Beauty News / Benefit Cosmetics

09:01:00

Fetele dragi , ati vazut deja noutatile Benefit Cosmetics Romania ? Le puteti vedea, testa si cumpara la standurile Benefit din Sephora .
Gama They're Real s-a imbogatit cu mai multe culori . Atat tusul push up liner  cat si mascara they're Real au mai multe nuante pentru toate gusturile - maro, mov , verde si albastru.
Nuantele nu sunt atat de puternice , asa ca se potrivesc perfect si machiajului de zi . Eu am mascara in nuanta de maro si push up liner mov.


Tusul push up liner este genial. Am si pe cel negru . Le alternez in machiajul meu zilnic in functie de inspiratie.  Imi place sa trasez liner-ul la ochi si pot sa spun ca acest tip de makeup  ma reprezinta. Sunt foarte rezistente si usor de aplicat . Mov-ul nu e foarte intens , poate mi-ar placea sa fie mai aprins , dar il iubesc si asa.

Mascara They're Real - am avut inainte numai mini versiuni , acum am una mare si maro .
Imi place periuta siliconata si in general prefer acest gen de periute . Mascara alungeste genele incredibil ,dar le ofera si volum. Tot ce imi place. Surprinzator, maro arata foarte frumos pe gene, perfect pentru un machiaj de zi.
Voi ce nuante ati prefera? Ati vazut noutatile?



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Interesting beauty products.Lovely post, have a beautiful week dear! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. E superb tusul mov! Eu l-am terminat pe cel negru si inca jelesc dupa el...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tusul ma tenteaza, suna foarte bine din descriere! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Eyelinerul mă atrage tot mai mult, îmi place mult vârful, pare ușor de trasat linii cu el și chiar de realizat codițele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Super,rimelul il vreau si eu,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  6. preferatele mele, Benefiturile :)

    RăspundețiȘtergere