Longeviv - Healthy Life , Healthy Beauty

20:45:00

Dragele mele , ce parere aveti despre cosmetice si produse organice? Cred ca in ultimul timp tot mai mult ne preocupa acest aspect , ne uitam atent la ingrediente , avem mai mult grija de sanatatea noastra . Nu mai este un moft , ci reale beneficii pentru tenul nostru si pentru organism.
Cosmetice organice sunt 100% naturale cu ingrediente organice care au fost extrase prin metode naturale. Sunt obligatoriu certificate organic.
Longeviv - e unul din site-uri care ofera produse organice atat pentru ingrijire cat si alte categorii de produse.
Gama BALM BALM , o gama organica de ingrijire , am descoperit-o tot aici . Contine extracte de plante si uleiuri esentiale .


M-a incantat balsamul de buze care nu are niciun miros si imi hidrateaza perfect buzele . Il port mereu cu mine acum, e perfect pentru buzele mele
Crema calmanta pentru corp si ten   miroase placut a un buchet de plante si are un efect calmant asupra organismului. Ajuta la insomnii. Merge perfect pentru masajul reflexogen la picioare. Are o textura groasa,se aplica in cantitati mici.
Crema faciala calmanta e perfecta pentru calmarea tenului dupa orice iritatie sau procedura. Textura ei onctuoasa permite alunecarea usoara pe ten , perfecta pentru masaj facial.
Daca si voi sunteti adepte produselor organice, descoperiti mai multe aici
Review-urile mele despre produse LONGEVIV gasiti aici , aici si aici






You Might Also Like

7 comentarii

  1. suna minunate, cu siuguranta le voi incerca incerca

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar multumesc, am cautat pentru fetita mea creme si e bine de stiut.
    Valentina

    RăspundețiȘtergere
  3. Really interesting...thx for sharing! Have a beautiful Tuesday dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe mine ma preocupa. Pielea e cel mai mare organ al corpului si multe chimicale intra prin piele. Prefer sa folosesc niste produse naturale mai rar decat sa folosesc des ceva chimical doar ca sunt mai ieftine.

    RăspundețiȘtergere