Beauty board

09:06:00

Dragele mele, in rubrica beauty board  va mai arat ce mai folosesc si descoperirile mele . Sper sa va inspire la shopping , poate gasiti ceva interesant pentru voi........
Incep cu manichiura si va arat ultima mea descoperire de la Sally Hansen - Top Coat No Chip . L-am luat din Douglas [pret 27 lei] si este un top coat genial! Il folosesc ca ultimul strat dupa aplicarea ojei - se usuca foaaaarte repede [ mai repede decat tot ce am folosit pana acum , chiar si Milani] , ofera un luciu de gel si manichiura dureaza .. de te plictisesti. Recomand, recomand!


Oja Hugo Boss am primit-o de la Sephora , mi-a placut tare mult . Se usuca repede , are aplicator super comod si nuanta perfecta pentru sezonul cald. Nici nu stiam ca exista oje Hugo Boss , dar iata , s-a dovedit una foarte reusita. Nu cred ca se gaseste separat de vanzare,poate intr-o trusa cadou.
Noul Serum Pearls NIVEA l-am primit de la Nivea . Este o noutate , se gaseste deja  in magazine . Are  cea mai mare concentratie  de Q10 din toata gama Q10 . Imi place mult,pentru ca are textura lejera, nu are miros pregnant, se aplica foarte usor, intra imediat in piele,hidrateaza, dar in acelasi timp lasa tenul mat. Perfect pentru ingrijirea zilnica, functioneaza bine si ca o baza de machiaj. Chiar imi place mult!
Apa micelara EUCERIN - am primit de la Eucerin un set de produse , printre care era si apa micelara .
Un produs dermato-cosmetic , fara miros , curata si tonifiaza tenul extrem de bine . In plus, contine acid hialuronic ,un beneficiu in plus pentru ten. Imi place foarte mult.
Si vreau sa mentionez [ din pacate nu il am in poze, dar stiti voi] balsamul de buze Eucerin - un super balsam de buze care hidrateaza foarte bine, nu are niciun gust ,nici miros si il ador.
Si inca un produs interesant made in Coreea . L-am luat de la un targ cu ceva produse naturiste. Nu intelegi nimic ce scrie pe ambalaj, nimic in engleza , dar doamna mi-a explicat ca e o crema pentru picioare , care ofera un aspect satinat pielii. Intradevar, acum ca mi-am dezgolit picioarele, o aplic de fiecare data cand ies si pielea de pe picioare arata mult mai bine. Hidrateaza si ofera asa un glow sanatos , parca ai avea ciorapi fini
Sigur o puteti gasi la astfel de targuri, va recomand sa atrageti atentia.

Bioderma Aquafluide tent  si ACM Sensitelial coloured sunscreen - doua creme de protectie solara , ambele colorate si ambele cu SPF 50 . Ambele imi plac, diferenta este in textura, cea ACM este mai transparenta , si nu coloreaza aproape deloc fata.
Dar am facut o descoperire in materie de SPF , cea senzational, dar deocamdata nu spun nimic.

Ce v-a placut? Ne-am potrivit la ceva?




You Might Also Like

8 comentarii

  1. ai venit la momentul potrivit cu aceste produse, chiar imi trebuie un top coat bun, care sa reziste mai mult de 1 zi pe unghii. iar produsele de la ioderma si eucerin le folosesc frecvent, sunt de buna calitate recomandate in special celor cu piele sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat nimci... din păcate. :( Vreau neapărat top coat-ul de la Sally Hansen și serumul de la Nivea. Nu credeam că e atât de bun, dar dacă-l recomanzi tu, te cred.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh.. da, balsamul de buze de la Eucerin imi place mult de tot. Chiar cautam un top coat bun, merci ca ne-ai spus. As vrea sa te intreb cum e Bioderma Aquafluide tent? are acoperire ca si un bb cream? eu sunt fana Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am luat si eu Bioderma Aquafluide la o zi, doua dupa ce am citit ca iti place :D Sunt curioasa ce ai descoperit mai bun, eu ma impac bine cu ea! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. incerc si eu ceva de la Sally acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa n-am eu ojuta Hugo..hhhmmm asa ceva :)))),si crema aceea pentru picioare..imi trebuie si mie :))),puuuup <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Crema ACM o am si eu si imi place mult! La fel si serumul Nivea! In rest inca nu am incercat nimic! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acel top coat isi merita banii, cu siguranta! Aflu acum, de la tine, despre existenta ojelor HG!

    Balsamul de buze Eucerin va fi mereu printre preferatele mele!

    Pupicei multi, multi, draga Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere