Spring Beauty Favorites

13:48:00

Nu am facut niciodata postari cu favoritele lunii, sezonului, etc , dar de ce sa nu fac.. Astfel impartasim impresii despre produse pe care le folosim si poate descoperim ceva interesant pentru noi.
Incep cu ojele si un top coat genial .
In ultimul timp am folosit mai mult nuante rosii , toate de la OPI [ Opi Coca Cola , Opi Red , Ower&Ower a Gwen ] . Chiar daca par nuante asemanatoare, nu e chiar asa, fiecare are frumusetea ei. Si Top Coat CND Vinylux [Weekly Top  Coat ] e un produs intradevar genial, nu se compara cu nimic , prelungeste durata manichiurei considerabil si arata impecabil . Toate aceste produse le gasiti la Top Line Shop


Dream Screen de la Benefit [ review ] , produs descoperit recent , dar care imi place mult ca textura si finish si cum se comporta pe parcursul zilei - the best!
In ultimul timp am folosit fdt numai cu texturi lichide [ cele cremoase mi se par acum grele ] . True Match  Lóreal [l-am capatat la beauty swap , acesta este varianta americana ] nu se compara  cu acelasi True Match de la noi, nici prin ambalaj , nici prin textura , etc. Acesta e mult,mult mai bun! Maybellin Dream Wonder tot nu se gaseste la noi , doar Sephora gasiti la Sephora . Toate au consistenta lichida, apoasa, dar uniformizeaza perfect culoarea tenului si arata  foarte bine, si nici nu se simte pe fata.
Paleta Marionnaud este perfecta , are multe farduri, blush-uri, bronzer,pudra stralucitoare. Compacta si frumoasa . O gasiti la Marionnaud
Noul blush cremos The Body Shop din colectia Honey Bronz este superb! Culoare mea este 02, o piersica aurie , nuanta minunata. Foarte usor de aplicat, de purtat in geanta,ofera un glow superb.
Duraline de la Inglot - un produs preferat de mult timp ,pentru ca cu ajutorul lui obtin orice culoare de fard cremos sau eyeliner. Aplic eyelinerul   cu ajutorul pensulei speciale MUFE .
Eyliner-ul cremos ELF l-am capatat tot la Beauty Swap si surprinzator, este minunat. Negru intens, se aplica usor si rezista toata ziua.
Mascara Benefit Roller Lash - o ador. Cu ajutorul ei obtii foarte rapid gene lungi, curbate si volum.
Pe buze cel mai des am folosit aceste produse- Gloss Lancome , Oh My Gloss Rimmel si ruj hidratant Douglas. Folosesc si rujuri mate rezistente, dar cel mai des am simtit nevoia de buze hidratate.
Recomand             absolut toate     aceste produse    , pentru ca intradevar sunt bune!!!
P.S Nu uitati de concurs , pasii sunt simpli, puteti castiga ceva frumos pentru voi sau pentru altcineva-fiice, surori sau prietene. Va multumesc






You Might Also Like

14 comentarii

  1. Superbe produse,trebuie neaparat sa-mi iau Top Coat-ul CND,inca nu l-am incercat,te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea, lista de cumparaturi e gata. iar pe ea se afla marionaud, sephora. review-ul tau a venit la timpul potrivit

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar foarte utila postarea cu favoritele sezonului! Eram in cautare de un tus bun de ochi si uite l-am ochit acuma pe cel de la Elf :). Rujurile Douglas imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase cosmeticele tale, imi place paleta in mod special, poti realiza multe look-uri solare cu ajutorul ei. Cu eyeliner-ul elf nu m-am inteles in schimb, s-a intarit foarte repede. Sa le flosesti cu placere! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, inca nu s-a uscat al meu si nici nu da semne.imi place mult deocamdata.pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac postările de genul ăsta, să mai faci! :D
    N-aș fi crezut că e așa de bun eye liner-ul gel de la Elf, chiar m-am uitat la el când am dat ultima comandă la ei, dar m-am gândit că nu e cine știe ce. Poate-l iau data viitoare!
    Fondurile de ten care nu se găsesc la noi ni le-ai arătat doar ca să ne oftici, nu? :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Miha Ella o alternativa de la noi e fdt Sephora Infusion, are aceiasi textura,love it!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de dragut e blushul The Body Shop!

    RăspundețiȘtergere
  9. Preciosos colores!
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunate produse draga mea! Top Coat-ul CND e genial, imi place si mie maxim! La fel si paleta Marionnaud! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesting beauty products.We keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  12. Benefit-ul e si prietenul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  13. De la inceputul anului am introdus si eu pe blog preferatele lunii...si imi pare ca este un tip de articol bine vazut si apreciat! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere