JAMIESON / Natural sources for good reason

14:44:00

Dragele mele , sanatatea este un dar de nepretuit si e cea mai importanta sursa vietii noastre. Avem cu totii o viata agitata cu vicii si obiceiuri nesanatoase [ideal ar fi sa fim toti sanatosi] si vrem, nu vrem, trebuie sa ne mentinem- cu activitate fizica, alimentatie cat de cat adecvata si desigur , cu vitamine si suplimente nutritive in functie de nevoile fiecaruia.
Am o veste buna - renumitul brand JAMIESON - nr 1 in Canada , de acum este disponibil in Romania . Exclusiv in farmaciile HELP NET selectionate .
Istoria companiei JAMIESON dateaza din 1922 , cand sotii Jamieson au infiintat o afacere mica in Canada, care in scurt timp a devenit cunoscuta la niel mondial si este apreciata pentru calitate ,puritate si siguranta absoluta a produselor.








Protocolul ''360 pure'' , specific companiei JAMIESON , consta in verificare riguroasa a fiecarui produs pentru a asigura calitatea si puritatea absoluta.
In portofoliu companiei se gasesc peste 250 de produse - vitamine si suplimente naturale.In Romania acum este disponibila o selectie de patru game- vitamine si minerale , antioxidanti, gama Omega 3 si suplimente din plante naturale.
                                             PURITY IS PRICELESS !
      Pentru a fi la curent cu toate noutatile urmariti pagina oficiala  Jamieson Romania


You Might Also Like

3 comentarii