MustaeV / Skinny Tint Foundation review

08:58:00

Dragele mele , astazi va prezint un brand nou pentru mine si putin cunoscut in Romania.  Despre MustaeV Makeup am aflat de la Tavia , un blogger cu vechime in domeniu si practic la ea puteti afla despre  absolut toate noutatile si colectiile in domeniul beauty.
MustaeV - un brand prestigios de makeup originar din Coreea . Propria linia de makeup a fost lansata in 2009 , dar compania se bazeaza pe o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea si furnizarea cosmeticelor.
Fiecare produs MustaeV este elaborat si testat de o intreaga echipa de profesionisti.
Acum MustaeV colaboreaza cu renumiti makeup artisti la nivel global si este prezent la diverse fashion show internationale .


Nu e niciun secret ca toate femeile din Coreea au ten perfect , fara pori si  fara imperfectiuni . Au ritualuri de ingrijire  bine puse la punct, dar si cosmetice care pot pune in valoare   frumusetea cu ingrediente minunate.
Si eu cand aud de cosmetice asiatice sunt fascinata! Sunt cu totul altceva , nu se compara cu cele de la noi. Chiar si branduri cunoscute la noi produc game speciale pentru piata asiatica.
Dar, sa vorbim despre Skinny Tint Foundation . Am avut norocul sa testez acest produs datorita lui Tavia si ii multumesc. Chiar daca au fost numai 4 mostre [ si stim cat de valoroasa e o mostra , ca sa putem testa inainte ] , mi-a ajuns cat sa-mi fac o parere.
Va spun de la inceput , nu mi s-a potrivit culoarea  [ bright beige] , e mai deschisa decat tenul meu acum , s-ar potrivi tenului deschis    cu siguranta. Desigur , l-am folosit si asa   , corectand nuanta cu pudra , dar mi-ar placea sa vad exact cum se comporta si fara pudra. Probabil, urmatoarea nuanta Sand Beige mi s-ar potrivi mai bine.
Asa cum spune si denumirea-Skinny Tint - este un fdt usor . Textura lui e foarte usoara , dar in acelasi timp cremoasa .
Sincer , nu am mai vazut asa texturi , e ceva deosebit. Se aplica    si se intinde perfect . Eu am aplicat cu degete , asa mi-a fost mai la indemana cu pliculetele.
Nu acopera     mari imperfectiuni , dar uniformizeaza culoarea tenului, ofera un aspect mat   ,dar satinat . Are tehnologia speciala pentru a acoperi roseata , cuperoza . Probabil pentru acnee sau alte chestii trebuie intervenit cu corector.
Nu se simte pe piele, nu e lipicios . Arata ca o a doua piele sanatoasa, foarte comfortabil. Nu incarca porii, nu se aduna in linii fine.
O sa spuneti ''o ,da , suna a perfectiune..'' , dar nu stiu cum sa explic , cam da. Si stiti ca eu sunt experta in fonduri de ten[ha ha]
Nu pot sa spun ca acest fdt e rezistent , dar se comporta cu o pudra deasupra ca un fdt normal, nimic extraordinar. Dar pentru proprietatile lui si aspectul care il ofera, tare as vrea sa incerc o nuanta potrivita .
Daca doriti sa comandati  , il gasiti aici [ si multe alte produse] , aveti 15% Discount using discount code: chicprofile 






You Might Also Like

4 comentarii

  1. Suna tare bine, il tin minte pe viitor! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ce le-am primit si eu! L-am castigat pe un blog si l-am testat prima data pe cumnata mea! Ea are cateva probleme cu acneea in acest moment, si da! Nu acopera in profunzime! Insa imi place ca se vede foarte natural pe ten, se intinde usor, este lejer si am impresia ca se adapteaza nuantei tenului.
    Inca nu l-am pus la incercare...maine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am auzit ceva ceva dar nu le vazusem inca!

    RăspundețiȘtergere