Holiday Essentials

17:32:00

Dragelor, stiti ca am fost plecata o saptamana, iata m-am intors. Am fost la Mamaia mai mult cu treaba [ conferinte de specialitate ], dar , desigur, am stat si la mare . Timpul a fost bun , m-am si bronzat putin.
Daca ar fi fost vorba de banii mei, niciodata nu as alege nici Mamaia, nici altceva de pe litoral . Scuze, dar nu imi place nimic si abia am rezistat . Asta e, fiecare cu gusturile lui..
Cand e vorba de orice plecare, macar si pentru cateva zile , imi iau ''totul'' dupa mine , totul imi trebuie !
Ati vazut cateva poze pe FB si Instagram cu esentialele mele de vacanta , si asta nu e tot , am avut mult mai multe chestii cu mine. Dar astea ar fi cele mai utilizate.
Am luat cu mine doua aparate Remington . Perie cu aer cald - pentru ca e foarte utila , usuca parul [nu mai trebuie sa cari uscatorul dupa tine si nu imi plac uscatoarele de la hotel] , coafeaza - poti sa intinzi parul sau sa-l faci cu volum. Deci, 3-in-1 , foarte comod si folositor. Ondulatorul , ca sa-mi fac bucle lejere. L-am folosit pe post de ondulator conic, fara sa deschid clapeta.
Tangle Teezer  - o perie geniala fara de care nu pot trai! O gasiti acum si la Sephora.
Spray hidratant Wella din gama SUN  - un spray pentru corp si par. Are o textura lejera cu un sclipici usor. L-am folosit si pentru corp si pentru par, hidrateaza ,calmeaza pielea si ii da o tenta stralucitoare. Pentru par tot functioneaza foarte bine ,l-am aplicat atat pe par umed si uscat. Tot din gama WELLA SUN  am folosit sampon , care imi place mult de tot - lasa parul extrem de matasos.
Body Sorbet cu mango The Body Shop - o crema de corp cu o textura sorbet, foarte usoara,intra imediat in piele ,hidrateaza si miroase divin.
NIVEA Sun Protect spray cu SPF 50 pentru copii, dar cu succes il pot folosi si adultii. Imi place ca e usor de folosit, are ambalaj comod , textura usoara care nu lasa pielea lipicioasa. M-am bronzat cu el fara sa ma ard.
BENEFIT Dream Screen a fost protectia mea de soare pentru fata . V-am mai scris despre el, imi place foarte mult pentru ca nu lasa urme albicioase si ofera finish mat. Must have!
Mi-am luat si machiaje, doar nu m-am dus la manastire..
Fond de ten Shiseido este unul din preferatele mele de foarte multi ani. Are SPF 30, textura lichida ,dar efectul este wow.
Paleta Naked 3 UD este una din preferatele mele de cand am luat-o . Imi place!
Pudra minerala Sephora are acoperire , nu usuca tenul,o poti folosi ca atare sau peste fdt . Rezista bine si nu lasa aspectul de cakey face
Sleek counturing palette- o paleta 3-in-1 cu de toate , bronzer,blush,iluminator
Pensula RT 
Creion kohl MAC - un creion foarte rezistent de un negru intens , super.
Blush cremos TBS - este absolut minunat!!! O culoare roz-peachy cu usor sidef,ofera un glow superb.
Gimme Brow , High Brow - un duo perfect pentru sprancene . Creionul  se poate folosi si pe waterline la ochi sau pe buze .
Oh My Gloss Rimmel - un gloss care e mereu cu mine de cand l-am primit. Si rar se intampla asta. Are o textura atat de placuta,cremos-untoasa,deloc lipicioasa , hidrateaza perfect buzele.
Jumbo Lipstick Douglas tot a fost dragoste la prima vedere si aplicare. In primul rand culoarea .. Dar si efectul, rezistenta si toate cele ce astepti de la un ruj.YUmiii
Mascara Cabaret Vivien Sabo- o mascara ieftina [ se gaseste in Rusia] , dar face gene de papusa.
Guinot crema dupa soare si apa termala LRP -pentru un plus de hidratare .
Cerceii o sa vedeti in urmatoarea postarea cu outfit de la mare...
Va imbratisez si bine v-am regasit!!!


You Might Also Like

6 comentarii

  1. Interesting beauty products.We keep in touch Stella. kisses! Have a great weekend too!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. <> Facem parte din acelasi club, e clar!M-ai amuzat si cu manastirea! :)))

    Bine ai revenit, Stella draga! Asteptam si postarea tip ootd! Eu cu doua astfel de postari am inceput revenind din Bulgaria (vacanta pe litoralul bulgaresc o bate pe cea de-aici, orice am face si am zice)...

    Ma bucur ca ai stiut sa imbini obligatiile de serviciu cu relaxarea! Pup cu drag! :)

    Ilda
    Lavedndr Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Heyyyy bine ai revenit,ce de chestiiiii ai luat cu tine,nici nu-mi imaginam ca pleci fara ele in vacanta :)))),pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place tare mult blush-ul The Body Shop! E perfect pentru vara!
    Bine ai revenit! 😃

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ma bucur ca ai ajuns si la mare! :), astfel ne-am cunoscut!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar chiar ca ai luat tot ce acasa! :)))
    Eu incerc sa iau cat mai putine, pentru ca stiu ca nu folosesc prea multe. Acum depinde foarte mult si unde merg si mai ales cat stau pe acolo. Dar placa de par, perie nu mi-am luat niciodata. Uscator de par da, dar si fierul de calcat...dar asa cum am spus deja, conteaza unde merg si cat stau! :D

    RăspundețiȘtergere