Beauty News / SEPHORA

16:28:00

Fetele dragi , se apropie toamna si bineinteles, aparitia noilor colectii . Toate brandurile lanseaza ceva frumos si noi, bineinteles, asteptam cu nerabdare.
SEPHORA a facut lansarea oficiala a colectiilor de toamna ,la care eu nu am fost intrucat am fost intr-o mica vacanta ,dar despre ce stiu, va povestesc.
Ca de fiecare data, SEPHORA ne surprinde , ne provoaca  sa descoperim noi produse ,pentru ca atat brand propriu Sephora cat si  branduri exclusiviste au pregatit colectii minunate.
Dupa ce a aparut in Sephora beauty blender original ,iata ca  din toamna  ne putem bucura de beauty blender micro mini . Nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult!


 Chiar imi place . Si e atat de dragut!
De cand am Contouring 101 Face Palette , am lasat deoparte toate produse de genul. Aceasta paleta are tot ce trebuie si se vede atat de frumos pe fata... Sunt impresionata sincer ,chiar daca nu sunt profi in contouring. In plus, e atat de mare ! Cred ca numai un makeup artist o poate vreodata termina ...
Gama Sleeping Beauty Skincare cuprinde mai multe masti pentru fiecare tip de ten. E un fel de tratament concentrat de noapte ,in loc de crema, aplici si dormi . Dimineata teoretic trebuie sa te trezesti ca o printesa. Am incercat masca tonifianta cu ginseng , mi-a placut , dar nu m-am trezit printesa , mai insist..
O noutate absoluta si care mi-a placut mult de tot - Brow Thickener . Completeaza firele subtiri si golurile sprancenelor instantaneu datorita aplicatorului din spuma si pudra ultra-fina . Se pot  ''desena '' sprancene perfecte ! Imi place tare mult!
 Gama Kiss Me Balm  se completeaza cu nuante noi . Nu am, nu am incercat. A incercat cineva , ce parere aveti?
Noua paleta IT Palette NUDE , farduri de ochi mono , pensule , mini creioane de ochi si buze , contour dup creyon  si multe,multe altele ..
Si nu uitati , in Sephora  gasiti diverse mini-produse , numai bune de luat in calatorii sau de testat .






You Might Also Like

11 comentarii