PRIORIN . Parul rezistent are prioritate!

09:58:00

Va prezint ultima  inovatie Bayer - Priorin , produse pentru program complet in combaterea caderii parului !
Stresul de zi cu zi , alimentatia dezordonata, produsele de styling si multi factori nocivi din viata noastra cotidiana afecteaza, desigur , si calitatea parului nostru.
Zilnic este normal sa pierdem intre 50-100 fire de par, insa daca in timpul periajului sau dupa baie observam o cadere abundenta, iar calitatea firului se deterioreaza, pierzandu-si stralucirea avem motive reale de ingrijorare. Dieta deficitara in vitamine si minerale in special in sezonul rece afecteaza vizibil sanatatea parului, tocmai de aceea in aceasta perioada trebuie sa-i acordam o atentie speciala.


 
Disponibil sub forma de capsule, Priorin stopeaza caderea parului prin 6 actiuni cheie. Pe de-o parte ofera elementele constitutive ale cheratinei - L-cistina si Biotina, in timp ce extractul de mei si uleiul de germeni de grau refac rezervele de micronutrienti. Totodata, Priorin imbunatateste microcirculatia si faciliteaza semnalizarea celulara. Pantotenatul de Calciu Milacin, un alt ingredient cheie reduce inflamatia de la nivelul foliculilor de par si imbunatateste metabolismul celular. Prin aceste actiuni cheie, Priorin are un efect pozitiv asupra mentinerii unui scalp si a unui par sanatos, actionand in profunzimea firelor de par si stopand caderea sa. PRIORIN Sampon pentru par normal si uscat, intregeste programul de îngrijire a parului cu Priorin capsule. Bogat in vitamine (A, B1, B2, C) si minerale, tratamentul cu Priorin capsule si sampon folosit pe o perioada de minim 3 luni garanteaza rezultate vizibile, reprezentand solutia viabila si sanatoasa impotriva caderii parului.
Cine are probleme cu parul , incercati aceasta solutie - PRIORIN , pentru ca intradevar este o solutie eficienta in combaterea caderii parului  , dar si rezistenta lui .




You Might Also Like

12 comentarii

  1. cred ca e cel mai bun moment din an sa avem grija de parul nostru, acum cand iesim din iarna cu el fara stralucire si stresat de frig. multumim de sfaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, ce la timp a venit, multumesc. imi cade parul ingrozitor si chiar cautam solutii
    Ioana G

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru review,este o perioada excelenta pentru un astfel de tratament <3,pup

    RăspundețiȘtergere
  4. De retinut!!! Multumesc pentru review, draga Stella! Am incredere in recomandarile tale...

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am probleme, dar este de tinut minte!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai cata nevoie pot sa am la acest moment de produsele astea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar as incerca suplimentul nutritiv. Parului meu nu-i strica putin ajutor, mai ales acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar e bine de stiut! Merci mult draga mea Stella!

    RăspundețiȘtergere
  9. Astea chiar trebuie incercate, s-or gasi deja pe piata? Pup

    RăspundețiȘtergere