Outfit of the week-end

17:06:00

Fetele dragi, dupa cum stiti, astazi am avut un mic eveniment, organizat de Laura , un coffee event, socializare , voie buna. Dar despre asta alta data. A fost cald in Bucuresti , chiar did de dimineata! Si chiar nu am purtat dresuri, ura! Am adoptat o tinuta lejera, casual , perfecta pentru intalnirea intre fete.
Fiti vesele, fetele mele , bucurati-va de viata, faceti ce va place , nu leneviti prea mult , faceti surprize celor dragi nu numai la ocazii si totul va fi bine, greutatile vor fi depasite mai usor si viata chiar va va zambi!
Am adaugat un mic accent - o brosa pe puloveras , un mic detaliu chic. Ador brosele, le colectionez, caut  mereu ceva interesant.
Asta e o mica parte , le ador pe toate . Anecka s-a straduit sa-mi faca poze si ii multumesc! Sper sa va placa outfit-ul,poate gasiti inspiratie....
Jacheta bleu din fas cu maneci trei sferturi este adorabila , presimt ca o s-o port mult , pentru ca e foarte versatila .Si imi plac hainele outwear cu maneci trei sferturi , mi se pare ca da o nota chic tinutei. In general tai sai indoi toate manecile , nu le  suport  lungi. Gasiti jachetele astea in toate culorile in noua colectie New Yorker. Enjoy!












You Might Also Like

16 comentarii

  1. Cat de bine iti sta!
    Gecuta si geanta sunt adorabile :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. You look so fresh and radiant in all pics! Love the combination of outfit!
    Have a great weekend!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Întotdeauna cu o extraordinară sursă de energie şi frumos! ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt broșele pe care ni le-ai arătat!
    Îmi place și ținuta, te prinde foarte bine. M-am bucurat și eu foaaarte mult când am văzut ce vreme plăcută a fost azi.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faina tinuta! Geanta aia imi place taree mult!!

    RăspundețiȘtergere
  6. superba geanta, ce sa zic, tare mi-ar placea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arati minunat Stella! Esti atat de primavaratica! Si jacheta este tare dulcica! Nu mai zic de colectia de brose! Super dragute! Te pup!

    RăspundețiȘtergere