Bio Sculpture Gel

09:55:00

         Fetele dragi , astazi vreau sa va povestesc despre experienta mea  cu Bio Sculpture Gel .
Vreau sa fac o introducere , ca sa intelegeti cum sta treaba . Nu am deloc probleme cu unghiile, sunt foarte tari, cresc repede si niciodata nu am facut vreo manichiura gel . Am vrut sa-mi fac astfel de manichiura din considerente practice , nu mai trebuie sa-mi fac mani la fiecare 2-3 zile, nu imi mai fac grija ca manichiura nu e impecabila si clar, economia timpului .
M-a convins Adina si tot de la ea am aflat prima data despre acest tratament-gel. La ea puteti citi pe larg tot ce inseamna tratamentul si experienta ei.


Eu  doar va spun atat - aceasta tehnica este uimitoare , tratamentul este cotat la 5 stele pentru sanatate si siguranta , NU se pileste unghia in nici un fel ! 
Procedura dureaza aproximativ o ora si jumatate ,timp in care pe unghii se aplica top coat-pigment-top coat.
Bio Sculpture gel nu se compara cu alte manichiure gel , este destinat tuturor tipurilor de unghii , functioneaza si ca tratament, dar si ca simpla manichiura , daca nu aveti probleme. Bineinteles, cam la 3 saptamani trebuie sa o  refaci , tot la salonul asta , dar te vei bucura de manichiura impecabilamult timp .
Dar mai ales pentru cei care au probleme, este nemaipomenit! Daca relieful unghiei este neregular, daca se exfoliaza, daca nu creste sau exista o altfel de problema, dupa cateva astfel de aplicari unghia devine sanatoasa si se reface complet.
In Bucuresti puteti sa faceti programarea la 1 Concept , Stirbei Voda nr 53 . Pretul este 70-100 lei .
Multe femei ocupate , mamici tinere si alte femei preocupate de aspectul sau cu siguranta se vor bucura .
Recomand din tot sufletul , imi place tare mult!





You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte frumoase unghiute si culoarea superba,interesant concept.Cand ma voi plictisii de UNGHIUTZE COLORATE..... :))))).....poate apelez si eu la aceasta varianta.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, nici eu nu sunt pentru pilirea si acoperirea unghiilor cu tips-uri. Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. imi placefaptul ca nu trebuie pilita unghia, nu eram deloc de acord!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat!Avand in vedere de cat de fragile sunt unghiile mele ...cred ca in sfarsit am gasit o varianta viabila la unghiile cu gel, care mi le-a neneorocit.Mersi mult!Super culori

    RăspundețiȘtergere