Top Line - beauty news

10:05:00

Fetele dragi, Top Line ne-a pregatit multe noutati si lansari . Daca veti pasi pragul magazinului Top Line din Regina Maria nr 14 sigur nu veti pleca cu mana goala. Raiul ojelor , produselor de ingrijire , hair styling. Puteti comanda si online .
Cremele da maini OPI Avojuice sunt foarte cunoscute si apreciate , le iubesc si eu, am scris despre ele . Am variante mini peste tot .

Acum gama Avojuice se relanseaza cu noi arome . Credeti-ma , sunt delicioase toate !




                                Pretul pentru 250 de ml este de 82 lei . Merita!
Anul acesta ACADEMIE sarbatoreste 125 de ani si cu ocazia asta a creat o crema cu totul speciala - Princesse des cremes
 O crema legendara…« Princesse des Cremes »!
Reproducere identica a recipientului din 1890, recipient realizat din opaline, o sticla pretioasa din secolul 19.Recipient feminin si rafinat si capac din metal auriu.
Acronimul ASB se regaseste pe capac.
Eticheta vintage arata la fel ca originala, lipita pe partea din fata a produsului, iar o camee aurie, este stantata pe eticheta.
« Princesse des Cremes » este reprezentata de o camee din 1890 a Académie Scientifique de Beauté care te duce cu gandul la istoria cremei si totodata valideaza recunoasterea editiei vintage.

Pretul este de 498 lei, un rasfat regal pentru tenul tau! Fiti frumoase!

You Might Also Like

16 comentarii

  1. Stella, ai incercat Princesse des Cremes? sunt tare curioasa ce efecte are, avand in vedere pretul destul de mare. De regula, in produsele de beauty care merita si pe care le folosesc zilnic nu ma dau inapoi de la investitii si chiar sunt curioasa legat de aceasta crema ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, nu am incercat. Dar am folosit multe alte produse Academie si pot sa spun ca toate sunt foarte bune, nu ai cum sa dai gres. mersi

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de cremele de maini OPI, par interesante.

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. lOS PRODUCTOS TIENEN MUY BUENA PINTA!

    Te espero en http://www.addictforyou96.blogspot.com.es/2015/01/17-volvi_22.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesting new OPI products! Thank you for letting me know! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa Stella si eu iubesc cremele OPI,mie imi spui ca nu pleci cu mana goala :)))),e asa frumos acoloooo,pe on-line nu e asa funny :)))).Trebuie sa fi acolo....sa le vezi ...sa le atingi...si apoi sa le iei acasa :))))).Puuup <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar placea o crema de maini OPI :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci de informatii. Par super interesante toate. Eu iubesc OPI si ai vaxut ca am scris despre seturile mini cumparate de la Top Line, chiar raiul pe pamant. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Merci de informatii. Par super interesante toate. Eu iubesc OPI si ai vaxut ca am scris despre seturile mini cumparate de la Top Line, chiar raiul pe pamant. Pupici

    RăspundețiȘtergere