Nestle Fitness / Let's eat well

13:19:00

Dragele mele , nu e niciun dubiu , stilul de viata sanatos ne ajuta sa ne indeplinim scopurile si obiectivele noastre , sa implementam cu succes planurile noastre si a face fata dificultatilor de zi cu zi. Sanatate buna si solida mentine omul in vigoare si permite sa traiasca viata lunga si plina de bucurie .

Sanatatea este un dar nepretuit al fiecarui individ si a societatii in ansamblu .De aceia alimentatia sanatoasa este foarte importanta si poate este una din cele mai importante in acest cerc ce constituie sanatatea umana.
Nestle Fitness impreuna cu oamenii de stiinta lucreaza permanent la dezvoltarea produselor de incredere si calitate si incurajeaza oamenii sa manance sanatos .

Pentru Nestle Fitness a fost dezvoltat un profil nutritional fitness , un set de criterii nutritionale [ nivelul de grasimi, sare, fibre ,etc] ,pe care toate produsele Nestle Fitness le respecta .
Cerealele Nestle Fitness acum au o noua reteta - acelasi gust delicios , dar cu 30% mai putine zaharuri !

 
NESTLE FITNESS reprezinta o optiune pentru mic dejun ,pe care cu siguranta nu ar trebui sa-l sarim , care vine in intampinarea nevoilor femeilor si furnizeaza cantitati semificate de micronutrieti esentiali pentru ele ,toate pentru un start delicios in fiecare zi .
Tu ai luat micul dejun astazi?



You Might Also Like

5 comentarii