Beauty News / FLORMAR

09:03:00

Nu stiu daca ati vazut , la  FLORMAR a aparut noua colectie.  Ma gandeam eu asa , cate si mai cate exista in industria cosmetica si cand crezi ca le-ai incercat pe toate..nu ,apare altceva, alte texturi, culori, formule.
Imaginatia si creatia nu cunoaste limite! Iata si FLORMAR m-a surprins iarasi placut cu noua    colectie .
Noua colectie cuprinde mai multe produse , nici nu stiu ce sa definesc ca vedeta colectiei,pentru ca toate produsele sunt superbe!!!



Incep cu BB Spray Mousse Foundation - noua generatie de fond de ten cu o textura spuma. Ambalajul are 50 ml cu pompita. SPF 25. Acest fdt are acoperire     naturala, de fapt nu va acoperi mari probleme ale tenului , doar va uniformiza un pic nuanta . Nu se simte absolut deloc pe piele, e ca un second skin , dar promite hidratarea timp de 12 ore. Finishul este mat. Din aceasta gama face parte si  primer mousse spray, nu l-am incercat, dar il voi testa.



Farduri de ochi Puffy touch  m-au impresionat! Au o textura interesanta,un fel de gel-crema, chiar daca sunt uscate . Pigmentarea este  de nedescris,   nu stiu daca mai exista ceva mai pigmentat.. Si culori senzationale in gama, ai de unde alege.


Fard de obraz Puffy blush -  2 nuante , una roz si alta piersica , absolut superbe si pigmentate . Lip gloss cu textura crema foarte pigmentate si frumoase! Eyeliner in trei nuante noi si mascara .Mascara Triple action - o mascara 3-in-1, ce ofera alingire, curbare si volum. Poti obtine orice look doresti doar    rotind butonul .


Am ramas foarte impresionata de aceasta colectie   . Voi ati incercat deja ceva? Ce va place cel mai mult?



You Might Also Like

8 comentarii

  1. da, sunt minunate. le-am vazut si eu dar nu am avut timp sa le studiez. cu siguranta, in week end, o sa imi iau cateva

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ar tenta BB spray-ul, de-abia astept sa-l incerci si sa ne spui parerea. De asemenea as incerca si mascara... Preturile sunt accesibile,c a de obicei ,nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fardurile puffy touch arata super :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mi -ar placea sa le studiez un pic, din pacate la noi nu sunt decat chestii din colectii vechi.

    RăspundețiȘtergere
  5. BB spray-ul și primerul spray mă tentează, trebuie să le studiez în magazin! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Lovely post, have a beautiful Wednesday dear! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa colectie,trebuie sa merg sa fac si eu niste poze,urmeaza sa le incerc si eu si sa scriu,pup

    RăspundețiȘtergere