Incearca si tu noua gama DOVE! #oneshowerchallenge - INCHIS

13:55:00

                     Fetele dragi , cititoarele mele mult iubite, va invit la concurs!
Ati citit, desigur, aici despre noua gama de geluri de dus DOVE .Trei variante noi si o textura noua. Pentru ca pielea noastra sa fie mai fina, mai hidratata. Tehnologie revolutionara  Nutrium Moisture  combina cei mai delicati agenti de curatare si formula inovatoare mult mai delicata . Eu iubesc DOVE , stiu ca si voi iubiti acest brand, asa ca nu mai stati pe ganduri ,puteti sa incercati si voi toata gama noua!
Premii oferite : 5 kit-uri de rasfat , fiecare format din 3 geluri de dus din noua gama
Perioada concursului : de astazi pana duminica seara
Mecanism :
- raspundeti la intrebarea : ce ritual de frumusete ai tu si ce beneficii doresti de la un gel de dus?
- lasati comentariu cu raspunsul la intrebare si adresa de mail
Like& Share!
           Duminica seara vom afla cine sunt cele 5 fericite castigatoare . Mult succes!
UPDATE 
Iata cele 5 castigatoare, felicitari! Si va multumesc! Va rog sa raspundeti la mail sau trimiteti-mi adresa de livrare




 

You Might Also Like

163 comentarii

  1. Baie cu spuma, exfoliere, miros exotic...imi place ca gelul de dus sa miroasa frumos, sa hidrateze si sa faca multa spuma :)
    https://www.facebook.com/aurelia.dumitru.79/posts/10152796696163483?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa imi hidrateze pielea in profunzime, sa fie delicat, sa aiba un miros placut, sa lase o senzatie de prospetime.

    Demachiere seara de seara si aplicare crema hidratanta !
    E-mail: roxanaasimionesei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele, respectiv gel de dus si crema de corp.
    Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus sunt: sa hidrateze pielea in profunzime, sa curete bland pielea, sa lase o senzatie de prospetime si sa aiba un miros placut.

    E-mail: princess_princessgirl@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte important pentru mine este folosirea cremei dupa baie, unul din motive fiind acela ca pielea mea se usuca destul de repede si are nevoie in permanenta de hidratare
    criscryssy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghizdavu iuliana;in fiecare dimineata si seara folosesc demachiant , un toner si apoi o crema hidratanta , o data pe saptamana folosesc si o masca amestec un galbenus de ou si o banana coapta ,face minuni ,iar gelul de dus imi doresc sa curete cu blandete pielea,sa o hidrateze,sa ofere stralucire pielii si sa aibe un miros deosebit,multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place un gel de dus cremos si care sa ma duca cu gandul la vacanta iar dove imi indeplineste dorintele :). roxana.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Multumim pentru concurs!
    Eu imi doresc cel mai mult hidratare, de aceea folosesc cu drag marca Dove cand am ocazia! De fapt, incerc sa am tot timpul la indemana macar un gel de dus de la Dove! Si tare mi-as dori sa am ocazia sa incerc si aceste ultime noutati! Pe langa hidratarea care este un factor cheie in cazul meu pentru ca am pielea uscata si sensibila, imi mai doresc catifelare si parfum placut, care sa persiste- daca nu cer prea mult! Si evident, gelul de dus trebuie sa imi confere o senzatie de curatare, sa ma simt fresh si gata pentru noi provocari!
    Ritualul meu de ingrijire dupa o zi incarcata in care imi rezolv si sarcinile de serviciu, plus shopping pentru casa, goana dupa cea mica - care nu sta o clipa si multe alte taskuri- inseamna in mod obligatoriu cateva momente de relaxare si rasfat numai pentru mine, seara tarziu, un dus sau o baie cu sare de baie, eventual spuma parfumata, o exfoliere cand este cazul, apoi hidratarea binefacatoare pentru un plus de catifelare! Cu toate acestea, dorm ca un prunc si a doua zi o iau de la capat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ritual la baita, nu? Pai ador baile lungi cu uleiuri eterice, apoi Nivea sub dus si iar hidratare dupa ce ma sterg, am pielea tare uscata!
    De la un gel de baie? Hidratare in primul rand si miros proaspat!
    Mail:carmen_g39@yahoo.com
    Fb:Oprea Cami

    RăspundețiȘtergere
  9. Rotaru Gabriela Tatiana
    FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/769401526511633?pnref=story
    Ritualul de infrumusetare al meu este : Demachierea de 2 ori pe zi,o fac cu lapte Doina,Curatare,Hidratare cu o crema specifica tenului meu.Exfoliantul il aplic o data pe saptamana ,il fac in casa din zat de cafea cu ulei de maline.
    Gelul de dus sa-mi curete pielea,sa o hidrateze,sa o catifeleze si sa miroase frumos.
    e-mail: gabryela67@yahoo.com
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ritualul meu de frumusete este uramatorul: ma demachiez de doua ori pe zi, dimineata si seara, aplic apa termala, un ser pentru ochi, crema cu factor de protectie si cea de noapte. si de cate ori am timp aplic si o masca pe fata, gat si decolteu preparata uneori din fructe, miere si diverse uleiuri.
    Beneficiile gelului de dus :gelul de dus ar trebuie sa fie uşor abraziv şi sa curățe foarte bine pielea , sa fie este hidratant şi blând cu epiderma .

    RăspundețiȘtergere
  11. ungureanu gabriela27 aprilie 2015 la 15:07

    https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1052940481387622
    gaby_mimi18@yahoo.com
    zilnic dus cu gel de dus si apoi aplic ulei de argan

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pentru concurs!
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10204549873006344?pnref=story
    email: cristina.popesku@yahoo.com
    De la un gel de dus imi doresc hitratare, catifelare si prospetime. Si daca se poate, un miros cat mai durabil. Ritualul meu de frumusete consta in hidratare, demachiere, tonifiere, aplicarea de masti la 1-2 saptamani si macar o data pe saptamnaa merg la masaj.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ritualul meu de ingrijire consta in curatare si hidratare zilnica .Beneficiile gelului de dus pe care il folosesc as vrea sa hidrateze pielea, sa o lase catifelata si sa miroasa frumos
    e-mail: marylena4you@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/754572351324922?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  14. Ritualul meu de frumusete incepe cu exfolierea corpului macar o data pe saptamana. Evident apoi urmeaza dusul si hidratarea si hranirea pielii ori cu ulei ori crema de corp. Acum despre beneficiile gelului de dus pe care il prefer as putea spune ca este foarte important sa fie consistent (adica sa nu il pierd printre degete) sa faca spuma bogata, sa aiba un miros placut si sa lase pielea fina si catifelata.
    Adresa mail: catalina.iosub@yahoo.com
    Share pe FB: https://www.facebook.com/I.Catalina.Mariana/posts/794907403924731
    Multu frumos pentru concurs! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. dus-gel de dus; crema/lotiune/unt de corp.
    hidratare, revigorare, spuma, miros...

    RăspundețiȘtergere
  16. Ritualul meu e clasic. Torn spuma de baie in cada, apoi cat ma ocup de par imi exfoliez pielea usor, insistand pe coate si genunchi. Dupa ce am terminat, ma spal cu gel de dus si apoi trec la hidratare cu ulei de cocos in zonele uscate.
    In opinia mea, un gel de dus PERFECT trebuie sa fie cremos, parfumat, sa aiba si particule exfoliante (in cazul in care nu folosim ceva special pentru exfoliere), sa transforme experienta dusului intr-un rasfat plin de spuma, sa lase pielea parfumata, hidratata si catifelata, eventual sa nu mai fie necesara aplicarea unei lotiuni/creme de corp. Cred ca gelurile Dove au aceste beneficii (si nu o spun de dragul concursului), pentru ca au combinatii de parfumuri absolut delicioase si texturi cremoase, demne de creme de dus. Multumim!
    Am dat like cu numele Elisa Ababei
    Link share: https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10204215214042417

    RăspundețiȘtergere
  17. Ritualul meu de frumusete incepe cu un dus revigorant, o demachiere si tonifiere a tenului, si cu aplicarea machiajului pe un ten curat si hidratat si se incheie seara cu un dus matasos, cremos si hidratant si cu demachierea regulata, tonifiere si aplicarea cremei de noapte. O data pe saptamana se aplica si o masca de fata gommage care lasa tenul neted si matasos. Gelul de dus este prietenul de dimineata si seara; de aceea el trebuie sa fie unul special: sa fie matasos, sa ofere stralucire pielii,sa o revitalizeze dar sa o si hidrateze si protejeze in profunzime.

    RăspundețiȘtergere
  18. fb. Nicoleta georgescu e-mail: nico.g2010@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.georgescu.31/posts/857168561008847?pnref=story
    ritualul meu de frumusete consta in urmatoarele:
    - alimentatie sanatoasa bogata in vitamine, minerale etc.
    - consum zilnic de apa de 2l
    - multa miscare in aer liber
    -folosesc produse cosmetice de calitate pentru par si piele pentru a avea osenzatie de curatenie si prospetime
    Gelul de dus folosit de mine trebuie sa-mi hidrateze pielea , sa fie parfumat si sa-mi asigure prospetimea pielii zi de zi .
    NICOLETA GEORGESCU

    RăspundețiȘtergere
  19. Ritualul meu consta intr-o baie in cada cu burete si un gel de dus hidratant cu o aroma dulce, orientala de preferinta. Dupa baie, folosesc o lotiune de corp hidratanta cu aroma fructata sau florala pentru ca am pielea foarte uscata...si cam atat!
    mail: stoianmarcela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Margareta Ababei27 aprilie 2015 la 16:19

    Ritualul meu de frumusete consta intr-un dus relaxant, urmat de aplicarea cremelor specifice varstei. Un gel de dus perfect este gelul de dus cremos, hidratant, care parfumeaza baia si se mentine si pe piele dupa dus.
    Am dat like cu numele Margareta Ababei
    Link share: https://www.facebook.com/margareta.ababei.1/posts/1572621169676109

    RăspundețiȘtergere
  21. Valentina Alexandrescu27 aprilie 2015 la 16:51

    Ritual :cand am putin timp pentru mine, o cada plina cu sare si spuma si o muzica linistitoare.
    De la un gel de dus imi doresc hidratare si un miros fructat, proaspat, revigorant.
    Mail: valentina_tracicar@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153270241069805?pnref=story
    Fb:Claudia Simion
    Mail:claudia_3187@yahoo.com
    Îmi doresc un gel de dus hidratant, cu un miros plăcut, proaspăt, care sa se păstreze după dus. Textura cremoasa este absolut necesara.

    RăspundețiȘtergere
  23. FB: Adina Roz, share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1386246048370068&id=100009540574194&pnref=story, mail: adina_dulce@yahoo.ro Ritualul meu de frumusete este bazat, in general, pe un stil de viata cat mai natural si mai sanatos: o alimentatie cat mai echilibrata, miscare mai multa si o gandire pozitiva. In particular, mizez pe puterea si beneficiile cosmeticelor adaptate tipului meu de ten, aplicate constiincios. Cei trei pasi ai ingrijirii (demachierea, tonifierea si hidratarea) sunt sfinti. In ceea ce priveste gelul de dus, imi doresc ca acesta sa mi ofere o curatare delicata, o hidratare puternica si o aroma fresh.

    RăspundețiȘtergere
  24. FB:Janeta Ivan
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/387225734735334?pnref=story
    Mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Ritualul meu de frumusete este prin hidratare,curatare si bai relaxante.Imi plac gelurile de dus cremoase care lasa pielea curata,hidratata si fina si catifelata la atingere si frumos mirositoare.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dusul face parte din ritualul meu de ralaxare. Dupa o zi obositoare, un dus caldut, cu un gel de dus parfumat e tot ce imi trebuie ca sa recapat energie.Gelul de dus trebuie sa-mi hidrateze si sa-mi catifeleze pielea. ramonadancea_26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi plac lumanarile parfumate, muzica buna si baile inspumate si frumos mirositoare, asa ma rasfat eu dupa o sapamana obositoare. Zilnic insa dusurile rapide ma fac sa ajung revigorata si mai ales la timp la serviciu. Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant, parfumat si sa lase o piele catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  27. MIHAELA GRIGORAS
    ritualul meu de frumusete este clasic : o baie cu spuma bogata si un gel de dus parfumat si hidratant . O data pe saptamana foosesc manusa exfolianta, iar apoi adaug in apa de baie un capacel de ulei de masline.
    like&Share : https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/792219574165446?pnref=story
    email : grigoras_mro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Ca si ritual de frumusete imi demachiez tenul in fiecare seara si il curat cu un gel de curatare, iar atunci cand am cosuri aplic putin ulei din arbore de ceai !
    De la un gel de dus imi doresc curatare delicata a pielii, hidratare intensa si parfumare discreta !

    RăspundețiȘtergere
  29. bianca.rogoveanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. fb : https://www.facebook.com/monica.iacob/posts/10203796396060092
    email : monikka_h@yahoo.com
    fb : Iacob Monica
    Gelul meu de dus vreau sa fie hidratant si relaxant.

    RăspundețiȘtergere
  31. sa imi lase pielea catifelata ambrus.mihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele.
    Beneficiile pe care mi le doresc de la un gel de dus sunt sa imi curate delicat pielea,sa o hidrateze si sa aiba un parfum placut.
    GFC: gabriela gabriela
    FB: Gabriela Gabriela Gabriela
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/420962734749141
    Email: gabrielaasmin@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Alexandrescu Corina27 aprilie 2015 la 19:39

    Pregatesc un burete , gelul de dus care sa fie parfumat, cu arome fructate sau florale, sa fie cremos si sa hidrateze pielea corpului. Folosesc apa calda iar la final folosesc un jet de apa rece, astfel sunt fresh si gata sa incep o noua zi cu zambetul pe buze.
    share: https://www.facebook.com/alexandrescu.corina/posts/875474332498284?pnref=story
    coryalecs@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna! share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=400570910130978&id=100005342163092&pnref=story
    Ritualul meu de frumusete o alimentatie echilibrata,demachierea, tonifierea hidratarea si nu in ultimul rand gandirea pozitiva.
    Beneficiile pe care mi le doresc de la un gel de dus sunt curatare, hidratare ,parfum discret
    mail maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Avramescu Evelina Mihaela
    ritualul meu de ingrijire consta in ingrijirea declicata a pielii cu produse potrivite tipului meu de piele.
    beneficiile pe care mi le doresc de la un gel de dus sunt curatare, hidratare si miros placut
    GFC: avramescu75@yahoo.com
    FB: Avramescu Evelina Mihaela
    email: avramescu75@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/avramescu.evelinamihaela/posts/863755793662139

    RăspundețiȘtergere
  36. share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=953665177985523&id=100000261480494&pnref=story
    fb:Georgyaa Geoo
    Ritualul meu de ingrijire a pielii consta intr-un masaj sau chiar 2 pe saptamana,bai aromatice,dar si un exfoliant bun pentru piele.
    Multumim pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  37. Ritualul meu de frumusete o alimentatie echilibrata,demachierea, tonifierea si hidratarea. Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant, parfumat si sa lase o piele catifelata.


    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1592687327682223&id=100008229120005&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi place sa ma rasfat de fiecare data cand am timp(cand cel mic ma lasa) si profit de orice metoda care imi ofera relaxare. Ador sa ma relaxez intr-o cada cu multa spuma si lumanarele.Pentru mine pe primul loc este mirosul ,gelul de dus trebuie sa lase pielea parfumata, hidratata si catifelata
    sim_snyper@yahoo.com
    fb: Mihaela Scurtu

    RăspundețiȘtergere
  39. foarte mult spumant de baie si sare de baie :)
    gelul de dus ideal ar trebui sa hidrateze, sa lase pielea placuta la atingere si sa aiba un miros persistent!
    share: https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1827853580773358

    pandreaflorina@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  40. https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/857755694301831
    raduadina87@gmail.com
    Ador sa fac baie in multa multa spuma.Folosesc scrub apoi aplic crema de corp sau unt de corp.
    Pentru mine un ge de dus bun trebuie sa aiba un miros placut sa fie cremos si sa lase pielea parfumata, hidratata si catifelata

    RăspundețiȘtergere
  41. Ritualul meu de frumusete consta intr-un gomaj odata pe saptamana, epilare si hidtatare.
    Beneficiile pe care le doresc sunt curatarea si hidratarea.

    RăspundețiȘtergere
  42. fb-tender carmen marylena,share-https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/1136840272999842?pnref=story,zilnic fac baie cu un produs hidratant,care nu usuca pielea si dupa aplic ulei de samburi de struguri.E MAIL-new_camy86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. FB: Anca Gabriela Lupu
    link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/841678502568512
    Spumant de baie , gelul de dus ideal: hidratant, miros de durata.

    RăspundețiȘtergere
  44. Gel de dus ce hidrateaza,miroase placut si are un pret decent.

    RăspundețiȘtergere
  45. FB: Stephanie Stef
    Ritualul meu de frumusete este o alimentatie sanatoasa,echilibrata,demachierea, tonifierea si hidratarea, gelul de dus ideal trebuie sa fie cremos, sa aiba un parfum intens care sa persiste dupa dus si sa lase pielea catifelata si hidratata.
    https://www.facebook.com/Stephanie1958/posts/360104630849871?pnref=story
    e-mail: stefania_gh58@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Ritualul meu :curatare seara si dimineata cu un gel de curatare,crema hidratanta
    Imi place ca gelul de dus sa hidrateze,sa nu usuce pielea si curete si sa miroase placut
    Mail:monicaandreea98@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Pielea uscata e atat de urata! Avem nevoie de hidratare, deci daca Dove promite catifelare, atunci e ce ne trebuie. Hidratarea e esentiala in a avea o piele frumoasa si sanatoasa.
    email: andryro@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/994084913936027

    RăspundețiȘtergere
  48. O BAIE FIERBINTE CU MULTA SPUMA.Un gel de dus care sa persite mirosul si sa hidrateze intens pielea. email atiana67@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Daniela Alexandra Verde27 aprilie 2015 la 23:09

    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1623872894498550?pnref=story
    Email: alice_verde_de_paris@yahoo.com
    Ritualul meu de ingrijire a pielii consta in dusuri zilnice cu produse pe palcul meu, cremoase si frumos parfumate, iar de la un gel de dus eu imi doresc sa imi hidrateze pielea, s ao catifeleze, sa fac multa spuma, sa aiba un miros placut si persistent. <3

    RăspundețiȘtergere
  50. odata pe saptamana ma rasfat cu o baie de minim 1 ora, cu multa spuma si un pahar bun de vin, in rest rutina obisnuita
    la un gel de dus caut intotdeauna sa curete, sa super hidrateze, sa imi lase pielea catifelata si mai ales sa pastreze acea senzatie de fresh mult timp
    share - https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10206710616873546?pnref=story
    mai - gabrielanastase2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Ritualul meu de frumusete este simplu: doua dusuri pe zi cu un gel de dus bun care sa si curete sa si hidrateze pielea. Fix asta astept de la un gel de dus, sa hidrateze foarte bine, sa miroasa frumos, sa se pastreze mirosul, sa fie cremos dar sa se clateasca bine sa nu am senzatia de sapun ramas pe piele.
    krystyana84@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Imi place baia cu spuma, sa ma relaxez timp de 20-30 de minute.
    Gelul de dus prefer sa fie cremos, sa nu usuce pielea, sa o si hidrateze putin, sa fie spornic, spumos, sa aiba un miros placut care sa persiste.
    Mail: gr.cristiana@yahoo.com
    Link de share: https://www.facebook.com/cristiana.gr.5/posts/845162045564758?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  53. Pai, cred ca inainte de toate orice gel de dus trebuie sa curete pielea, sa o catifeleze, hidrateze si desigur, cu ajutorul loofahei sau a manusii de baie sa o exfolieze. Dar de ce sa nu recunoastem ca de multe ori alegem un gel de dus numai dupa miros. In momentul in care tragem prima data aer in piept si simturile ni se desfata cu mirosuri sublime parca celelalte atribute nu mai conteaza. Cu dove nu e asa, desi fusei sceptica la inceput, chiar la prima spalare mi-a venit in minte reclama lor: "1/4 crema hidratanta", Chiar asa e. De atunci sunt o entuziasta a gamei Dove, am vazut noile geluri de dus in market si abia astept sa le incerc. Foarte rar apuc sa ma rasfat cu o baie cu clabuci, mai mult imi sar clabucii in cap din baia fetitei mele, asadar gelul de dus este foparte important pentru mine, fiind singura modalitate de a ma rasfata si de a ma curata :) paula2pauly@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. imi doresc hitratare si prospetime, aroma cat mai intensa Ritualul meu de frumusete consta in hidratare, demachiere, tonifiere.
    violettvlasceanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. la fiecare dus folosesc un gel de dus cremos pentru ca nu mai sunt nevoita sa folosesc o crema hidratanta.De la un gel de dus ma astept la hidratare intensa si un parfum delicat
    yulik_4_u@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Ritualul meu zilnic este cel folosit de cand ma stiu,incepand cu spalatul tenului,corpului cu un gel cremos hidratant si parfumat,hidratarea tenului si tonifierea.De la un gel de dus,imi doresc hidratare,prospetime si catifelare.
    e-mail elena_banu87@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/896830537035396?pnref=story
    multumim mult

    RăspundețiȘtergere
  57. Imi place sa ma rasfat intr-o cada cu multa spuma, sa-mi exfoliez saptamanal pielea si sa o hidratez corespunzator. Imi doresc ca gelul de dus sa nu usuce pielea, dincontra sa-mi dea senzatie de fresh si catifelare
    FB: Geta Alexiu
    Share:https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/889966671042131?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  58. am imis adresa de email: geta_alexiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu am un ritual de frumusete anume. Am grija in fiecare seara si dimineata sa-mi curat tenul in profunzime cu un gel de curatare si aplic crema pentru tipul meu de ten. Exfoliez tenul si corpul o data pe saptamana. Hidratare din interior spre exterior. Lotiuni sau unt-uri de corp folosesc in fiecare zi dupa dus.
    Un gel de dus mi-ar placea sa exfolieze usor pielea, sa o curete in profunzime, sa o hidrateze corespunzator si sa o lase parfumata pentru intreaga zi.

    just_anik1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Sa imi hidrateze pielea in profunzime, sa fie delicat, sa aiba un miros placut.

    Demachiere in fiecare seara si aplicarea unei creme hidratanta !

    RăspundețiȘtergere
  61. Fac cam ce face toata lumea, am grija de tenul meu, de corpul meu in general, curatare, exfoliere, hidratare. De la gelul de dus ma astept sa-mi iubeasca pielea si sa o rasfete, sa o faca catifelata si tare placuta la atingere.
    mail: irinuca_83@yahoo.com
    https://www.facebook.com/irina.nitu.3/posts/945021375542827?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  62. hidratare, curatare delicata
    share https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1570050413219894
    demachiere tonifiere hidratare
    fb Mina Hermina
    cami_lu2004@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/828414090571969
    sukru_f@yahoo.com
    sa curete si sa miroasa bine!

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  65. O baie fierbinte cu multa spuma este un rasfat total, imi place sa o hidratez si sa am grija de mine, iar de la gelul de dus vreau sa-mi catifeleze pielea si sa miroasa frumos.https://www.facebook.com/cornila.mihaela/posts/811923708884420?pnref=story, cornila_mihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. eu zic ca am grija de corpul meu cam tot timpul,folosesc creme hidratante si exfoliante , iar de la gelul de dus mi-ar placea sa-mi catifeleze pilea si sa miroase frumos 24 de ore :)https://www.facebook.com/cornila.mihaela/posts/811923708884420?pnref=story cornila_mihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  67. Ritualul meu este demachierea, tonifierea si hidratarea tenului.
    Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant, parfumat si sa lase o piele catifelata.
    irinauno@yahoo.com
    https://www.facebook.com/olariu.irina.3/posts/811923708884420?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  68. O baie cu spuma e rasfatul meu preferat,dupa urmeaza hidratarea ,de la gelul de dus imi doresc sa fie cremos ,sa hidrateze si sa aiba un parfum imbietor
    yadydeea_puss@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Ma demachiez in fiecare seara si imi aplic o crema hidratanta.Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus este sa-mi hidrateze pielea si sa aiba un miros frumos.
    Fb : Lore Dana
    E-mail :ph.dana2014@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/haine.dana.5/posts/1603401246606034?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  70. https://www.facebook.com/cristina.enescu.984/posts/689903541154496
    -folosirea de creme hidratante si curatarea temeica a pieli
    -Hidratare,relaxare si miros placut asta astept eu de la galurile de dus

    RăspundețiȘtergere
  71. Ritualul meu de frumusețe pentru corp constă într-o baie prelungită cu un gel de dus hidratant, urmata de o lotiune sau un ulei de corp.

    De la un gel de dus astept sa fie bland cu pielea, dar sa o curete optim.

    E-mail: nahoot6@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Imi place sa folosesc un gel de dus care sa-mi iubeasca pielea, sa o lase parfumata si hidratata. Pe burete sa fie multa spuma, apa destul de calduta pentru a ma relaxa.
    De la un gel de dus ma astept sa aiba particule abrazive, sa faca spuma, sa aiba un miros placut, sa hidrateze pielea.
    https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315/posts/831481313607497?pnref=story
    Mail: dana_xyxy01@yahoo.com
    Multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  73. Gelul meu de dus ar trebui sa fie cremos , sa hidrateze si sa catifeleze pielea ( ca de bebelus :)) ) , sa aiba un miros placut , iar mirosul sa persiste cateva ore . Si toate acestea ar fi super sa le gasim si la un pret rezonabil ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  74. Am uitat sa specific faptul ca nu prea am timp sa ma rafat , copiii nu prea "ma lasa" , insa va veni si vremea mea ! :)
    Adresa de e-mail : lavinia_raileanu@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  75. Ritualul meu de ingrijire al tenului este: demachiere, tonifiere si aplicarea cremei potrivite tenului meu.
    Ritualul de ingrijire al corpului consta in a-l exfolia o data pe saptamana, aplicarea cremei de corp.
    De la un gel de dus imi doresc sa hidrateze intens pielea, sa o lase catifelata si sa aiba un miros placut ce persista pe piele.
    Email :cristyna_sweetgirl92@yahoo.com
    Share fb: https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/922931751060257?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  76. Ritualul meu consta in demachiere, hidratare si exfoliere.De la gelul de dus eu astept sa-mi faca pielea catifelata si placuta la atingere.cornilamihaela263@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Raspuns: Ritualul meu consta in dus dimineata si seara, lotiune dupa dus si beneficiile ce mi le doresc de la un gel de dus sunt: spuma multa, miros finut si de durata, pret convenabil, hidratare si catifelare.
    Email: dark.girl19@yahoo.ro
    Share: https://www.facebook.com/alicetibi/posts/389877984532319?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  78. Eu pot spune ca am un ritual al decentei. Imi demachiez fata cu un lapte deoarece am tenul uscat,apoi folosesc o crema hidratanta, ma dau cu ruj si putin rimel, Gelul de baie vreau sa fie cu substante nutritive deoarece am pilea uscata , sa faca spuma sa aiba un miros discret si sa-mi lase pielea catifelata ,curata si frumos mirositoare, Multumim pentru concurs E mail pusa.gagiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  79. imi plac baile lungi parfumate si cu multa spuma.
    de la gelul de dus imi doresc sa fie cremos, sa miroasa frumos si evident sa faca multa, multa spuma
    mail: michaela.mitran@gmail.com
    share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/854344677970517

    RăspundețiȘtergere
  80. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/795734363836920
    email;alinahurmuz_85@yahoo.com
    de la un gel de dus imi doresc hitratare, catifelare si prospetime si un miros cat mai durabil. Ritualul meu de frumusete consta in demachiere, tonifiere si aplicarea unei masti o data pe saptamana .

    RăspundețiȘtergere
  81. Ritualul meu de frumusete zilnica consta in ingrijirea a pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele, respectiv gel de dus si lapte de corp.
    Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus ar fi: sa hidrateze pielea in profunzime, sa curete pielea, sa lase o senzatie de prospetime si sa aiba un miros placut, aromat.
    alexandrescuirina44@yahoo.com
    https://www.facebook.com/alexandrescucorinamagdalena/posts/780956838669930?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  82. Ritualul meu de dus presupune exfoliere, hidratare, momente care imi confera relaxare si o stare de bine in final.
    De la un gel de dus astept sa curete delicat, sa hidrateze si sa lase un parfum placut si subtil pe piele.

    email: cameliacovaci05@gmail.com

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  83. cojocaru ciprian28 aprilie 2015 la 21:49

    https://www.facebook.com/cojocaru.ciprian.5
    -folosirea de creme hidratante si curatarea temeica a pieli
    -Hidratare,relaxare si miros placut asta astept eu de la galurile de dus

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu am in ritual anume. Imi place sa stau mult in dus si sa mi rasfat pielea folosind gelul de dus crema de la Dove. Am asteptari de LA gelul de due sa aiba in Miros placut so as curete efficient dar sa lase pielea fina!
    E mail : baby.a_alle@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Ritualul meu de dus presupune curatare, exfoliere si hidratare
    Gelul de dus trebuie sa fie hidratant si delicat.
    eudania85@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Share : https://www.facebook.com/cristina.cris.7946/posts/829824143720947?pnref=story
    email :steremaria@yahoo.com
    Pai ritualul meu este unul simplu si consta intr-un gel cremos,care sa faca cat mai multa spum sa ma joc cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  87. Imi plac baile fierbinti cu multa spuma, imi doresc un gel de dus care sa miroasa frumos, sa ofere hidratare, o piele mai fina si mai catifelata.
    mail: marioarazota@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/marioara.zota/posts/819968114706923

    RăspundețiȘtergere
  88. Ritualul meu de frumusete consta in exfoliere si hidratare cu produse potrivite pentru pielea mea!
    Iar de la un gel de dus astept sa curete, hidrateze si sa catifeleze pielea dar in acelasi timp sa lase un parfum placut!
    rodikraluk87@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Ritualul meu de frumusete include exfolierea cu zat de cafea si ulei de masline.Beneficiile pe care mi le doresc de la un gel de dus sunt hidratarea si un miros placut.
    E-mail:flowers_nik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  90. ritual meu de frumusete consta in exfoliere, hidtratare si aplicarea unei masti usoare de seara.

    de la un gel de dus astept sa-mi mentina pielea prospata si catifetala

    mail loredanaceaus@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. *demachiere, tonifiere si aplicarea cremei potrivite tenului meu.
    *De la gelul de dus imi doresc sa fie cremos,sa catifeleze pielea si sa miroase bine!
    *marilori910@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  92. share: https://www.facebook.com/victoriawhite2014/posts/390772011114673?pnref=story
    mail: victoriavicky31@yahoo.ro
    Ca ritual de frumusete am de regula bai spumoase si pline de parfum, lungi de regula, iar beneficiile ce mi le doresc ar fi spuma multa, miros placut, de durata, catifelare si sa lase senzatia de prospetime si de curat.

    RăspundețiȘtergere
  93. Ritualul meu este demachierea, tonifierea si hidratarea tenului.
    Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant, parfumat si sa lase o piele catifelata.Ador gelurile de dus!!!

    RăspundețiȘtergere
  94. Ritualul meu de frumusete, in primul rand exfoliere si apoi hidratare. Am grija de tenul meu cu probleme cu ajutorul cremelor speciale si cam atat. Am o fetita de 1 anisor care nu`mi da prea mult timp liber :)
    Adresa de email: amy.cojocaru85@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Urmez mereu aceeasi pasi: demachiere, exfoliere si hidratare, iar de la gelul de dus astept sa-mi faca pielea catifelata si placuta la atingere.https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1387825918211545&id=100009524497304&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  96. Ritualul meu de frumusete inseamna curatare, hidratare si tonifiere.In plus aplic masti naturale o data pe saptamana, fac sport si incerc sa mananc sanatos.

    De la gelul de dus imi doresc o piele catifelata si parfumata.

    Mail: gavriloiadina@yahoo.com

    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/889594944416836?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  97. Dimineața, seara, doar Dove, sa stii
    Ma ajuta la revitalizarea pielii
    Nutrium Moisture, spuma cremoasa si bogata.
    Imi fac pielea frumoasa, vizibil mai catifelata,

    Particule exfoliante delicate !
    Imi dau pielii luminozitate...
    Flori de tiare, parfum de mandarine,
    Sunt cea mai rasfatata !
    Hai, simte-te si tu ca mine !

    E-mail: crisstyle.mica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  98. Demachiere, tonifiere si hidratare zilnica.
    Imi doresc ca gelul de dus sa fie cremos, sa aiba un miros placut si sa ofere hidratare.
    maria.ungurean@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  99. https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/772389219525586?pnref=story
    radumarilena2010@yahoo.com
    Ritualul meu de frumusete consta in exfoliere si apoi in hidratarea pielii . Atat pentru ten cat si pentru piele folosesc creme adecvate tipului meu de piele.Gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa faca multa spuma, sa miroasa foarte bine si sa fie foarte hidratant.

    RăspundețiȘtergere
  100. fb:https://www.facebook.com/valy.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/718293261613444
    email:vaseavali@yahoo.com
    Imi doresc ca gelul de dus sa fie cremos, sa aiba un miros placut si sa imi hidrateze pielea.

    RăspundețiȘtergere
  101. Share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/605874269550191?pnref=story
    Mail bryana_krolyna@yahoo.com
    Demachiere, tonifiere si hidratare.
    Imi doresc ca gelul de dus sa-mi ofere hidratare, curatare delicate si un miros placut.

    RăspundețiȘtergere
  102. Nume: Geta Branzanu
    Ritualul meu de ingrijire zilnica: curatare, hidratare si tonifiere.
    Gelul de dus perfect pentru mine trebuie sa fie usor abraziv, sa miroase frumos, sa curete foarte bine, sa fie hidratant si sa lase pielea fina si catifelata.
    e-mail: geta75@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/geta.geta75/posts/962759653764344

    RăspundețiȘtergere
  103. Ritualul meu zilnic de frumusete cuprinde curatarea pielii, hidratarea ei si aplicarea produselor cu SPF (atat pentru ten, cat si pentru corp - pentru corp folosesc produse de protectie doar in sezonul cald, iar pentru ten zilnic). In rest, imi place sa ma rasfat cu bai lungi, pline de spuma si cat mai aromate. Si, tocmai pentru ca sunt foarte atenta cu pielea mea, prefer gelurile de dus care nu o usuca, care curata eficient si lasa in urma lor un miros placut.
    Share: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/608796935923254
    E-mail: deeea.ablog@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  104. Imi plac gelurile de dus cremoase cu arome florale sau de citrice care ma relaxeaza si ma reincarca cu energie.
    mail: veronik_ungurean@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/veronik.ungurean/posts/981006208606348

    RăspundețiȘtergere
  105. Ritualul meu de frumusete inseamna demachiere, hidratare, tonifiere.
    Gelul de dus trebuie sa curete bine, sa hidrateze, sa miroasa bine.
    Mail simona_msc@yahoo.com
    fb simona mihalache

    RăspundețiȘtergere
  106. https://www.facebook.com/mihalache.mirelasorina/posts/867640466641245?pnref=story
    Demachiere, spalare cu sapun natural, hidratare.De la gelul de dus imi doresc sa curete bine, sa hidrateze si parfumeze pielea.

    RăspundețiȘtergere
  107. Elena Craciun
    Gelul de dus trebuie sa fie cremos, sa aiba un parfum discret si sa lase pielea catifelata si hidratata.
    Ritual zilnic de ingrijire: curatare, hidratare si tonifiere.
    Share: https://www.facebook.com/ellaellena17/posts/953669788007290
    e-mail: ellaellena17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Gabriela Mocanu( nu pot altfel decat anonim, sper ca e ok)

    Ritualul meu zilnic de curatare incepe cu un dus, iar gelul de dus este foarte important pentru ca ma ajuta sa ma revigorez, sa am o piele catifelata si parfumata. Asta caut la un gel de dus, sa fie cremos, delicat si parfumat.

    https://www.facebook.com/gabrielamoca/posts/10203275272237148?pnref=story


    e-mail : gabrielamoca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  109. Gelul de dus trebuie sa fie cremos, sa aiba un parfum delicat si sa lase pielea catifelata.
    Ritual meu zilnic de ingrijire: curatare, hidratare , tonifiere .

    iedul17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Doamne, ritualul meu de frumusete este unul extrem de complicat, de cele mai multe ori! Demachierea e sfanta, la fel si hidrtarea. Pentru fata folosesc serum, crema de ochi si de fata!Pentru corp imi place mult sa exfoliez corpul cu o crema de dus abraziva si sa il curat cu un gel de dus cremos! Apoi urmeaza creme peste creme, anticelulitice, pentru bust,pentru vergeturi ( preventiv) si evident pentru corp.
    Like: Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
    Share: https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/860158004052509
    Email : andrasescu.camelia@gmail.com
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  111. Ileana Zota
    In general prefer gelurile de dus fresh, revigorante, texturile cremoase, care simt ca-mi hranesc pielea.
    Demachierea si hidratarea zilnica este ritualul meu de ingrijire peste care nu sar niciodata.
    mail: ileana_zota@yahoo.ro
    share: https://www.facebook.com/ileana.illeana/posts/950681454972336

    RăspundețiȘtergere
  112. ioana alexandrescu30 aprilie 2015 la 14:58

    https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/760799434039170
    demachiere seara si dimineata
    ungureanuioana47@yahoo.com
    vreau ce gelul de dus sa lase pielea fina si frumos mirositoare

    RăspundețiȘtergere
  113. fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/840951615996232?pnref=story
    e-mail:niky_agache76@yahoo.com
    Imi exfoliez pielea saptamnal,folosesc un gel de dus cremos,apoi aplic o lotiune corp.

    RăspundețiȘtergere
  114. Minunate produsele Dove !!
    Nu pot sa spun ca este un ritual,dar am grija de tenul meu zilnic prin curatare,demachiere,tonifiere si hidratare.Dusul de dimineata este unul rapid,pe fuga,dar cel de seara este momentul meu de relaxare maxima,stau sub dus eu cu gandurile mele,cu ideile mele si e fenomenal.
    De la un gel de dus am nevoie sa hidrateze pielea,sa aiba un miros parfumat,fresh,si sa existe acea senzatie de prospetime care sa persiste pentru mult,mult timp pe pielea mea.
    Link-ul de share al concursului este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/979478382084532?pnref=story
    Adresa de e-mail este : mirelaburcescu20@yahoo.com.
    O zi minunata si un sfarsit de saptamana fenomenal !!

    RăspundețiȘtergere
  115. Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele, respectiv gel de dus si crema de corp.Deasemenea ma demachiez in fiecare dimineata si seara.
    Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus sunt: sa hidrateze pielea in profunzime,sa aiba un miros placut si sa faca multa spuma.
    nastasia_m@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1610323289251301&id=100008209368490&pnref=story
    Email: b.victor100@yahoo.ro
    Eu imi doresc de la gelul de dus sa fie in primul rand cremos, sa lase pielea fina dupa baie si sa imi hraneasca pielea, sa nu imi apara mai apoi mici descuamari cum apar de la unele sapunuri de baie... si ca ritual de frumudete eu ma barbieresc, imi fac dus si..cam atat. :D

    RăspundețiȘtergere
  117. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=419175841586530&id=100004823536530
    lautarescudaniel@yahoo.com
    imi plac gelurile cu miros de brad ma relaxeaza mult

    RăspundețiȘtergere
  118. share - https://www.facebook.com/nastase.elena53/posts/399446456902466?pnref=story
    e-mail - elenanastase@outlook.com
    ritualul meu e simplu - curatare, mai ales hidratare si tonifiere, la anii mei e nevoie, iar de la un gel de dus imi place sa curete, sa hidrateze si sa catifeleze

    RăspundețiȘtergere

  119. email: adrianaplop@yahoo.com
    Gelul de dus imi place sa fie cremos si sa hidrateze pielea!Ritualul este ca ma demachiez in fiecare dimineata si seara.

    RăspundețiȘtergere
  120. Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele.Imi doresc ca gelul de dus sa hidrateze bine pielea!
    Mail: silvicaplop@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  121. O baie fierbinte cu multa spuma!Gelul de dus trebuie sa fie de calitate si sa lase pielea catifelata!

    bucureanugeorgeta@yahoo.com

    share: https://www.facebook.com/bucureanu.georgeta/posts/798509856864008

    RăspundețiȘtergere
  122. https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/905122692884205?pnref=story
    pentru mine gelul de dus este foarte important , el trebuie sa miroasa frumos , sa aiba consistenta cremoasa , sa faca spuma si sa lase pielea curata , hidratata , revigorata si catifelata

    RăspundețiȘtergere
  123. Am grija de tenul meu zilnic prin curatare,demachiere,tonifiere si hidratare.Dusul de dimineata este unul rapid, insa seara este mai relaxant.
    Mail butterfly_fluffyy@yahoo.com
    Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=840767445988488&id=100001657214626&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  124. Ritualul meu de frumusete consta in exfolierea pielii, urmata de un dus relaxant si aplicarea de unt de shea. Cand imi aleg gelul de dus, caut sa fie unul hidratant, care sa curete pielea eficient, dar delicat, si sa aiba un miros ademenitor. Toate aceste calitati le regasesc in gelurile de dus Dove, care sunt nelipsite din baia mea!
    lavy2oo8@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  125. Ritual meu zilnic de ingrijire: curatare,hidratare,tonifiere .
    Gelul de dus trebuie sa fie cremos, si sa lase pielea catifelata.

    bucureanuvasile@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  126. De la gelul de dus imi doresc sa aiba miros placut si sa hidrateze si sa curete pielea!Ritualul meu de ingrijire este:curatare,hidratare si tonifiere!
    severcenusef@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  127. Exfolierea saptamanala este nelipsita din ritualul meu de ingrijire. Gelul de dus trebuie sa fie neaparat parfumat si hidratant.
    E-mail: floricik_07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  128. Imi plac baile fierbinti cu multa spuma asa ca ma rasfat ori de cate ori am ocazia;gelul de dus imi place sa miroasa frumos, sa ofere hidratare sis a faca pielea mai fina si mai catifelata.

    loredana_marri@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  129. Sa imi hidrateze pielea in profunzime, sa fie delicat, sa aiba un miros placut
    ritual meu incepe cu curatarea, hidratarea si dupa tonifiere

    RăspundețiȘtergere
  130. Wow.. I love Dove!
    Cel mai muuuuult iubesc Doveeee!
    Pai, ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de cea mai buna calitate.
    Imi place sa ma bag in cada plina cu apa, si sa folosesc cel mai bun gel de dus, un gel de dus spumant, cremos si care sa ma faca sa ma simt minunat.
    Dupa o zi obositoare ar fi perfect o seara spumanta alaturi de cel mai perfect gel de dus de la DOVE!
    Iubesc Dove din suflet! <3

    Muuuultumim draga mea, pt concursul minunat!
    Share:https://www.facebook.com/budoi.catalina/posts/1119055071444048?pnref=story
    E-mail: budoi.catalina@yahoo.com

    Muuuultumim suflet frumos si drag!

    RăspundețiȘtergere
  131. Imi doresc ca gelul meu de dus sa imi lase pielea fina, curata si frumos mirositoare.Ritualulmeu este:curatare,hidratare si tonifiere!
    email: franciscacenuse@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  132. marcela maria1 mai 2015 la 23:34

    Sa imi hidrateze pielea in profunzime, sa fie delicat, sa aiba un miros placut, sa lase o senzatie de prospetime interaga zi

    Demachiere seara de seara si aplicare crema hidratanta !

    RăspundețiȘtergere
  133. Victoria Dawn Bibi1 mai 2015 la 23:46

    share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1440356662944654&id=100009110032444&pnref=story
    mail: original.handmade@yahoo.ro
    Dusul este un ritual foarte important pentru mine, este un lucru sfant daca pot spune asa, ritualul meu consta intr-o baie lunga si cu multa spuma, muzica si aroma fructata de gel de dus, si folosesc spumante fructate si geluri care fac multa multa crema si care imi lasa pielea moale si catifelata.. Imi doresc ca un gel de dus sa imi curate pielea in profunzime, in acelasi timp s ama hidrateze corespunzator si sa-mi lase o senzatie de prospetime si o aroma placuta dupa baie...

    RăspundețiȘtergere
  134. samaziana constantinescu2 mai 2015 la 00:18

    samzianaconstantinescu@yahoo.ro

    Sa imi hidrateze pielea in profunzime, sa fie delicat, sa aiba un miros placut, sa lase o senzatie de prospetime.

    Demachiere seara de seara si aplicare crema hidratanta si cate o masca cam de doua ori pe saptamana

    RăspundețiȘtergere
  135. ceaus marinela2 mai 2015 la 00:48

    ceaus.marinela@yahoo.ro
    ritualul meu este destul de simplu, in fiecare seara imi pregatesc o apa din coaja de lamaie (sau suc de lamaie) , cateva nuci, si daca am flori prin gradina ..si cateva dina celea (prefer trandafirul si musetelul). Cu apa asta ma demachiez bine si gata :))
    doresc ca gelul de dus sa imi lase pielea catifelata ca pielea unui bebelus

    RăspundețiȘtergere
  136. mail gabormarya@yahoo.com
    ritualul meu este legat de faptul ca stau la tara si am vacuta. Folosesc in fiecare seara pt fata zerul de la lapte. Este perfect , gratis si imi lasa o piele catifelata.

    de la gelul de dus as dorii sa imi improspateze pielea de fiecare data, sa mi-o catifeleze

    RăspundețiȘtergere
  137. Dumitrina Usturoi2 mai 2015 la 11:03

    demachiere, exfoliere si hidratare, cam asta e ritualul meu. Gelul de dus trebuie sa fie cremos, hidratant si placut mirositor.
    https://www.facebook.com/dana.dumitrina.u/posts/798220540255073
    dana_u61@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  138. mail elenasymion@yahoo.ro
    Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate potrivite tipului meu de piele
    Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus sunt: sa imi lase pielea catifelata , parfumata si fina

    RăspundețiȘtergere
  139. doina vitomireanu2 mai 2015 la 11:40

    mail doinavitomireanu@yahoo.ro
    Exfolierea saptamanala este nelipsita din ritualul meu de ingrijire. Gelul de dus trebuie sa fie parfumat, cremos si sa nu fie de o textura grasa.

    RăspundețiȘtergere
  140. FB. Lucica Lazar
    E-mail. lazarlucy@yahoo.es
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/740917542695155?pnref=story
    Eu am pielea uscata si mereu caut geluri de dus hidratante si cremoase, sa fie parfumate fresh si sa persiste parfumul, sa fie relaxante si revigorante <3 Dupa dus folosesc lapte sau untul de corp. Imi place sa stau mult sub dus,ma relaxazeaza...
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  141. adelina georgiana2 mai 2015 la 12:04

    dobretegeorgiana@yahoo.ro
    sa fie cremos, sa hidrateze pielea si sa nu o usuce, sa faca multa spuma

    ritualul meu este destul de simplu: demachiere dupa care imi aplic o masca de castraveti:) (luati din gradina:)

    RăspundețiȘtergere
  142. dobrete elena2 mai 2015 la 12:44

    Imi place sa folosesc geluri de dus cremoase care hidrateaza si improspateaza pielea ,cu un miros delicat care sa persiste toata ziua

    ritualul meu incepe mereu cu demacheirea urmant de hidratare. Imi place sa folosesc ingrediente naturale si daca este posibil cu ingredinete de casa

    dobreteelena@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  143. Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate .Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus este sa-mi lase o piele cat mai catifelata si mai parfumata.
    Fb: Elena Maria
    Gfc: Maria Elena R.
    Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1552395208354921&id=100007533697828&pnref=story
    Email : m.rujoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  144. Constantin Tolea2 mai 2015 la 18:10

    Share:
    Email: costicosti1001@yahoo.ro
    Ritualul dusului este destul de important pentru ca nu numai ca ma relaxeaza ci si imi da o senzatie de proaspat dupa.. Folosesc produse ce care lasa pielea curata, parfumata si sunt de regula cremoase sau care fac spuma multa.. Si cam aceste lucruri le cer de la un gel de dus...

    RăspundețiȘtergere
  145. Popescu Ioana Cristina2 mai 2015 la 18:13

    Obisnuiesc sa ma demachiez si sa fac dus in fiecare dimineata si seara si sa folosesc creme hidratante specifice tenului meu. De la un gel de dus astept sa curete bine, sa lase piele fina si hidratata si sa miroasa bine.
    mail:popescudaniela60@yahoo.com
    fb:Popescu Ioana Cristina

    RăspundețiȘtergere
  146. lautarescu adriana2 mai 2015 la 18:42

    https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/728542140602334
    lautarescuadriana@yahoo.com

    Ritualul meu de frumusete consta in ingrijirea delicata a pielii cu produse de calitate .Beneficiile pe care le doresc de la un gel de dus este sa-mi lase o piele cat mai catifelata si mai parfumata.
    fb adriana lautarescu

    RăspundețiȘtergere
  147. Ritualul meu de frumusete consta in demachiere, curatare si tonifiere, atat pentru fata, cat si pentru corp (dus). Imi doresc ca gelul de dus sa curete foarte bine, sa catifeleze pielea si sa ii ofere un miros placut, discret.
    Email: monica_razvan@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/mike.r.a.d6/posts/838713069548803?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  148. Ritualul meu de frumusete consta intr-un dus relaxant, urmat de aplicarea cremelor specifice varstei.
    Gelul de dus perfect este gelul de dus cremos, hidratant, care parfumeaza pielea dupa dus.
    Link share: https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/485185028298284?pnref=story
    E-mail love3_mee3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  149. Ritualul meu de frumusete consta intr-un dus relaxant, urmat de aplicarea cremelor specifice varstei.
    Gelul de dus perfect este gelul de dus cremos, hidratant, care parfumeaza pielea dupa dus.
    Link share: https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/485185028298284?pnref=story
    E-mail love3_mee3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  150. Dusurile - ca parte a igienei zilnice, urmate de aplicarea cremei de corp (cu precadere in sezonul rece). Imi doresc geluri cu putere mare de hidratare, care sa faca suficienta spuma si totodata sa se inlature usor la limpezire. Un parfum placut si persistent adauga un plus de rasfat, oferindu-mi starea de bine care ma face sa fredonez sub dus.

    RăspundețiȘtergere
  151. link de share - https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/807711482632956

    Ritualul meu de frumusete consta in demachiere si hidratare - pentru ten, iar pentru corp in curatare cu un gel de dus bland cu pielea si hidratare.
    De la un gel de dus imi doresc sa fie cremos, fin parfumat, si sa imi curete pielea fara sa o usuce.

    RăspundețiȘtergere
  152. Nu am neaparat un ritual. Dimineata si seara imi place sa fac dus cu un gel de dus care sa imi hidrateze pielea si sa aiba un miros fructat. Imi place la nebunie cel cu rodie!

    RăspundețiȘtergere
  153. Nu neaparat un ritual. Dimineata si seara imi place sa fac dus cu gelul de dus cu rodie pentru ca imi lasa pielea fina si catifelata si pentru ca miroase foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  154. Elena-Mihaela Stefan3 mai 2015 la 11:57

    Seara, dupa o zi solicitanta, ador sa ma rasfat cu o baie calda.Imi place ca gelul meu de dus sa fie cremos, sa faca o spuma bogata, sa miroasa super si sa-mi lase pielea catifelata si hidratata.
    FB:https://www.facebook.com/elenamihaela.stefan
    Share:https://www.facebook.com/elenamihaela.stefan/posts/947501661967912?pnref=story
    Email: mihaelastefan34@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  155. https://www.facebook.com/cly.nico/posts/1040716979289720?pnref=story

    Ritual de frumusete .... imi place sa imi curat pielea , sa o hidratez . de la gelul de dus imi doresc sa aiba o textura fina , usoara , sa hidrateze , sa parfumeze pielea . larynyco@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  156. Antoneta Virtea3 mai 2015 la 14:25

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1624495357764341&id=100006116777210&pnref=story
    mail: antoneta_virtea@yahoo.com
    Ma demachiez in fiecare dimineata si seara chiar daca in ziua aceea nu am folosit machiaj si folosesc o crema hidratanta. Gelul de dus vreau sa-mi curete, catifeleze, parfumeze pielea chiar si dupa un dus foarte scurt.

    RăspundețiȘtergere
  157. Share: https://www.facebook.com/lara.grum.3/posts/769596166493345?pnref=story

    Dusuri pentru igiena zilnica, hidratare piele, parfumare corp, ingrijire ten, coafare :)

    Imi doresc geluri cu textura cremoasa, care sa hidrateze si care sa miroasa foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  158. Imi doresc un gel de dus cremos,hidratant cu un miros placut,persistent si sa faca multa spuma.Ritual de frumusete :umplu cada cu apa,adaug sare de baie si spumant.Stau in cada pana apa se raceste.
    Fb:Apostoiu Mihaela Florentina
    share:https://www.facebook.com/apostoiu.mihaelaflorentina/posts/931237593595038

    RăspundețiȘtergere
  159. Dupa o zi solicitanta la serviciu ador sa fac un dus cald si apoi sa imi hidratez pielea cu ulei de argan. Imi place ca gelul meu de dus sa aiba un miros placut si sa imi lase pielea fina si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  160. Ingrijirea zilnica presupune dusul de dimineata si seara.Pentru acest ritual de ingrijire am nevoie de un gel de dus de calitate,care sa curete delicat si sa hidrateze pielea in aceeasi masura.Spuma bogata,mirosul placut si consistenta cremoasa sunt calitatile unui gel de dus relexant.Acum stiu si cum se numeste:Dove

    mail:lumi_ni_ta2013@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  161. Cristea Sanda3 mai 2015 la 17:17

    Sa exfolieze delicat pielea, sa hidrateze in profunzime, sa parfumeze si sa relaxeze.
    https://www.facebook.com/cristea.sanda.7/posts/1036365543058301?pnref=story
    geolola@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere