Beauty board

19:59:00

Fetele dragi, am vazut ca va plac postarile cu tematica asta , iata un nou beauty board. Majoritatea produselor le-ati vazut , dar exista si o noutate . Toate sunt exclusiv make-up, produse ce folosesc eu dimineata devreme pentru un machiaj rapid .
Incep cu fdt / corector . Mult iubitul CC cream Lumene nu imi lipseste . Este egal cu un fond de ten lichid care este foarte fluid[asemanator texturii BB cream Garnier pentru ten mixt ] , dar uniformizeaza tenul foarte frumos si ii da un aspect fresh. Poate fi folosit pentru orice tip de ten , nu matifiaza excesiv si  nu usuca tenul .
Corectorul Fit Me Maybelline imi place mult . Nu am cearcane deloc si defapt nici nu as avea nevoie de corector , il folosesc pentru reimprospatarea tenului si mici corectii. Nu usuca zona de sub ochi!


Pudra Sally Hansen [ deja sunt la a treia , luata de pe produsecosmetice.ro ] seamana mult cu mineralize Mac , dar costa mult mai putin . O iubesc, este foarte buna, are acoperire , matifiaza , dar nu usuca. Se poate folosi si fara fond de ten.
Mascara Chanel Le Volume - mascara ce o folosesc cel mai des [desigur, mai am si altele] . Volum, curbare, rezistenta. Ce mai trebuie? Si fara efort .

Oho ho, noua mea paleta Naked 3 , luata din vacanta! Este superba! Cred ca ati vazut deja sute de review-uri si swatch-uri , nu are rost sa ma exprim si eu in sensul asta . Cred ca din toate paletele Maked existente asta merita !
Si Face Form Kit Sleek , o paletuta tot recenta [gasiti produsele Sleek in Kendra Unirii].Am scris si un review nu demult , daca va intereseaza. Este foarte comoda , compacta si frumoasa.
Pentru buze ''de zi cu zi'' - un creion contur in nuanta natural de la Just [ in AFI mai gasiti produsele JUST la oferta 2+1 , adica platiti un singur produs si doua va alegeti gratis, orice ]
Creionul este foarte cremos, alunecos , rezistent . Singura problema la mine cu creioanele astea cremoase este ascutirea lor . Spuneti-mi voi cum va descurcati?
Glossul Inglot din gama Sleeks miroase divin ! Are mici particule stralucitoare , ofera o culoare discreta si un efect de volum.
Pentru sprancene folosesc creionul Wiz Brow Anastasia [ gasiti produsele Anastasia in Bucuresti in mai multe locatii] , culoarea medium brown , pentru ca nu mai aveau blonde. Dar s-a potrivit perfect, culoarea este chiar deschisa. Un creion foarte bun, foarte subtire si usor de folosit .
Gimme Brow Benefit recomand din tot sufletul. Este cam scumput, dar nu se compara cu produse similare de la branduri mai budget . Se poate folosi si fara creion, ofera culoare si  aranjeaza sprancenele frumos.
Ce va place din lista mea?
                                                   NU UITATI DE CONCURS !

You Might Also Like

13 comentarii

  1. Si eu am anticearcanul Fit Me de la Maybelline si imi place mult. Am ceva cearcane si le acopera foarte bine si oferaa un look proaspat si frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu creioanele cremoase le țin în frigider câteva ore, până li se întărește mina. Apoi se ascut mai ușor cu ascuțitoarea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ничего не пробовала из этого, но если тебе нравятся, то думаю стоит попробовать :-) Целую!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate imi plac, dar paleta UD 3 mi se pare fabuloasa! Sa te bucuri de ea! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bune alegeri, vreau și eu creionul de la Anastasia. E pe wishlist-ul de anul acesta. Anticearcănul îmi place și mie mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gloss-ul Inglot si paleta Naked, sunt niste frumuseti! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Brow Wiz-ul este super misto..desi momentan imi place mai mult pudra Brow Powder Duo. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere