Airstyler Dry&Style / Remington Style

09:39:00

E greu sa nu fii de acord cu un celebru poet francez Pierre de Ronsard , care spunea ca nimic nu poate opri o femeie sa arate superb , nici treburi casnice, nici lipsa de timp. Una din principale  " arme " in imaginea unei femei este parul si coafura si desigur , nu ai nevoie de mult timp si bani sa te aranjezi singura acasa.
Cele mai moderne aparate de coafat sunt create pentru a nu dauna parului , chiar pentru mentinerea sanatii lui, economisire de timp pentru femei ocupate si o multime de emotii pozitive . Tu singura decizi cum vrei sa arati astazi!
Cand vine vorba de aparate multifunctionale, cu atat mai bine. Noul aparat REMINGTON AIRSTYLER DRY & STYLE  este cea mai recenta inovatie Remington - o perie cu aer cald si trei accesorii incluse

Volum si bucle lejere ? Da , cu ajutorul acestui styler. Foarte usor aparat , perfect pentru a obtine o coafura frumoasa, dar si perfect pentru calatorii! Nu mai ai nevoie sa iei cu tine si uscatorul, si peria si poate si placa.
Pentru o uscare a parului finisata si o coafare precisa precum si o protectie sporita foloseste concentratorul, pentru crearea unor bucle delicate și a unor șuvițe ondulate, foloseste peria de 21 mm, iar daca iti doresti sa obtii o coafura plina de volum si bucle lejere, un aspect natural, ai nevoie de peria de 38 mm.

Acest airstyler are o putere de 800W care te ajuta sa-ti coafezi si in acelasi timp sa-ti usuci parul, obtinand coafura potrivita stilului tau si starii de spirit din acea zi. Invelisul periei cu o protectie de 4 ori mai mare, te ajuta sa-ti coafezi parul, fara sa-l agresezi, iar stralucirea lui va fi una impresionanta. In plus peria are si un buton pentru detasarea accesoriilor, 2 trepte de temperatura si viteza plus functie de aer rece.
 Daca nu doresti bucle,poti pur si simplu peria parul in timp ce il usuci. Parul va arata extrem de ingrijit si  matasos! Specificatiile tehnice gasiti aici
Love!
        Toate coafurile mele de pe blog sunt realizate cu ajutorul aparatelor REMINGTON


You Might Also Like

8 comentarii

  1. Great review Stella...thx for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam de acest aparat, pare foarte bun pentru volum ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos...de muulta vreme ma chinui sa-mi iau si eu asa ceva....si nu ma hotarasc nicicum,trebuie sa vin la tine la consultare,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ma omor cu coafatul, insa am un aparat multifunctional...poate fi si placa, ondulator si mai are cateva obiecte pe care le pot folosit pentru ondularea parului.
    Imi place produsul...este tot de la Remington! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. m-ai convins, trebuisa sa ma ocup acumin week end

    RăspundețiȘtergere