- RT  Zoeva , Sephora. Si sapun solid Douglas pentru spalarea lor este wow, spala rapid orice pensula oricat de folosita.
Pentru ingrijirea de seara am folosit la greu Bio Oil ,un ulei extraordinar, nu credeam ca il voi folosi in cele mai calduroase zile, dar iata ca      da! Are in componenta un ingredient revolutionar  numit PurCellin Oil , e un ulei uscat  ce intra repede in piele , nu lasa nicio urma grasa. Am facut cu el masaj facial , l-am aplicat pe gat, decolteu, picioare . Efecte pe termen lung sigur vor fi, asa ca mi-a ramas jumatate ,il voi folosi in continuare cu mare drag. E foarte bun pentru   vergeturi, cicatricii, tenuri obosite si ridate , pentru femei gravide ,etc, gasiti        multe informatii pe net.
StriVectin - tot vechea dragoste , o crema ce lupta cu timpul, si eu .. Imi place , o folosesc demult si cred ca ajuta mult ca tenul meu sa arate cat de cat  bine.
Lotiune de maini Balea DM - ieftina si buna, are pompita,textura usoara, miros discret placut,o aplic pe maini,picioare, coate .. super, la asa pret mic.
Pure Aloe Vera -o gasiti aici , o lotiune care nu trebuie sa lipseasca din casa. E buna pentru toti si pentru orice!!!
La categoria unghii  - ojele Flormar  au fost vedete. Se usuca rapid, sunt rezistente, arata frumos , imi plac mult. Si de cand am descoperit Top-Coat Vinylux si ulei de cuticule , numai pe acestea le folosesc. Top-coat-ul este cel mai bun, nu exista comparatie cu nimic! The best!!!
           V-a placut aceasta postare,fetelor? V-a fost utila? Ati descoperit ceva de folos?


















You Might Also Like

7 comentarii

  1. MAC Prolongwear, pensulele Zoeva și paleta Naked 3 sunt deja pe wishlist, nu mă întărâta și mai tare, că vreau să mai fac și eu niște economii! :))
    M-ai făcut foarte curioasă și cu fixativele, par a fi cum îmi plac mie!
    Cu Estee Lauder Doble wear nu m-am înțeles nici eu deloc pe post de fond de ten, mi se pare mult prea greu, mult prea mult.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ne filmam weekendul acesta...trebuie sa ne mobilizam pana nu da ninsoarea :))
    Foarte tare postarea...Doamne cate produse ai...eu incerc sa ma disciplinez sa nu am atatea produse in paralel dar tot am...mai ales fond de ten si rimeluri...si rujuri...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting beauty products...thx for sharing! have a beautiful week Stella, kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaiiiii ce de frumuseti ne-ai aratat aici,mi-au jucat ochii'n cap :))))) nu stiam la care sa ma uit mai repede,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am zapacit cate minunatii!
    trebuie sa incerc neaparat Luminoil!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aoleu! Cred ca e cea mai lunga postare pe care am citit-o pe blogul tau! :))
    Cand ai timp sa le folosesti pe toate? Tu nu ai tot 24 de ore intr-o zi? Cred ca trisezi! :)))
    L'oreal True Match as vrea sa incerc si eu...sa vedem ce stie! :D
    Dar momentan am alte fonduri de ten de terminat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mi-am cumparat acum un sampon de la Douglas, abia astept sa-l incerc- par uscat si il cam "remingtonez" des.

    RăspundețiȘtergere