DOUGLAS Makeup / Beautify You!

14:15:00

Dragele mele ,iubitoare de frumos, va invit sa descoperim impreuna noua colectie proprie DOUGLAS Makeup , de care m-am indragostit!
 DescoperiTI noua linie: Douglas Make-up! Te ajută să fii femeia care doreşti să fii – naturală, subtilă, clasică, dramatică, senzuală sau nebunatică. Ai atât de multe posibilităţi. 
 

Rujuri strălucitoare, fonduri de ten cu texturi și efecte fascinante, dermatografe, mascara magice, lacuri de unghii strălucitoare în culori fashion, blushuri senzuale, farduri de pleoape tentante.

Douglas Make-up a fost creat de experţi plecând de la următoarele premise – CALITATE, ACCESIBILITATE, UȘURINȚA în aplicare. Cu Douglas Make-up nu trebuie să fii un artist pentru a scoate în evidență cea mai frumoasă parte a ta.





 
Deţinând peste 1200 de magazine în 19 ţări din Europa, parfumeriile Douglas vă invită să vă bucuraţi de o experienţă de shopping unică, într-un mediu stilat, prietenos şi reconfortant.

Parfumeriile Douglas sunt vizitate anual de peste 160 de milioane de clienţi, mai mult de 10 milioane dintre aceştia deţinând un card de fidelitate Douglas. Douglas este cunoscut şi apreciat de clienţii noştri pentru excelenţă în servicii, pentru asortimentul de primă clasă şi pentru ambientul elegant al magazinelor. Prin competenţă, entuziasm şi o abordare prietenoasă, cei 14.000 de angajaţi fac din fiecare vizită la Douglas o experienţă de shopping unică şi plăcută.


Douglas este prezent în România din anul 2007,având astăzi 18 magazine localizate în Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş.





 Urmariti Douglas Romania pe FB si Instagram [@douglasromania] pentru a fi la curent cu noutatile , concursuri si alte evenimente dragute!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. chiar mi-e frica sa mai intru acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce de frumuseti,n-am nicio oja Douglas hmmmm rusinica mie :)))),pup <3

    RăspundețiȘtergere
  3. i love douglas makeup! xoxo Henrieta

    RăspundețiȘtergere
  4. So precise and detailed thanks! These are all so gorgeous! kisses! Have a great weekend, Stella!!!


    RăspundețiȘtergere