#BeautySwapByBeautybarometer-2

21:31:00

Am asteptat mult acest eveniment ,pentru ca e unicul prilej cand ne adunam mai multe bloggerite. Pentru ca cred ca ne uneste . Si asta e foarte bine. Nu avem nimic de impartit, doar experiente si trairi ,pareri si voie buna. Fiecare bloggerita are cititorii sai, scrie in felul ei si de la fiecare dintre noi cititorul are ce invata.
Ideea acestei reuniuni [deja suntem la editia a doua si speram sa fie o traditie ] apartine Anei , ea a reusit sa ne uneasca intr-un fel si sa ne ofere si prilejul de a ne cunoaste mai bine intre noi , sa cunoastem oameni in spatele brandurilor si desigur , scopul principal este swap-ul , schimbul de cosmetice intre noi.
Ca si prima editie, evenimentul a avut loc la Inspayer Batistei . Evenimentul a deschis Alexandre Eram , fondator al brandului Melkior .A avut un discurs interesant despre mai multe lucruri captivante.
Adina Halas a povestit despre cosmetice naturale preparate chiar de ea , cum se ocupa de blog si de Youtube.




Corina Allan, reprezentant Paula’s Choice in Romania, a subliniat cat de de mult este responsabila o bloggerita de beauty pentru informatiile prezentate pe blog si a incurajat fetele sa scrie mai des mesaje educative si de ajutor pentru cititoare.

Alti speakeri din cadrul evenimentului: Camelia Neaga - blogger de beauty la Coltul Cameliei, blogul de beauty cu cea mai lunga istorie din blogosfera romaneasca, Adela Manolache - make-up artist si Youtuber, Simona Adam - blogger la “Sanziene si Matraguna”, Bianca Mitrea - creator si patron Qi Cosmetics, Pavlina Marinova - CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu - salon Beauty Reveal, Alexandra Caciuriac - PR Marionnaud Paris, Olivia Dutu - reprezentant pentru Elmiplant si B.U.
Fotograful oficial al evenimentului- Iulian Sima
Mana dreapta si mare ajutor la acest eveniment a fost si Dana , multumim
Abia astept editia urmatoare in septembrie!
In sfarsit, am cunoscut-o pe Felicia ,un om tare drag mie . 
Si pentru ca am primit destule cadouri de la sponsori, vreau sa le impart si cu voi . Tot ce trebuie sa faceti e sa lasati comentariu la aceasta postare si sa spuneti, ce va place si ce nu va place in blogosfera romaneasca, ce ati invatat din bloguri si daca va sunt de folos sfaturile noastre. Doua castigatoare vor primi doua pungute cu diverse produse de la Oriflame, Melkior, Elmiplant, Gerocossen, Catrice, deci ce vedeti in poza. Va multumesc. Fiti pe aproape, revin cu update la aceasta postare cu anuntul castigatoarelor.

                   Multumesc si tuturor fetelor , colegelor din blogosfera !
UPDATE: fetele dragi, multumesc pentru comentarii si parerea voastra, conteaza foarte mult!
Fara tragere la sorti de data asta, va rog sa revendicati premiile-
                                           Raluca Florentina si Coco  !
                      Astept adresele voastre la adamstella2000@yahoo.com.  

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Beautiful post, really interesting...thx for sharing!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Stellaaaaa... stii ca m-ai emotionat acum, da?! Sigur stii! Pentru mine a fost deplina bucuria de a te cunoaste si de a petrece timp impreuna! Cum ti-am mai spus, te stiam a fi strong, dar mi-ai intrecut asteptarile (in cel mai bun sens)! De-abia astept sa ne revedem!

    Te imbratisez, prietena draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta imi sunt de folos sfaturile voastre, dar nu pot citi toate blogurile de beauty de aceea fac o selectie. Imi plac doamnele distinse din blogosfera cu rewiew-uri sincere, cu simtul umorului si care se deschid si povestesc despre ele. Ah imi plac intalnirile voastre! Faceti o echipa buna! Ce nu imi place? Hmmm... atunci cand omul nu e sincer si un alt lucru mi se pare oribil cand vad ca acel blogger nu ii place un anume parfum sau produs si il ofera cadou cititoarelor printr-un concurs. Atunci dau unfollow pe veci :). Ce tie nu iti place, altuia nu-i face! Asa spune proverbul..

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare că v-aţi diastrat copios la întalnire;
    Iar dacă tot mi-ai dat ocazia să-mi spun şi eu părerea despre a noastră blogosferă pot spune cu drag că mă bucur să învăţ în fiecare zi ceva nou şi de multe ori foarte folositor mulţumită vouă. Ca un mic "reproş" aş putea spune că multitudiea de articole care apar în aceeaşi zi cam cu acelaşi conţinut ( spre exemplu review-uri la produse) e copleşitoare. Savurez mai mult un articol singular decât 5 care prezinta acelaşi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Stella si eu m-am buucrat tare mult sa te revad. De fapt mie imi plac "fetele de treaba" . te pup cu drag si merciiiiiic mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos eveniment :D Sper sa ajung si eu destul de ”mare” incat sa particip la astfel de intalniri :x Eu as putea spune, nu doar ca am invatat ceva din blogosfera romaneasca, ci chiar m-a inspirat sa intru si eu in aceasta hora.Si nu imi pare rau :x este atat de frumos sa ai un coltisor al tau, in care iti poti expune ideile, trairile si gandurile.Daca mi-ar fi sa compar lucrurile bune si cele rele, balanta s-ar inclina clar inspre pozitivism, caci aspectele negative pot fi trecute cu incredere in tine si multa buna-vointa.Te pup :*
    www.zuzulicka.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Am descoperit blogurile acum vreo 4 ani si de atunci am o lista de bloguri pe care le urmaresc constant (si tu esti pe lista :-)) Am invatat foarte multe lucruri, in primul rand sa acord o atentie mult mai mare ingrijirii personale si sa fiu mai selectiva cu produsele pe care le aleg. Imi plac articolele despre beauty, fashion dar si cele care ating si latura personala a persoanei din spatele blogului. Nu imi plac articolele copy/paste dupa comunicate de presa, daca un blog se bazeaza pe astfel de articole nu il mai vizitez deloc. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos evenimentul! Dupa cum ti-am spus si cand ne-am intalnit accidental, eu, ca blogger din Iasi, sunt lipsita de astfel de evenimente, fie ele organizate de firme sau de un blogger cu influenta.
    In ceea ce priveste influenta blogurilor asupra mea, sunt multe de povestit, insa cel mai important e ca am invatat foarte multe despre cosmetice, parfumuri, magazine online, si de ce nu despre oameni in general, astfel incat, in anturajul meu, am devenit o sursa credibila de informatie si chiar un fashion/beauty adviser la nivel micro.Si asta zau ca ma maguleste! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi place stilul tau, apreciez informațiile noi si produsele prezentate cu un review corect. Nu pot critica un blogger pentru ca îmi imaginez ca face un efort pe lângă job sa si posteze insa nu agreez informațiile copy-paste de pe unele bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  10. super evenimentul, sunt frumoase aceste intalniri!

    RăspundețiȘtergere