Lip Stains / Review

20:35:00

Astazi va prezint doua produse din gama Lip Stain - Seventeen All Day Lip Color  si Astor Perfect Stay Transfer Proof


Cel de la Seventeen nu este din noua colectie , e un produs relativ vechi pe piata . Cel de la Astor a aparut recent .
Poate vara nu e tocmai potrivita pentru a purta rujuri rezistente , sa cere pe buze ceva mai hidratant , mai glossy . Dar totusi, daca sunteti iubitoare de rujuri rezistente, aceste pot fi o optiune.

Pretul este cam la fel [in jurul 40 lei] , la fel si gramajul si ambalajele.Ambele au doua capete-unul cu rujul colorat si al doilea contine gloss.
Textura celui de la Seventeen este ceva mai groasa , se usuca imediat si ofera un aspect perfect mat . Nu se transfera , este foarte, foarte rezistent . Nu se simte pe buze deloc.  Daca aplici top gloss din dotare , va oferi o hidratare in plus si un confort buzelor , dar tot nu se va transfera nicaieri.Culoarea mea este 11 ,un roz prafuit.
Textura celui de la Astor este ceva mai usoara si la aplicare ofera un aspect mai lucios . Se usuca putin mai greu , dar dupa ce s-a uscat este de neclintit . Foarte ,foarte rezistent. Gloss-ul din dotare este foarte placut si ofera un plus de hidratare, ce nu afecteaza rezistenta . Singurul aspect care nu prea imi place e ca sa simte pe buze un pic lipicios chiar dupa uscare.
In comparatie, cel de la Astor este muuult mai rezistent , sincer, nu l-am putut demachia cu niciun demachiant , nici cu ulei, a ramas pe buze peste noapte.
Ambele produse merita atentia , se pot folosi cu succes la diverse evenimente sau in timpul zilei cand nu vrei sa ai grija mereu de aspectul rujului.
Ce rujuri rezistente folositi?



You Might Also Like

7 comentarii