Remington / i Light Prestige

08:32:00

Subiectul de astazi - parul nedorit de pe corp - se adreseaza nu numai femeilor , dar si barbatilor. Pentru ca in ultimul timp si barbatii acorda o atentie deosebita ingrijirii personale .
Universul este in continua expansiune , pamantul se invarte , societatea evolueaza .Progresul nu poate fi oprit si oamenii inventeaza constant ceva nou.Indepartarea parului nedorit nu este cea mai placuta ocupatie . Chiar o excursie in cel mai  sofisticat  salon nu garanteaza experienta placuta.Vestea buna e ca si acasa poti obtine rezultate profesionale , epilatoare Remington cu IPL schimba in totalitate idea epilarii definitive acasa si totul controlat 100 % de tine! Nu mai trebuie sa pierdem timp prin saloane si daca facem bine socoteala, economia budgetului e considerabila , chiar incomparabila.



Cresterea parului are trei stadii . Prima - activa [anagen] , la aceasta etapa merge procesul de pigmentare si concentrare de melanina . A doua etapa - de tranzitie [ catagen] si a treia - faza de repaus [ telogen] ,in care vechiul folicul este impins de unul nou. Tehnologia unica iLight consta in expunerea locala si concentatie maxima asupra melaninei ,oferind socuri foliculilor vechi, astfel oprind cresterea celor noi.



Aici 
v-am prezentat un alt epilator cu IPL  Remington , versiunea precedenta , un aparat foarte bun , pe care il gasiti aici
Acum va prezint versiunea cea mai noua - Epilator cu lumina intens pulsata i-Light Prestige .
             Este singurul epilator IPL unisex si in plus, te poti bucura de lampa infinity led !
Conceput in stransa colaborare cu medicii dermatologi , acest epilator este indicat si pentru pielea sensibila. Rezultatele vor fi de lunga durata si tu te vei bucura de o piele neteda si catifelata .
I-Light Prestige foloseste tehnologia unica PROPULSE - Lumina Intens Pulsata care tinteste parul direct de la radacina, si are ca rezultat, indepartarea permanenta, obtinand o piele neteda si delicata, ca tu sa te bucuri de toate momentele frumoase ale vietii fara nici un strop de stres. Aceasta tehnologie unica actioneaza prin incalzirea folicului parului , focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere. Rezultatele obtinute sunt permanente dupa doar 3 tratamente. Epilatorul include 3 atasamente: unul pentru corp de 3 cm² (cu o pulsatie la 3 secunde), unul pentru fata de 2 cm² (cu o pulsatie la 4 secunde) si unul pentru linia bikinilor de 2 cm² (cu o pulsatie la 2 secunde). Pentru suprafete mai mari pe care vrei sa le epilezi, aparatul are o functie speciala - MULTI-FLASH. Epilarea este mai rapida, datorita suprafetei de actionare a ledului cu 50% mai mare iar ledul Infinity este garantat pe intreaga perioada de garantie a epilatorului. Aparatul prezinta si indicatoare LED: pentru intensitatea luminii si pentru senzorul de piele. In plus, pentru depozitare si transport, primesti si o cutie eleganta cadou.
Daca vreti sa va bucurati de piele fina pentru totdeauna, Remington I Ligt Prestige este solutia perfecta!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. cred ca e foarte bun, merita, desigur. multumesc pentru info. Va pup, Sabina

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely post, happy week, Stella :) kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma tenteaza acest aparat :)Multumesc pentru informatii! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant! Intotdeauna avem nevoie de picioare fine si daca se poate si fara durere, totul e perfect! Merci de prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, merita atentia noastra acest subiect!
    trebuie sa avem pielea perfecta pentru plaja!
    pup

    RăspundețiȘtergere