Reveal Facial Cleansing Brush / REMINGTON

14:20:00

Fetele dragi , stim cu totii cat de importanta este demachierea si curatarea temeinica a tenului. Trebuie sa luam in seama  cat se poate de serios acest obicei ,pentru ca de aici pleaca mai multe probleme si sanatatea tenului .

Pielea trebuie sa respire si sa fie curata! Produsele de machiaj astupa porii , intra in riduri , pielea elimina sebum si daca nu o curatam bine ea va reactiona cu acnee , pori dilatati, chiar alergii, cuperoza, scade regenerarea si se adancesc ridurile .
Statistica arata , ca 20 % dintre femei se duc la culcare fara sa se demachieze . E grav? Foarte grav.. Pielea noastra are o bariera naturala- un film hidrolipidic care este compus din secretia  glandelor sebacee si celule moarte . Acest film are actiune bactericida si protejeaza pielea de factori externi.De aceia este important sa alegem si produse potrivite pentru spalarea si demachierea. Niciodata nu ne spalam pe fata cu un sapun obisnuit ,pentru ca distruge aceasta bariera treptat si pielea va avea de suferit. Alegem numai produse specifice acestei proceduri!
Dar cum tehnologia nu sta pe loc , mai multe branduri au scos pe piata perii speciale de curatat fata .
Eu va propun Perie pentru curatare faciala  REMINGTON , o tehnologie ''desteapta'' pentru un ten sanatos si stralucitor!

Design compact si ergonomic, rotatie dubla cu vibratii , 3 capete incluse ,timer pentru fiecare zona a fetei - totul la pretul imbatabil !!! Eu cred ca asa ceva nu mai exista!


Aceasta perie moderna curata extrem de eficient si in acelasi timp bland tenul , elimina toate impuritatile din pori , netezeste pielea , prin urmare stimuleaza regenerarea ei. Peria nu numai curata eficient, dar si ajuta la mai buna absorbtie a produselor cosmetice precum creme si serumuri .

Trei perii incluse in set se completeaza perfect una pe alta. Prima este pentru curatare zilnica profunda , a doua -pentru ten sensibil curata delicat si a treia perie pentru masaj facial ajuta la refacerea tenului obosit si tern. Mai stati pe ganduri?

You Might Also Like

7 comentarii

  1. love! ca n-am mai stat pe nici un gand, ca am facuut comanda :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty product!Have a successful day dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur voi incerca acest produs :)Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Me parece un producto muy interesante.
    Una buena limpieza es la base para una piel bonita.
    Besos

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ma tenteaza...incerc din rasputeri sa rezist :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ma uit de ceva vreme dupa un asemenea produs, multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi am comandat și eu peria...abia aștept sa îmi răsfăț tenul...😊😍😘

    RăspundețiȘtergere