HIGH CLASS Meeting

17:35:00

Fetele dragi, mare atentie! Saptamana viitoare, 3 martie la ora 17 in Mall Promenada , High Class ne invita la o intalnire deosebita!
High Class ne ofera ocazia sa aflam secretele unor femei de succes , femei care au reusit in viata si business.
Pentru o femeie, reuşita în afaceri este mult mai grea decât cea pentru un bărbat, poate şi pentru că societatea românească este marcată în continuare de tarele unui trecut nu tocmai fericit. Atunci când o femeie dă lovitura, firesc apare întrebarea “Prin ce minuni a reuşit?”. Şi pentru că este mereu una de actualitate, tema aceasta este abordată de High Class Meeting, eveniment care o are drept amfitrion pe Cristina Herea.

100 de scaune cu tot atâtea cadouri de la partenerii evenimentului vor fi amenajate în faţa scenei pentru primii spectatori. Nu vă veţi plictisi pentru că întregul program va beneficia şi de momente muzicale, iar norocoasele pot câştiga cadourile din cadrul tombolei. V-aş mai povesti câte ceva, dar aceasta ar însemna să stric surprizele pe care partenerii High Class Meeting le-au pregătit pentru doamne: Mineli Boutique, Top Line, Longeviv, Revidox, My Fragrance, World Class, Miss Grey, Elysium, NomasVello, Centrul Elos, Wok Away, Casa Jad, Hera Cosmetics, Dr. Sorin Popescu şi Cucina Borghese.
Asadar , primele 100 de femei care vor ocupa un loc pe scaun vor avea si cadouri pregatite !
VA ASTEPT CU DRAG, EU VOI FI ACOLO [ nu ezitati sa va apropiati sa ne cunoastem]
Marti , 3 martie la ora 17 , Promenada Mall [ scena va fi amenajata la et 1]. Va astept!

You Might Also Like

10 comentarii

  1. really interesting...thx for sharing!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, cred ca am sa vin si eu. Trebuie sa ne inscriem undeva sau pur si simplu sa mergem la Promenada cu putin timp inainte de inceperea eventului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetele, nu trebuie sa va inscrieti. Doar sa ajungeti la timp ca sa prindeti loc. doar cele care vor sta pe scaun vor primi cadou. va astept!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un eveniment care a lasat extrem de mult de dorit

    RăspundețiȘtergere
  5. sa stii ca iti dau dreptate, kryss. nu am nicio vina. mersi

    RăspundețiȘtergere
  6. bineinteles ca nu ai nici o vina
    se mai intampla :-)

    RăspundețiȘtergere