DIZAO NATURAL / Organic Baby .ro

15:15:00

Ce placut sa primesti surprize, mai ales cand nici nu te astepti. Nu te astepti, dar totusi cineva sa gandeste la tine! Cand m-am intors din vacanta , la cabinet ma astepta cadou de la Organic Baby .
Nu mi-am dat seama imediat de unde a venit surpriza, am deslusit misterul pe parcurs si multumesc tare mult, Organic Baby!
Cu DIZAO am o relatie mai veche ,cunosc foarte bine produsele si am folosit foarte multe masti de la acest brand. Foarte multe pentru ca mi-au placut si mereu am revenit la ele. Le cumparam in Rusia si nu stiam ca se gasesc si la noi. Dar iata o veste buna, le gasim aici !
Produsele DIZAO  sunt absolut naturale, 99% din ingrediente . Toate mastile contin 100% colagen!


Dar pentru prima data acum folosesc acest balsam de buze , nelipsit de pe biroul meu la servici. Nu are niciun miros sau gust ,iar culoarea, 220 Lavender , este minunata. Ofera buzelor o nuanta delicata de lavanda, arata foarte frumos si cel mai important , hidrateaza perfect buzele. Il ador!
Asa cum v-am spus, toate mastile naturale DIZAO contin 100% colagen  plus acid hialuronic si multe ingrediente benefice. Cu efecte rapide, instant .
Toate mastile contin 2 sectiuni , 2 etape de tratament - masca propriu zisa si crema-tratament dupa.
Foarte, foarte placute toate. Trebuie sa incercati neaparat!
AICI gasiti mai multe variante de tratamente pentru orice nevoie! Shop online!







 

You Might Also Like

9 comentarii