Professional Makeup Brushes Set

09:21:00

Fetele dragi, stiati ca de pe ROMWE puteti comanda nu numai haine? Pe site sunt foarte multe accesorii, inclusiv pensule de machiaj. Nu aveam nimic de pierdut cand am comandat acest set , sunt 10 pensule la un pret foarte mic. Acum sa vedem daca intradevar merita.
                                                                               Setul
Acest set a venit ambalat intr-o folie de plastic si fiecare pensula era ambalata separat. Nu include nimic altceva . 5 pensule mari si 5 mai mici sintetice  . Seamana foarte mult cu alte branduri cunoscute . Eu nu sunt profesionista ,dar folosesc pensule in machiajele mele zilnice . Acum cred ca orice fata stie sa foloseasca o pensula .


Dupa cum vedeti in poza ,pensule mari sunt gen kabuki , cu ajutorul carora poate fi aplicat orice produs lichid pe fata ,adica stiti voi, fond de ten, baza de machiaj , orice doresti. Foarte bine se aplica si produse pulbere precum  pudra libera, minerala , blush, contur... Va spun sincer, calitatea este foarte buna. Eu am si pensule Sigma si RT si am cu ce compara. Desigur, nu seamana suta la suta , dar sunt foarte bune. La atingere perii din pensula sunt mai moi ,foarte fine . Sunt indesate bine si ca densitate de perisoare sunt cam la fel cu cele originale. Manerul este de calitate. Nu am folosit inca toate, am folosit trei din cele cinci mari si doua din cele mici.
Le-am folosit pentru aplicarea fondului de ten lichid si a pudrei minerale. Nu sunt expert , dar parerea mea umila e ca nu exista nicio diferenta in aplicare si rezultatul final. In plus, pensule se spala foarte bine cu sapunul solid special pentru pensule Douglas .
Cu cele mici nu prea am inteles si va rog sa ma ajutati voi, la ce se folosesc aceste pensule concret? Sunt cam mari pentru machiajul ochilor , am reusit sa folosesc o pensula pentru aplicarea fardului mat de baza pe toata pleoapa si cu alta pensula sa aplic corectorul . Ma gandeam la ce le mai pot folosi... Sa nu radeti!




                                                              Ce parere aveti , fetelor?

You Might Also Like

10 comentarii

  1. ai venit la timp cu postarea, chiar imi trebuie niste pensule. sa intru sa ma uit. multumesc de imfo

    RăspundețiȘtergere
  2. nice brushes
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/08/engagement-ring.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam ca Romwe are si oferta in acest sens dar intotdeauna e utila o informatie de acest fel - pot fi o multime de persoane ce nu au cunostinta despre un anumit aspect (fara a insemna ca nu sunt informate; pur si simplu, nu s-au intersectat cu ideea)!
    Eu am Eco Tools, elf, si RT! Sunt un caz atipic dar altele nu imi mai doresc (cel putin in aceasta perioada)...
    Voi urmari si eu comentariile pentru a afla sugestiile fetelor! Ma pune si pe mine in impas intrebarea ta! :)

    Pupicei, Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine...seamana cu cele Sigma...multumim de info ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. draga mea, nici nu as stii ce sa fac cu atatea pensule :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact aceleasi pensule le-am cumparat de la o fata pe FB...adica cumnata mea! Cu 85 de lei! Trebuie sa intru pe Romwe sa vad care e treaba cu transportul...le vreau! Sunt geniale!
    Alea mici sunt pentru blending sau pentru fard, pur si simplu.
    MS de pont!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar arata bine! Cele pentru ochi cred ca le-as fi folosit la fel, pentru corector si un fard aplicat pe toata pleoapa, in rest nu-mi inspira nimic :)) Nu am idee la ce se pot folosi.
    P.S. Ce oja porti? E tare frumoasa.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere