#Beautyswapbybeautybarometer

11:20:00

Fetele dragi, in primul rand vreau sa spun multumesc voua, celor care ati participat la acest eveniment,primul de acest gen . Pentru ca m-am simtit minunat intre voi , m-am bucurat sa va revad pe toate si sa cunosc fete noi! Sper sa mai repetam !
Evenimentul  #beautyswapbybeautybarometer , organizat de Ana , a fost un succes. Cred cu tarie ca ne uneste cumva , ca avem prilejul sa ne cunoastem mai bine in realitate si sa ne distram. Multumim, Ana!
Sponsorii au fost alaturi de noi si le multumim tare mult. Avem prilejul sa testam produse noi.
Max Factor , Oriflame , Pick N Dazzle, Flormar , Cosmetic PLant, Magnifique Skin , Farmec , fotograful Iulian Sima si locatia Inspayer.
Dana a creat machiaje intr-un corner special amenajat. Deasemenea , din partea sponsorilor am avut si surprize, tombole special organizate si speech-uri . La eveniment a participat si doamna Pavlina Marinova, CEO Pick N Dazzle , multumim!
A fost distractie mare , eu cel putin mereu sunt pusa pe glume. Cine ma cunoaste, stie. Am schimbat cosmetice intre noi si sa stiti ca e chiar foarte buna idea. Eu o aveam in cap demult, doar ca nu am timp de organizare. Va las cu pozele, multumim Iulian Sima, ca sa vedeti ce atmosfera minunata a fost.
Multumesc tare mult tuturor!








You Might Also Like

13 comentarii

  1. Draga mea, acum realizez ca nu am facut poze impreuna! Am fost atat de absorbita de eveniment si schimburi ca nu m-am mai gandit la poze...asta spune totul despre acest eveniment foarte reusit! Pupicei Stella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami, da! dar cred ca eu eram cea mai zapacita pe acolo.pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost un eveniment minunat, sper sa repetam! Si ma bucur mult ca ne-am revazut, ai aratat superb! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos, bravo voua! Asteptam pareri despre produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Stella! Am promis, va fi si a 2-a si a 3-a oara :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Inspirata ideea Anei care merita felicitari pentru initiativa si organizare! Se vede pe chipurile fetelor ca a fost relaxata si placuta atmosfera! M-ai facut sa-mi doresc sa fi fost acolo, cu voi! :)

    Pup, draga mea Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicia,pai ai putea sa vii. imi doresc sa te cunosc! data viitoare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoasa idee,super eveniment

    RăspundețiȘtergere