Sun Protection / Noresun Noreva

15:42:00

Dragii mei,

Am placerea sa va dezvalui astazi cea mai avansata gama de produse destinata protectiei solare, conceputa in laboratoarele pariziene Noreva, de o echipa extinsa de medici dermatologi, biologi si chimisti. Optimashop (www.optimashop.ro) – cel mai nou boutique-concept de health&beauty din Romania – dezvaluie in plin sezon estival, o gama revolutionara de produse dermato-cosmetice dedicate protectiei solare, ce mizeaza pe un complex foto-adaptabil de ultima generatie: Noresun Gradual UV.
 Noresun Gradual UV este prima gama de produse hi-tech de protectie solara, capabile sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV. Mai mult decat atat, produsele Noresun Gradual UV permit bronzarea impecabila si isi propun un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale.


Noreva a pus la punct un complex unic, ultra-performant – MELAN-OX 24 (asocierea dintre un antioxidant puternic si o peptida, ce permite intensificarea activitatii filtrelor solare, protejarea ADN-ului si stimularea regenerarii celulare) – pentru o protectie solara inteligenta: in conditiile unei expuneri intense, actiunea filtrelor solare este imbunatatita si stimulata, iar in conditiile expunerii moderate, acestea protejeaza membranele celulare impotriva radicalilor liberi, fortificand sistemul natural de aparare a organismului si optimizand functiile epidermei.
Gama Noresun Gradual UV este alcatuita din lotiuni cu texturi non-grase si usor de aplicat, 100% rezistente la apa si adaptate tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibilizate sau fragilizate: Crema Noresun Gradual UV SPF 50+ (adulti si copii) – ideala pentru pielea deschisa la culoare, Lotiunea Noresun Gradual UV SPF 30 (adulti si copii) – piele inchisa la culoare sau bronzata, Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+.
Produsele din gama Noreva sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro.

  • Crema de fata Noresun Gradual UV SPF 50+ - 46 lei
  • Lotiune Noresun Gradual UV SPF 30 – 42 lei
  • Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+ - 48 lei 
  • ALEGE TOT CE E MAI BUN PENTRU  SANATATEA TA SI A FAMILIEI !

You Might Also Like

5 comentarii

  1. ce draguta esti, cum ne aduci tu noutatile :). avea pe listuta mea mentionata crema de plaja, dar acum am trecut si firma si locul de unde sa o iau

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa recunosc ca nu auzisem de acest brand,dar il voi avea in vedere.Pupici

    RăspundețiȘtergere