Wild Rose face oil

19:00:00

Fetele dragi, vreau sa va prezint un produs senzational - ulei de macese [ rosa mosqueta, wild rose ]
Ulei de macese nu este la fel de comun ca , sa zicem, uleiul de cocos sau de recin .Cu toate acestea , proprietatile sale sunt demne de luat in considerare.
Printre admiratorii de ulei de macese sau trandafir salbatic sunt Gwyneth Paltrow, Kate Middleton  si chiar Justin Timberlake .
Pentru a obtine cateva picaturi de ulei de macese se foloseste cam o mana de fructe de macese coapte. Si practic numai seminte sunt de folos aici. Uleiul poate fi obtinut prin presare la rece sau prin extractie la cald cu utilizarea solventilor organici . Uleiul obtinut este un lichid vascos cu aroma specifica si gust amarui. Culoarea poate fi diferita , depinde unde este cultivata planta si procesul de obtinere, in general este galbuie, aurie , dar poate fi si aproape maro.

Contine
mai multe tipuri de acizi grasi polinesaturati [  cam 15 feluri] , vitamine A , C , E , micro si macro elemente cum ar fi fier, mangan, potasiu , fosfor, cupru.
In afara de beneficiile incontestabile pentru piele , ulei de macese este benefic pentru organism in general [ scade colesterolul, intareste peretii vaselor sanguini , creste rezistenta la infectii, are efect tonic , ajuta in lupta impotriva obezitatii si are efect puternic antidepresant
Dar astazi vorbim despre beneficiile pentru ten , uleiul de macese hraneste , regenereaza tesutul , are efect antioxidant , stimuleaza sinteza de colagen .Ajuta la vindecarea inflamatiei , cicatricilor , arsurilor .Ce sa mai, e genial.

Folosit cu regularitate pentru ten , uleiul de macese poate preveni ridurile si chiar estompa cele fine , pielea devine supla si elastica . Normalizeaza metabolismul celulelor , are proprietati antimicrobiene , protejeaza impotriva razelor UV , ajuta in preventia vergeturilor si tratarea lor ,dar si a celulitei.  ATENTIE , nu se recomanda folosirea lui in cazuri de eruptii acute, acnee severa.
Dupa introducerea atat de lunga, dar care , sper, sa va fie de folos , iata si produsul meu .



Asa cum scrie pe ambalaj , produsul este indicat pentru ten uscat. Dar nicio grija, tenul meu e chiar gras si mi
s-a potrivit foarte bine.
Sticluta are 15 ml si o pipeta . Uleiul nu are acel miros puternic a trandafir , este foarte, foarte discret , aduce usor a miros de flori de maces , foarte placut. Mirosul nu persista pe piele dupa ce a fost aplicat.
Imi place ca se absoarbe rapid in piele si nu lasa nicio urma de ceva gras. Lasa pielea foarte catifelata . 2-3 picaturi sunt de ajuns pentru fata. Mai pun 2-3 picaturi pentru gat si decolteu . Am descoperit ca e foarte bun pentru cuticule si chiar pentru maini. Am auzit ca se poate folosi chiar si pe par, nu am incercat, dar o sa incerc.Se gaseste in magazine DM . Recomand.

Sunt curioasa daca ati folosit acest ulei sau poate ati descoperit alt ulei-minune.

Consider ca e un produs foarte bun, natural , ieftin[aprox 15 lei] si care cu siguranta aduce beneficii tenului .

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Que buena recomendación, gracias. Besos.

    miestiloesasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca Alverde are un astfel de produs. Am citit cu interes informatiile.

    Exceptand uleiurile mentionate de tine, m-a impresionat in mod placut efectul uleiului de jojoba asurpa parului!

    Puupp, draga mea Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele Alverde,am cateva.Multumim pentru review.O sa-l caut si eu.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca nu am folosit acest ulei. De fapt nu prea folosesc uleiuri!Dar e o recomandare super! Merci draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pentru recomandare, maine ma duc la dm. abia astept sa il incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit acest ulei dar o sa fie al meu curand!
    Din dm eu folosesc uleiul de cocos la borcan de 500ml. Este foarte bun pt par uscat, minunat! Mi se pare mai bun decat cel de jojoba. Acesta are si un pret mai prietenos...😆

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am incercat acest ulei..insa vad ca are multe beneficii

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma pregăteam sa trec repede peste articol si cand am vazut poza, ca este vorba despre un produs Alverde, am revenit si am citit tot articolul. Eu in prezent folosesc câteva uleiuri pentru ten cum ar fi cel de migdale sau de sâmburi de struguri insa sunt tentată sa încerc si produsul recomandat de tibe!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat. Cum spunea si Ilda, in prezent folosesc ulei de jojoba, pentru fata si par. E foarte bun. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit ulei de macese insa suna chiar intetesant. Cred ca l-as folosi pentru unghii si par...din pura curiozitate! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Inspirata de articolul tau am incercat masca de fata cu ulei de macese de le alverde si mi-a placut mult. Chiar au produse ok

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu folosesc uleiul de la DM, Wild Rose face oil, de mai mult de o luna deja, pentru zona din jurul ochilor
    Seara aplic putin pe degete si imi fac un masaj de cateva minute la ochi - produsul este excelent!!!
    pielea din jurul ochilor este hidratata, fina si nici un firisor de deshidratare nu se zareste

    Avand tenul mixt si deosebit de sensibil, am vrut sa aplic doar in jurul ochilor, insa aseara am pus probabil mai mult ulei si am aplicat astfel pe toata fata ... efectul este de uau! Nu mi s-a intamplat nimic, tenul este fin, hidratat si foarte luminos
    Il recomand si il folosesc cu mare drag!!

    RăspundețiȘtergere