Hair Style / REMINGTON Curl Revolution

09:18:00

Fetele dragi, sper ca sunteti abonate la newsletter Remington , pentru ca veti fi mereu la curent cu toate noutatile si promotiile. In curand va aparea noua colectie, asa ca fiti pe aproape!
Astazi vorbim despre Ondulator de par rotativ Curl Revolution , aparut tot anul asta recent.
               Iata un filmulet de prezentare ca sa va dati seama cum functioneaza acest produs.
Ondulatorul este rotativ si asta e un mare plus. Pentru ca face practic totul singur. Acest ondulator inteligent poate fi rotit in directii diferite , astfel pot fi create bucle diferite.
O sa uitati  de toate dificultatile , buclele se vor obtine foarte usor si fara efort. Acest ondulator va fi stilistul tau personal si va avea toata grija in crearea coafurii dorite. Alatura-te si tu revolutiei in crearea buclelor!!!
Protectie , styling stralucire  - 4 nivele de protectie a parului : invelis de Turmalin cu efect antistatic face parul matasos si lucios si invelis ceramic asigura o alunecare lina ,prevenind deterioarea parului .
Datorita tehnologiei Curl Instant firele se onduleaza instant si se elibereaza imediat. Doar puneti o suvita de par in ondulator  , faceti click pentru rotire si automat veti avea bucle naturale.


             Acest ondulator il gasiti aici . Si nu uitati de promotiile , 30% reducere toata luna!
                                      Fiti frumoase, sanatoase, aveti grija de voi!

You Might Also Like

6 comentarii