NIVEA / beauty review

21:42:00

Dragelor, aici v-am prezentat ultimele noutati NIVEA ,poate deja le-ati descoperit in magazine .
A venit momentul sa va spun si parerea mea.
Wash off makeup remover , noul demachiant NIVEA ,  special conceput pentru sezonul cald. Pentru ca ne confruntam cu caldura si consecintele ei . Este un fel de gel dens care demachiaza perfect tenul. Tenul se umezeste si se aplica demachiantul direct pe fata .


 Nu face spuma , se indeseste cumva . Prin miscari circulare, cum ne-am spala pe fata , demachiaza perfect fata. Nu ustura ochii, fapt care m-a bucurat mult. Chiar imi place foarte mult!!! Eu am tenul gras -mixt si acest produs ma ajuta enorm in lupta cu sebumul excesiv. Lasa tenul neted si mat. Daca aveti tenul cu probleme , neaparat trebuie sa-l incercati. Costa putin si e foarte spornic si eficient. Il gasiti in orice supermarket.
Al doilea produs - noul BB Cream Nivea , disponibil intr-o singura nuanta , dar care se adapteaza culorii pielii. Are o textura lejera , acoperire mica , dar ...ofera hidratare si in acelasi timp matifiere. Un avantaj enorm pentru ten mixt, gras sau cu probleme. Mie personal nu imi ajunge acoperire , pentru ca nu uniformizeaza culoarea tenului  mei indeajuns. Dar  il folosesc ca si baza de machiaj si imi place tare mult. Tenul se mentine mat pe parcursul zilei si in zilele calduroase este tot ce trebuie. Nu usuca tenul! Asa ca il puteti folosi fie independent,fie pe post de baza. O sa va placa ,sigur.



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Trebuie sa le incerc si eu,nu am reusit inca sa le cumpar,pupicei,multumim <3

    RăspundețiȘtergere
  2. se adapteaza culorii pielii...interesanta aceasta chestie, nu mai trebuie sa alegi nuanta!
    vacanta placuta in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ei, la momentul oprtun. ca intotdeauna, de altfel. chiar m-am uitat prin magazine dupa un demachait special pentru anotimpul cald. multumesc draga mea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Люблю продукцию Нивеи,этот бренд предлагает массу приятных средств. Хотя ББ крем мне не подошел совершенно, увы.
    Хорошего дня и отличного настроения:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks for such a detailed post! Really interesting! kisses

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesante produsele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Momenan am multe produse de curatat tenul si demachiat pe care vreau sa le termin. Dar demachiantul acesta este pe lista...si clar va fi urmatorul produs achizitionat! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Demachiantul asta suna bine...la bb cream si eu am nevoie de acoperire mare :D Multumim pentru review ;)

    RăspundețiȘtergere