MAC Trends AW 2015

18:29:00

Fetele dragi, am avut privilegiu sa particip la un eveniment MAC , unde au fost prezentate trendurile pentru toamna -iarna 2015. La eveniment au fost prezente doua mari nume din lumea MAC - Global Senior Artist Netta Szekely si Alexandra Spyridopoulou , national training manager Balcans . Ele ne-au prezentat cele patru trenduri in avanpremiera si au fost gazdele evenimentului .

 BEAUTIFUL AND DAMNED reuneste culturile punk, rock, tribal, folosindu-se de nuanta comuna acestora: negru. De la buze negre la ochi puternic conturati, look-ul acesta va scoate la iveala eleganta si frumusetea delicata. In acest trend tenul este luminos, sprancenele sunt bine definite.



 STRENGHT OF BEAUTY defineste frumusetea chipului fara sa o transfome. Se foloseste de nuantele naturale ale chipului si doar le accentueaza. Construirea machiajului se face subtil, fara a lasa impresia ca ai folosit culori sau texturi evidente. Monocrom, acesta este cuvantul care defineste acest trend.


 LOVE WORN . Fardul de ochi putin intins, mascara cazuta si rujul putin intins. Nuantele folosite sunt tonuri de gri si maro, care dau efectul nebulous.



 RED 70S - ten de portelan, sprancene intense sau delicate, farduri in nuante pamantii care doar accentueaza privirea. Dar buzele? Buzele sunt rosii, insa nu rosu intens ci Rust, bordeaux, wine, burgundy, ochre, caramel, tobacco, cognac, aubergin cu textura lucioasa sau mata. Tenul de portelan, ochii machiati in nuante pamantii sau doar rimelati, rujul caramiziu sunt elementele cheie ale unei femei sofisticate.
Viziune moderna asupra feminitatii, imbinarea elegantei si atitudinei .. Si cel mai important ,amprenta personala !
Ce trend va place mai mult ?


You Might Also Like

5 comentarii