Beauty haul

20:58:00

Fetele dragi, un haul mic astazi si parerea mea despre produse , poate descoperiti ceva interesant pentru voi.
Shoppingul de cosmetice a devenit o boala grea , cred ca pentru majoritatea dintre noi... Apar mereu noutati, noi tehnologii si formule, texturi si culori ..care ne atrag ca magnetul. Nici nu avem cum sa testam si sa folosim totul  , dar macar sa le avem si apoi ..facem swap-uri . Si iata cateva produse noi in colectia mea.
Sephora si Debenhams au fost in calea mea , nu eu sunt de vina ..
La Sephora am luat gloss din noua colectie, creion de buze , noua oja Bourjois si inca ceva, o sa vedeti mai jos.


Glossul si creionul fac parte din colectie proprie Sephora . Gloss-uri gasim atat cu texturi transparente, cat si opace. Eu mi-am luat o nuanta opaca, un roz-fuchsia foarte frumos. Glossul nu reprezinta nimic deosebit , gloss ca gloss , stralucitor, frumos mirositor, placut, nu e lipicios, culoarea frumoasa-nimic mai mult.
Creionul de buze este foarte cremos, aluneca si se aplica usor, doar ca e foarte micut,poate fi o varianta buna pentru portfard.
Oja Bourjois face parte din noua colectie, unde gasim vreo sase culori, cred. Mi-a placut tare mult culoarea si ca poate fi aplicata intr-un singur strat. Nu e nevoie de al doilea ,pentru ca acopera perfect din prima si se usuca foarte repede.
Fetele de la Sephora mi-au povestit despre cateva produse noi care au aparut in magazine,printre care
CC Cream Chanel  si Clinique Beyond Perfecting foundation&concealer.
Sa stiti ca inainte de a cumpara ceva, puteti testa orice produs . Daca nu sunt testere in magazin, fetele de la Sephora pot sa va puna din produs in recipiente speciale . Mi-am luat si eu aceste doua produse in ''capacele'' si le-am folosit deja.
Despre CC Cream Chanel am auzit multe pareri pozitive ,e foarte laudat . Are SPF 30 , ce constitue un mare plus. Acest CC Cream are o textura cremoasa , ca un fond de ten . Culoarea aleasa de mine este 30,pare mai inchisa in poza, dar e un bej fara nicio tenta portocalie. Este foarte pigmentat, are acoperire mare, acopera totul, se intinde usor si e foarte rezistent! Intradevar, costa cam mult , dar cu avantajele cardului Sephora poate iesi mai ieftin. Mi-a placut tare mult , cred ca  pentru vara  e perfect.
Noul fdt Clinique are un ambalaj tare interesant , cu aplicator de concealer . De fapt asa si se numeste, un fond de ten si concealer.
Are o textura asemanatoare cu CC Cream-ul Chanel , cremoasa si fina. Se intinde usor, acopera totul, foarte pigmentat . Probabil ca il poti folosi doar ca si concealer . Aceste doua produse seamana foarte mult intre ele, nici nu stiu acum care e preferatul meu... Cred ca totusi Chanel, e mai rezistent .
La Debenhams au aparut pensule Real Techniques, ca sa stiti. Mai gasiti standul Catrice si Revlon, in afara de restul brandurilor care se gasesc peste tot.
La Catrice m-au atras fardurile metalice , sunt destul de pigmentate si stralucesc... Au un finish metalic satinat si chiar rezista toata ziua pe o baza de ochi.Si un creion de buze Catrice ..[cate creioane iti mai trebuie?!]

Am mai luat  Revlon Matte Balm . Standul Revlon e aprovizionat foarte bine, gasiti cam tot , inclusiv rujurile din toate gamele si renumitul fdt Colorstay in toate nuante
Rujul nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar e foarte usor de folosit , e retractabil , are un efect mentolat usor. E dragut ,rezistent, mat, nu usuca buzele.


Iata asa shoppingul trateaza orice si noi ne simtim fericite . Si pana la urma fericirea noastra conteaza.


You Might Also Like

14 comentarii

  1. Ce frumoase sunt fardurile Catrice! Am sa imi cumpar, au un pret bun si ma incanta finish-ul satinat si rezistenta lor pe pleoape. Merci pt rewiew.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihiii, ai mare dreptate, draga mea Stella! :D Ochioase bunatati, tentant arata swatch-urile! Sa te bucuri de ele, doamna minunata!

    Pupici dulci!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arată fardurile <3.
    Să le folosești cu drag!
    Unde este Debenhams? Este pentru prima dată când aud de el. Și dacă au pensulele de la Real Techniques, trebuie să trec și eu pe acolo :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fata draga, sa stii ca ai interzis la shopping! Bine ca nu eram cu tine ca nu te lasam sa le iei pe toate! Dar na, fericirea conteaza intr-adevar! Pup, tare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Butterfly Timi, se afla in Mall Vitan Bucuresti . multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, tu zici? Shoppaholiga ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Me encantan las sombras de ojos.

    Un besazo

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt toate, sa te bucuri de ele! Asa-i, meritam sa ne rasfatam din cand in cand :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai bunătăți, să le folosești cu plăcere! :)
    Fardurile Catrive arată minunat. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare frumos arată acele farduri mono de la Catrice, trebuie încercate!

    RăspundețiȘtergere