Say goodbye to your cellulite righ now ! Long story...

10:47:00

Fetele dragi, discutam astazi despre un subiect tare ''feminin'' , cel mai discutat dintre suferinta femeilor - celulita .
Cele mai multe femei lupta cu aceaste teribile cocolase cu toate fortele posibile, efort , timp si bani.
Toate aceste par ca un basm si noi traim   in acest basm si luptam cu monstru. Ce reprezinta totusi acest monstru infricosator ? Nu neaparat sa fii dolofana , picioruse subtiri tot se bucura de ea - ce-lu-li-ta !
Acumulare de celule adipoase care au incetat sa functioneze in mod normal si cu o razbunare acerba acumuleaza grasimile si atrag toate toxinele. Ca urmare , aceste celule impreuna cu tesut conjuctiv se umfla in exterior si ''coaja de portocala '' bucura milioane de femei.

Nu e niciun secret faptul ca marea majoritatea femeilor viseaza ca problema sa fie rezolvata ca prin magie , eventual ca in basm. Printesele alearga pe la masaje si LPG si se impacheteaza cu cele mai pretioase metale , aur e la moda acum, daca nu stiati.


Cenuseresele alearga dimineata si cu efort de neimaginat isi maseaza pulpitele cu cel mai dur burete , poate poate iese monstru...
V-am zis ca e un basm , ca in povestea cu Alice : ca sa ramai pe loc trebuie sa fugi cat poti de repede si ca sa avansezi - sa fugi si mai repede. Femeile alearga prin  saloane de infrumusetare , clinici , masaje si spera sa ramana pe loc in inceputurile luptei impotriva celulitei. Si nu admit ca pe aceasta pista vor rula toata viata.....
Povestea e veche , sa o privim intr-un mod nou .
- Mancarea sanatoasa
Nu e niciun secret ca tot ce mancam influenteaza sanatatea noastra. Nu o sa dezvolt teorii in aceasta privinta, dar incercati sa mancati cat se poate de ''curat''
- Efort fizic
Cel mai mic efort fizic stimuleaza circulatia si s-ar putea '' cocoloaselor '' sa nu le placa
Eu personal nu merg la sala , dar zilnic fac exercitii de placere si oricand cand am timp. Genoflexiuni , scandurica si multe altele foarte accesibile.
Nu sunt impotriva procedurilor la saloane, dar daca tot ne vaitam ca nu avem timp , cea mai la indemana metoda - crema anti celulitica acasa. Ai facut dus seara - te dai cu cremuta peste cocolase. Dar sa fim seriosi totusi [ cine ma cunoaste, stie ca eu mereu vorbesc in rima si glumesc mult ] , nu  ai  nicio scuza daca si cu o crema ti-e lene sa te dai, sincer.

Eu am ales o crema foarte eficienta si am gasit-o aici .

REVICEL - o crema-gel , absolut naturala , placuta in utilizare. Cantitatea mare la pret mic  ,textura de jeleu de o culoare baby blue - numai avantaje. Se aplica extrem de placut, se absoarbe imediat , ofera un efect racoritor in momentul aplicarii ca apoi sa te incalzeasca placut si sa te relaxeze.. Este perfecta pentru mine si pentru corpul meu. 


Contine ulei de jojoba , ulei de samburi de struguri , extract de ceai verde, ardei iute, menta. 
Este  foarte relaxanta si placuta , ajuta si la relaxarea picioarelor obosite. Recomand sa fie aplicata prin masaj [ doar stim sa framantam aluatul] , astfel vom favoriza arderea grasimilor si eliminarea monstrului ..
Fetele dragi, nu e nimic complicat, cu un mic efort fizic , doua-trei frunze si o crema potrivita vom fi si noi printese! Povestea nu s-a terminat aici, vei trai in ea tot restul vietii.  Dar crema Revicel o recomand cu drag, chiar functioneaza!
P.S. Si ca sa traiesti sanatoasa pana la adanci batranete, aici vei gasi tot de ce ai nevoie- alimente, ceauri, vitamine si multe alte minuni .

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Ce frumos ai povestit! :D
    Azi trebuie să ajungă și la mine crema, abia aștept s-o încerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. In spatele oricarui lucru/rezultat frumos, sta multa munca, si a doua zi de la capat, on and on. So true! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice review - very helpful!Have a beautiful Tuesday dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Stella, ma dau cu creme anticelulita de vreo.... stai sa calculez.... 19 ani si tot am :D. Dar eu tot ma dau. Fie ce o fi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, ce haioasa esti! despre asta e si povestea- povestea vietii noastre! te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa si la mine celulita e la ea acasa :)))),am tot incercat si eu diverse.....dar nimic.....s-o incerc si pe asta ....daca zici de bine de ea Stella.Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos povestit! Eu cam sar peste aceste tratamente!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc de obicei. Pe aceasta inca nu. Merci Stella! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce poveste frumoasa! Incerc sa folosesc si eu in fiecare seara, mai nou ventuza CelluBlue :D

    RăspundețiȘtergere