MAC Foundation review

19:56:00

Fetele dragi,iubitoare de frumos , astazi vorbim despre MAC si anume despre doua fonduri de ten .
MAC e MAC , nu are nevoie de cuvinte de prisos ,este un brand de makeup profesional pozitionat cu totul separat si nu ai cum sa nu iubesti produsele lor . Desigur, nu totul poate se potriveasca unei persoane, dar totusi fiecare avem produse preferate MAC .

   Iata doua fdt MAC pe care le folosesc eu personal in prezent si ma voi referi strict la parerea mea.
                                      Studio Fix Fluid SPF 16   si   Pro Longwear SPF 10


Ambele fdt le am in aceiasi nuanta - NW 25 , totusi exista mici diferente in culoare , nu e exact la fel.
STUDIO FIX  vine fara pompita , dar o puteti cumpara separat , cum am facut si eu . Pompita are un mecanism de blocare prin rotire si un capacel protector . Textura este cremoasa care se aplica si se intinde usor fie cu degete ,fie cu pensula sau beautyblender . Eu prefer degetele si pensula . Are acoperire medie spre mare , opaca , acopera bine petele si uniformizeaza bine culoarea tenului. Finish-ul este mat, dar nu mat din acela uscat, tenul arata perfect uniformizat . Este un fdt cel mai popular intre makeup artisti ,pentru rezistenta si acoperirea lui. Pe caldura asta mare totusi nu rezista la mine toata ziua, trebuie setat cu pudra din cand in cand , dar cu ajutorul trucurilor binecunoscute putem prelungi rezistenta lui considerabil . In privinta asta ajuta mult un primer adecvat si spray pentru fixarea machiajului . Multi spun ca nu e potrivit pentru folosirea zilnica , dar mie nu mi se pare . Este potrivit si pentru folosirea zilnica , depinde ce nevoi are tenul tau. Daca va doriti un fdt cu acoperire mare si rezistenta, Studio Fix este optiunea perfecta.
PRO LONGWEAR - un alt fdt celebru de la MAC , din gama Pro Longwear . Are pompita inclusa , care are un sistem de blocare prin rotirea capacului . Nuanta NW25 e un pic spre rose, dar pe ten nu e sesisabil.
Textura acestui fdt in comparatie cu primul este un pic mai fluida , dar tot cremoasa . Se aplica si se intinde bine atat cu degete cat si cu pensula. Are acoperire medie , nu acopera atat de bine ca Studio Fix  . Nu ofera matifiere , in schimb arata foarte natural pe fata . Rezistenta este bunicica , dar pe caldura asta mare trebuie setat din cand in cand cu pudra. Nu stiu exact sa fac comparatie intre cele doua, fiecare e bun si le alternez in functie de dispozitie. Primul are acoperire ,matifiere, rezistenta, al doilea arata natural, are acoperire medie . Voi ce parere aveti,ati incercat?
Eu zic asa , fiecare poate sa aleaga un fdt potrivit de la MAC , mai ales ca aveti aceasta posibilitate in fiecare magazin . Lectia de machiaj  de 60 de minute costa 250 de lei, cea de 90 de minute -360 de lei , dar ....de acesti bani primiti produse MAC cadou , puteti sa va alegeti orice ce va place de suma asta. Tel pentru programari 021 3611372.  Eu zic ca e super serviciu, asa poti sa testezi produse , sa alegi exact ce iti trebuie si sa inveti tehnica machiajului .

Voi ce produse MAC preferate aveti? Pe blog puteti gasi mai multe review-uri despre produse MAC , folosind casuta search si tag MAC .

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Super,am mai vazut la tine produsele lor,spre rusinea mea :)))),n-am folosit nimic de la ei <3,puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu optez pentru Studio Fix, seamana cu Double Wear cat de cat, dar totusi cel din urma imi place mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana , nu e tarziu. dar oricum tu esti cu nail art..

    RăspundețiȘtergere
  4. Simona, stiu ca DW e preferatul tau. Seamana cu Studio Fix. Pro longwear e mai natural, arata bine.pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesting beauty products.I like MAC Select moisturecover cache-cernes concealer. Kisses dear, have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu Studio Fix.
    Imi place ca are si SPF.
    In zilele astea toride chiar simt nevoia sa folosesc intens pudra pentru ca transpir f.mult.
    Mi se pare OK.Parca e loc si de mai bine.Sunt un pic carcotasa,nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar trebuie să îmi cumpăr și eu niște produse MAC!

    RăspundețiȘtergere
  8. Luiza,ce ma bucur! iti multumesc tare mult!!

    RăspundețiȘtergere
  9. eu inca nu am avut nici-un produs MAC :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Catre Studio Fix ar inclina si balanta mea... :) In plus, visez la un ruj MAC!!! Pupiiici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere