Your Italian Gelateria /Event / Outfit

11:50:00

Dragile mele[ asa mi s-a spus ca sa scrie corect, cu ''i''], nici nu va inchipuiti cat de placut dupa o zi lunga la servici , caldura arzatoare, obosire si stress sa cazi in patima ''Dolce far niente''.... Moment de nepretuit!
Evenimentul a fost ca o binecuvantare! Intr-o atmosfera tipic italieneasca la piscina Floreasca in compania oamenilor dragi . Muzica italiana, gelato ,pizza si Vespa - parca eram in vacanta la Roma . Am gustat pentru prima data gelato Silviero Maria  ,
reprezentativ pentru Italia si disponibil in peste 40 de tari din intreaga lume, se diferentiaza prin ingredientele naturale care stau la baza retetei, cat si prin faptul ca inghetata este decorata manual .




Siviero Maria are arome pentru toate preferintele, de la variantele clasice cu ciocolata, capsune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Bacio – Ciocolata cu alune sau Fistic Gianduja - fistic cu sirop de cacao. In plus, Siviero Maria are si sortimente care amintesc de deserturile Italiei, precum Crema di Firenze, Straciatella sau Tiramisu.
Tot sub brandul Siviero Maria exista si gama Selezione, produsa cu 60% lapte integral de calitate superioara si cu alte ingrediente de origine controlata precum fistic sicilian, suc de lamai din Sicilia, alune din Piemont si vanilie de Bourbon.
Istoria Siviero Maria incepe in anul 1958, cand Guglielmo Visani a creat un gelato, acea reteta de inghetata italiana autentica realizata manual, careia i-a dat numele sotiei sale, Maria Siviero. Visani a dorit sa pastreze retetele vechi si metodele de preparare a inghetatei traditionale italiene, iar in prezent, dupa mai mult de jumatate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria ajung in intreaga lume.

Eu m-am asortat cu gelato preferat-vanilie cu cirese.  BLUZITAe tare frumoasa, perfecta pentru vara!!!

Siviero Maria se gaseste in variante de 150 ml, 500 ml si 1 l, cu pret recomandat de 4.99, 15.99, respectiv 19.90 lei. Acest gelato este importat de catre compania Maresi Foodbroker si il puteti gasi in principalele lanturi de magazine din tara: Auchan, Billa, Cora, Carrefour, Mega Image, Kaufland, Selgros.
OUTFIT:
BLOUSE [ HERE]
Bag [Stradivarius]
Avarcas [ HERE









You Might Also Like

14 comentarii

  1. You look so classy. Love the bag! Have a great weekend, Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai cat de frumoasa este bluzita!
    Inghetataaaaa ... yamiiii :*

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa o incerc pe cea cu fistic! Arata tare bine! Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult tinuta si mi-ai facut o pofta nebuna de inghetata :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. stunning,you look so chic
    love that top,its beautiful

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba tinuta,aceasta este inghetata mea preferata de doi ani de zile.Cea cu menta si ciocolata,te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa bluza. Ar fi fost perfecta pentru perioada in care am fost însărcinată. Si Sandalele arata bine si sunt convinsă ca sunt foarte comode.

    RăspundețiȘtergere
  8. Delicious icecream!!! Great look, so classy and Lovely bag!!!
    xo Paola
    Expressyourself
    My Facebook

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pufosenie roz, imi aduc aminte ca am avut si eu o codita din asta cand eram mica. Iar outfitul te prinde bine, nu ma mai mira. :*

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc tare mult, fetele,pentru timpul acordat si comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Само очарование! Блузка восхитительная, такая воздушная и нежная) Хотела бы и я нечто подобное)
    Удачного дня!

    RăspundețiȘtergere