MAC / Pro Longwear Paint Pot

09:09:00

Fetele , nu cred ca cineva nu a incercat inca celebrele Paint Pot -uri de la MAC . Exista cineva? Recunosc , nu am nici eu o colectie, dar doua tot am  si nuanta painterly o am mai mult de un an si cred ca nu se va termina toata viata mea. 5 grame se pare ca e foarte mult!
Ambalate in borcanase din sticla de 5 grame si o multime de nuante! Aceste paint pot-uri se pot folosi ca si baza de machiaj sau ca atare , ca un fard de pleoape cremos . Se pot aplica direct cu degetele sau cu o pensula . Prelungesc durata machiajului ochilor , astfel el va rezista toata ziua. Eu le folosesc in ambele variante, ca baza si ca fard. Intrucat imi plac mult fardurile cremoase , nuanta vintage selection este una din preferatele mele. Evidentiaza frumos culoarea ochilor , pune un accest superb si rezista toata ziua. Love it!
Painterly este nuanta best seller ,foarte apropiata de nuanta pielii , mata. Este o baza de machiaj excelenta, ca o panza pe care poti crea orice machiaj. Voi ce nuante preferate aveti?






You Might Also Like

13 comentarii

  1. Eu nu le-am folosit! Defapt nu am folosit prea multe cosmetice MAC. Chiar am vrut sa cumpar cate ceva dar cand am fost in magazin, mi-a mers cheful... daca cineva nu se pricepe de cosmeticele MAC, moare intr-un magazin :)) not friendly at all, si magazinul din Cluj e foarte mic. Intru, ma simt foarte prost ca nu inteleg ce unde este, e locul mic cu o mie de fete imbracate in negru care vorbesc asa intre ele si ies intr-un minut. O data am fost intr-un MAC din Anglia si acolo erau fetele foarte de treaba si am primit cateva monstre. Poate o data ma duc si eu cand sunt mai chill cu cineva care se pricepe :)) te pup!



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu o folosesc pentru conturarea sprancenelor Paint Pot-Quite Natural, sunt foarte bune si intr-adevar ai impresia ca nu se termina niciodata...eu o am pe a mea din iarna si mai am mai mult de trei sferturi...in conditiile in care imi conturez sprancenele zilnic ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooh, ce bine arata Painterly! Ar fi un bun inlocuitor pentru nuanta Naked din palet Naked 1 Urban Decay.
    M-ai pus pe ganduri, abia astept sa ajung in Bucuresti la MAC.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuanța vintage selection e superbă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Painterly îmi place mult cum arată, chiar îmi trebuie o astfel de nuanță la colecție. O să mă uit după el în magazin! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place super mult Vintage Selection! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eeeee uite na ca sa te minunezi :))))) eu nu le-am folosit.N-am folosit nimic de la MAC.Imi plac ambele,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Stella, uite cred ca eu sunt ultimul om de pe pamant care nu are nimic de la MAC... Nu am nimic de la ei, dar imi doresc! :) Arata nemaipomenit ambele farduri! Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. nici eu nu am nimic MAC
    arata taaareee bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu am achizitionat nimic de la ei. Dar nu e niciodata timpul pierdut! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Great review sweetheart...thx for sharing!
    xx

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata foarte bine,eu nu le-am incercat dar o voi face in curand :)Pupici

    RăspundețiȘtergere