Your personal trainer / X Body By Monica Iagar

22:10:00

Ati vazut pe FB poze de la locul faptei - X Body By Monica Iagar si am hotarat sa fac o postare ca sa explic exact cum a decurs antrenamentul.
In primul rand vreau sa mentionez faptul ca miscarea in orice fel este esenta vietii . Este foarte important sa facem miscare, sport sau orice alta activitate ce implica miscarea. Viata noastra a devenit mult prea sedentara si comoda , e mai usor sa stai in fata calculatorului sau la terasa sa bei bere . Doar ca nu constiintizam ca urmarile pana la urma vor fi in defavoarea noastra. Varsta nu conteaza , cu atat mai mult - cu cat inaintam in varsta cu atat mai grave vor fi urmarile. Nimeni nu isi doreste sa fie bolnav , dar putini sa gandesc ca toata tineretea adunam si la batranete culegem , culegem buchete de boli . Doar fiecare om decide daca vrea sa fie sanatos sau sa stea la coada la medicul de familie dupa urmatoarea reteta.. Conteaza mult miscarea, dar si mancarea . Cu cat mai simplu cu atat mai bine . Natura ne-a dat o multime de optiuni si doar de noi depinde ce alegem. Asta a fost o mica introducere,pentru vreau sa subliniez  , ca orice om poate fi sanatos doar prin propria bunavointa.

Am ajuns la X Body intamplator , dar am auzit ceva inainte. Totul e foarte simplu : pregatirea 5-10 minute si antrenamentul 20 de minute. 20 de minute intense ,timp in care tu personal trebuie sa depui efort , sa asculti indicatiile antrenorului si aparatul va dubla efortul tau . 
- Nu trebuie sa vii cu echipamentul tau
Imbraci un costum de bumbac  ,oferit de centrul de fitnes si deasupra se imbraca echipament special,care va fi conectat la aparat .
- Nu vei simti nicio durere in timpul antrenamentului , doar senzatie de piscatura pe zone unde sunt electrozi
- Antrenamentul se face prin prezenta antrenorului care te va ghida , te va instrui si va face cu tine miscarile
- 20 de minute se fac intens , cu mici pauze de cateva secunde . Poti sa bei apa in timpul antrenamentului
Daca a fost greu? Nu a fost usor , dar nici greu , am ceva experienta . Mi-a placut ca totul decurge intens fara pierdere de timp. In timpul scurt faci cat ai face la sala 2 ore. Si nu numai arzi calorii, dar iti tonifici si pielea si mai faci tratament anticelulitic. Cred ca pentru doamne e o varianta ideala!
Nu conteaza daca vreti sa slabiti sau sa va mentineti , rezultatele vor fi vizibile dupa cateva sedinte, asa m-a asigurat antrenorul , o domnisoara profesionista si amabila.
Mai multa informatie gasiti pe pagina lor de FB , eu nu fac reclama , eu fac propaganda! Propaganda unui mod de viata sanatos. Fiti frumoase si sanatoase!!!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Me encantaaa yo también lo empecé aunque luego lo he dejado a la vuelta de las vacaciones empezaré
    besps de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  2. You look so classy, Stella! Have a great day!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt curioasa daca e ok pentru cei cu probleme la coloana, ca mine si mai ales cu implante.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica, e super ok, protejeaza coloana. si cat ai coloana slaba, trebuie antrenati muschii, ca muschii sustin coloana

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai auzit de acest tip de antrenament si mi se pare foarte interesant :) Pupici

    RăspundețiȘtergere