ELLIS FAAS / Elysee Concept / Meet the Glamour event

12:16:00

Dragele mele, saptamana trecuta am participat la un eveniment deosebit . The Grand Avenue Marriott si Elysee Concept a organizat o seara de neuitat, un eveniment plin de rafinament ,in cadrul caruia a fost prezentata in premiera gama de make-up revolutionara ELLIS FAAS si a culminat cu un cocktail galaWomen in Time.
Elysee a adus in premiera in Romania revolutionara gama de make-up Ellis Faas. Aceasta a fost dezvaluita publicului si presei in cadrul unui eveniment plin de rafinament care a culminat cu demonstratii de machiaj live si o sesiune speciala de “tips and tricks”. Realizata in colaborare cu The grand Avenue aceasta seara a stat sub semnul modei si a celebrarii feminitatii. 

In cadrul evenimentului au fost dezvăluite 6 potretre feminine, fascinante: Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad. Creionata atat din perspectiva modei cat si a machiajului, incursiunea in universul feminin a dezvaluit adevarate role models care s-au remarcat de-a lungul timpului atat prin prezenta cat si prin atitudine.





Descoperita de Mario Testino si clasata de Vogue drept ‘’unul dintre cei mai influenti make-up artisti ai timpului ei’’, Ellis Faas aduce femeia cu un pas mai aproape de perfectiune prin lansarea propriei linii inovatoare de make up.
Considerat drept cel mai high tech brand de make up, conceptul Ellis Faas este unic atat prin ambalajul tip stilou-cartus cat si prin textura unica asemeni unui "second skin". Toate tonurile si nuantele produselor sunt inspirate din culorile proprii corpului uman, o abordare revolutionara gandita din perspectiva unui make-up artist.
Gama de make-up ELLIS FAAS este disponibila exclusiv la ELYSEE , un univers fascinant de parfumuri exclusiviste , make-up  si multe alte produse de ingrijire .




You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eleganta ca intotdeauna! Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de frumuseti pe acolo,iar tu Super Lady,te pup......cu cafelutza....cum ramane ???? <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate face si la malul marii si te asteptam la noi :)

    RăspundețiȘtergere