Welcome. DEBENHAMS!

08:46:00

Vestea minunata deja s-a raspandit peste tot, dar daca inca nu stiati, sper sa va bucurati! Eu ma bucur tare mult ca DEBENHAMS revine in Romania! De data asta mai in  forta!
Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri, deschide un magazin cu o suprafaţă de 2800 mp în Bucureşti Mall, la finalul lunii martie.

 

Debenhams este o destinaţie unică de fashion&beauty pentru publicul feminin şi masculin, dar şi pentru cei mai mici pasionaţi de modă. 
 
Cu un mix unic, exclusivist, de mărci proprii, designeri şi branduri internaţionale, magazinul Debenhams din Bucureşti Mall se întinde pe trei etaje.
Cele peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi casă creează un univers al modei pentru femei, bărbaţi şi copii. Stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile, ţesături de calitate, imprimeuri specifice şi accente edgy domină imaginea întregii colecţii.

Galeria Designers at Debenhams: colecţii exclusive semnate de creatori celebri
În galeria designerilor se regăsesc colecţii ale creatorilor de modă consacraţi şi ale designerilor în plină ascensiune. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks, sunt numele care colaborează cu department store-ul britanic şi creează colecţii exclusive disponibile în magazinul din Bucureşti Mall. 
Premieră într-un department store din România: secţiune de beauty

Debenhams este primul department store din România care cuprinde şi o generoasă zonă dedicată frumuseţii, în care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii.
Parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

Spaţiile dedicate brandurilor de beauty se disting printr-o amenajare personalizată. În plus, echipele specializate de consultanţi contribuie la definirea unei experienţe de shopping tipice unui department store.

 

You Might Also Like

10 comentarii

  1. i love the matchy set... it's so perfect..

    XOXO,

    www.fashionerza.com

    I can rock any outfits, come follow my online diary

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca au plecat din Constanta, eu eram fan si am multe articole cumparate de acolo. :)Bine ai revenit!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca revin magazinele Debenhams, chiar gasesti lucruri dragute la ei ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ador debenhams. multumesc ca mi-ai reamintit ca mai e asa de putin pana isi deschid iar portile

    RăspundețiȘtergere
  5. Amazing post!! Love this combination!!!
    Kisses from Spain.
    Xoxo, P.

    My Showroom

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu cumparam de la ei, poate revin si la malul marii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Que maravilla de diseños!!

    www.jewelstyle.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. sa deschida mai repede ca nu mai am rabdare

    RăspundețiȘtergere