LEE COOPER / Blue is back!

18:47:00

LEE COOPER a lansat noua colectie primavara-vara 2015 Blue is back .Odata cu lansarea colectiei , noul design al magazinelor surprinde prin atmosfera specific british , spatii mai mari pentru cabine de proba, totul aliniat la conceptul global.

Colectia Woman cuprinde o serie de rochii si fuste scurte din denim, blugi , veste, tricouri. Detaliile fac diferenta- nasturi, fermoare, etichete metalice , cusaturi ornamentale .Culorile se axeaza pe tonuri de albastru, bej , negru , alb , dar si celor pastelate. La sectiunea denim veti gasi blugi cu diferite croieli, pentru toate gusturile.

Colectia Men domina culoarea albastra- camasi, blugi , hanorace . Dar veti ragasi si culori neon in colectie.
Pantaloni din denim, emblematici pentru Lee Cooper , se adreseaza tuturor varstelor. Croiala slim sau dreapta, fiecare va gasi o pereche perfecta

La evenimentul de lansare din cadrul magazinului Lee Cooper din AFI am avut ocazia sa personalizam perechea preferata de blugi. Veti vedea perechea mea in postarea viitoare.
Si voi puteti sa va personalizati orice obiect vestimentar Lee Cooper saptamana viitoare. In magazinul Lee Cooper de luni pana joi.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. M-a cucerit camasa din denim cu buline la mansete si guler!
    Asteptam postarea anuntata! :)

    Puuupp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Que colección tan bonita, me encanta el denim! Un beso guapa.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo, cu buline...ce interesant!!!

    RăspundețiȘtergere