Hello Free Z One / little review

17:22:00

Fetele, multe dintre voi faceti shopping [inclusiv eu din cand in cand] in magazinul Hello Free Z One in Pantelimon . Imi place mult acest magazin, doar ca ajung rar,pentru ca e destul de departe de mine. Dar merita, desigur. In principiu nu cunoastem multe produse de acolo si cred ca e bine ca aflam impresiile una de la alta.


La ultima mea vizita acolo am luat cateva produse , dintre care astea doua pentru par- un balsam hidratant pentru par OZ Botanics si spray pentru volum Mellor&Russel cu ulei de argan.
Voi fi scurta si la obiect.
Balsamul pentru par este foarte bun! Intradevar hidrateaza bine parul, il lasa moale si matasos. Consistenta este lichida ,usor cremoasa. Contine toate porcariile, alcool, parabeni, etc, dar functioneaza . Foarte mult mi-a placut. DA!


Spray-ul pentru volum este un dezastru. Daca va doriti un par naclait, cu aspect nespalat,incalcit , lipit - atunci cumparati-l. Daca nu, nu recomand in niciun caz! O fi bun uleiul de argan pentru varfuri, dar pentru radacini sigur nu. Contine numai bunatati, dar nu este bun de nimic . NU!





You Might Also Like

10 comentarii

  1. Ma duc si eu saptamana viitoare sa imi cumpar Batiste. Voi sta departe de alte produse pentru par, poate Tresemme sa imi faca uc ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maya, tresemme am luat si eu sampon, un sampon obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu-mi place deloc balsamul ala, nu stiu de ce am impresia ca e vechi. De fiecare data cand il folosesc observ ca s-a separat sau s-a format ceva uleios deasupra. Miroase frumos in tub, in palma, dar dupa ce clatesc parul simt miros ciudatel. La fel si dupa ce il usuc. Nu-l mai iau.
    Dar magazinul ala place, unele chestii se merita sa le iei.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. thx for sharing...:-) kisses! Have a great weekend!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Federova, cine stie cum aduc ei marfa.o fi expirat. la mine ok, chiar imi place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da unele produse sunt ok altele nu,treaba e ca de la o vizita la alta...nu gaseti aceleasi produse.Pe unele le aduc constant pe altele nu.Pupicei multumim <3

    RăspundețiȘtergere
  7. mi se pare la capatul pamantului delfinului...
    ultima data cand am mers am luat numai prostii (aici ma refer la proasta calitate), asa ca mai stau pe-acasa pana mi se termina batiste ul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. modniza draga, multumim ca impartasesti cu noi toate aceste noutati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit atat de multe pareri despre magazinul acesta. In special, de la Oana. Din pacate, este foarte departe de mine.

    RăspundețiȘtergere
  10. la noi nu este acest magazin, asa ca nu m-am intalnit inca cu produsele!

    RăspundețiȘtergere