Egg Yolk Cream LIOELE

09:05:00

Am primit o surpriza frumoasa si personalizata din partea echipei  Makeup-Shop , bineinteles ca m-am bucurat tare mult si am inceput sa folosesc produsele . Astazi vorbim despre Egg Yolk Cream LIOELE .


                        Toata gama de produse coreene LIOELE este disponibila aici .
Cine ma urmareste mai demult stie ca eu sunt fan cosmeticelor asiatice , am scris si despre diverse produse, despre curatarea tenului in stil asiatic, despre crema de ochi Lioele . Ma bucur mult ca avem privilegiu de a le avea aproape, astfel ca oricine poate avea acces usor la ele.
Cosmetice asiatice este un univers intreg , un univers mimimi..... de poveste. Cine a fost in Asia [eu am fost in Corea de Sud] stie ce inseamna asta . Cu atat mai bine ca avem acum din ce alege , fara sa calatorim in Asia. Coreenii sunt obsedati de ingrijirea lor , inclusiv baietii si este un cult pentru ei. Si da, sunt maestrii in a crea produse care chiar lucreaza ! Nicaieri nu veti vedea atatea texturi incredibile si ambalaje de iti vine sa faci colectii. Si cel mai mare plus este ca toate aceste produse functioneaza si isi respecta promisiunile.
Egg Yolk Cream [ aici  ] -
Gama Lioele Egg este linia Premium antirid cu extract de ou. Oul este bogat in grasimi, colesterol si retinol, ceea ce ajuta la hidratarea, intinerirea si exfolierea pielii.
Crema de fata Egg Yolk Cream cu o formula intens hidratanta, lupta impotriva liniilor fine, reduce adancimea riduriilor, conferind pielii elasticitate si fermitate. Cu un continut ridicat de colagen, coenzima Q10 si substante active ce ajuta pielea in procesul de refacere si reinnoire a colagenului. Coenzima Q10 ajuta la restaurarea barierei hidro-lipidice cutanate si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.
Sa vorbim un pic despre ambalaj care arata intradevar ca un produs premium , luxury . Cutia, borcanasul -in culori aurii  - eleganta si stil.
Produsul are 50 g
Cand am deschis borcanasul , m-am minunat de-a binelea! Textura, culoarea ..aratau ca un sorbet,  jeleu , in orice caz ceva de mancat ! Este atat de frumoasa textura, ca altfel nu vreau sa ma exprim , este superba!
Exact ca un sorbet de culoare galbena clara , cu un miros usor de lamaie [asa il percep eu] . Pot sa cant si ode , tare imi place.
Crema poate fi folosita atat ziua cat si seara. Textura ei extrem de fina si lejera permite absorbtia imediata , tenul devenind foarte neted  si mat. Nu lasa absolut deloc nicio senzatie de lipicios , dar deloc. Si cum se aplica machiajul.. de vis!
M-a impresionat cu adevarat , este un produs de care te indragostesti din prima , pentru ca este foarte, foarte placut si are efecte imediate.
Daca si tu ai nevoie de hidratare intensa si beneficii multiple pentru tenul tau , nu ezita sa o comanzi aici



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Beautiful post, really interesting!
    kisses! Have a great week!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. postare ta a venit la timp, chiar cautam o crema pentru zona ochilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte "apetisant", pacat ca e in borcanas, as fi preferat in tub :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat, arata foarte bine! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata, nu am mai folosit produse asiatice dar multumim pt review ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata super, ma tenteaza sa incerc!Pup, Stella!

    RăspundețiȘtergere