STARBUCKS / Coffee & Art

18:24:00

Dragele mele , saptamana asta ne-am distrat la Starbucks , Starbucks Promenada . Am invatat cateva secrete in prepararea cafelei , am fost o barista adevarata si am preparat cafeaua personalizata.

Stiati ca
            povestea Starbucks incepe in 1971 in America.  Totul a inceput cu un coffee shop, un magazin care vindea cafea si atat. Trei prieteni, pasionati de cafea si aroma acestei bauturi fascinante au pus la cale aceasta afacere . Pe vremea aceia nu erau prea multi cumparatori si acesti prieteni isi petreceau timpul acolo la povesti despre cafea . Dar conteaza pasiunea in viata si aceasta pasiune s-a transformat intr-un cel mai mare lant de cafenele din lume, peste 2000.

Da, cafeaua Starbucks e foarte buna, dar  aici primeaza si  atmosfera, socializarea , bucuria . E un loc intre casa si servici, obligatoriu de vizitat.
Stiati ca
           poti sa-ti personalizezi cafeaua la Starbucks? O cafea pentru Stella , o cafea pentru Claudia .. ne bucuram, nu? Un mic detaliu, cata mandrie! Poti sa ceri ce iti trece prin cap [aproape orice ] si barista iti va prepara o bautura speciala.

Stiati ca
           Starbucks niciodata nu va inchiria un spatiu daca usa de la intrare este orientata spre nord?

Stiati ca
           coloana sonora , muzica ce canta in Starbucks este aceiasi in toata lumea?
Da, in Starbucks  conteaza totul- gustul cafelei de cea mai buna calitate, atmosfera, oamenii .
Titlul  Starbucks  provine de la Starbuck , numele unui personaj din cartea lui H. Melville ''Moby Dick''
                                              Care e cafeaua voastra preferata?




You Might Also Like

6 comentarii

  1. Awwww ce frumos Stella,eu sunt mare fan Starbucks,cred ca stii asta si din fotografiile mele,am cautat si in vacante la Barcelona.....la Paris...acest gust minunat.Beau Mocha si Coockie Crumble,iar vara Chocolate Cream cu un shot de espresso.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca am invatat lucruri noi. Chiar daca nu sunt bautoare de cafea, din cand in cand mai trag o fuga pe la Starbucks si ma delectez cu alte bunatati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că a fost o experiență tare drăguță!

    RăspundețiȘtergere