Cosmetica Verde / Bunica Agafia

11:42:00

Dragelor, nu pot sa nu va scriu despre un produs minunat , pe care il folosesc demult si revin la el de fiecare data cand am ocazia.
         SAPUN PENTRU PAR SI CORP din gama baia bunicii Agafia - Bunica Agafia .


             Produsul se produce in Moscova si este 100% organic, fara parabeni si SLS .
Faptul ca aceste produse se gasesc si la noi aici este nemaipomenit , pentru ca intradevar sunt foarte bune!
Daca nu stiati, la noul Mega Mall s-a deschis magazinul Cosmetica Verde ,unde veti gasi o gama larga de produse organice ,inclusiv Bunica Agafia, Natura Siberica si multe,multe altele............................................
Am folosit si folosesc acest sapun , cu diverse arome si ingrediente ,dar am zis ca trebuie sa va scriu despre el . De data asta am ales unul cu miere , si nu orice miere - contine mierea din muntii Altai ,o regiune din Siberia , cu un relief muntos impresionant, unde se afla cel mare varf de munte din Siberia , Beluha -4506 m.
Descrierea oficiala: 



Sapun pentru par si corp pe baza de miere de Altai , sursa bogata de oligoelemente , hraneste si hidrateaza pielea, are proprietati de intinerire. Contine extractul de Isop, Rhodiola Rosea , ulei de macese ,multe alte ierburi si mierea. Intareste parul, curata delicat, confera un efect antioxidant, protejeaza si calmeaza.
Eu va spun doar atat- daca il incercati, sigur va veti indragosti!!! Nu stiu ce a secrete are Bunica Agafia, dar produsul este genial, atat pentru corp ,cat si pentru par. Are un miros suav de miere cu ierburi muntoase, foarte delicat . Are textura destul de groasa, cremoasa, dar care se intinde si se aplica usor si pe par si corp.
Lasa parul foarte curat, matasos, chiar si fara balsam. Pielea corpului dupa baie este fina si hidratata. E o placere sa-l folosesti. Poate fi luat in calatorii ca un produs 2-in 1 si este foarte spornic. Din aceasta gama se gasesc la noi mai multe variante , toate merita!Eu acum mi-am luat un borcan de 300 ml, dar exista si varianta mai mare. Pretul la 300 ml este cam de 30 lei , un produs ieftin si foarte bun!
Daca nu sunteti din Bucuresti,puteti comanda online sau telefonic, gasiti detalii pe cosmeticaverde.ro
Eu recomand acest sapun din toata inima! Sigur o sa va placa. Si mai studiati magazinul, veti descoperi multe produse interesante. De exemplu, merita gama pentru par [asta am folosit] Natura Siberica cu oblepiha[adica catina], sampoane, masti, balsamuri.







You Might Also Like

5 comentarii

  1. Data viitoare cand ma duc la MegaMall intru si pe acolo,mi-ai mai zis tu mai demult de produsele astea dar uitasem de ele.Te pup,multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare! neaparat trec pe acolo. va pup, Mary

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ajung si eu la MegaMall cat de curand, am avut cateva produse Natura Siberica destul de faine in trecut si sunt curioasa ce au mai adus.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar o sa comand, am folosit produsele lor si le ador!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Really interesting post...thx for sharing! kisses! Have a great week!!!

    RăspundețiȘtergere