What is in my bag , makeup bag ..?

19:18:00

Tema asta , ce avem noi in geanta , e tare populara in blogosfera de beauty . Toate avem in geanta cam aceleasi chestii , multeeeee- unele utile , altele deloc. Dar tot caram dupa noi ''caramizi '' . Important sa fie geanta mare . Am auzit ca daca esti obisnuita sa porti geanta mare, ai tendinta sa pui acolo totul. Daca iti place geanta mica , vei pune strict necesar in ea.
De obicei port geanta mare, excluzand diverse evenimente . Si da, port cu mine multe , parca imi trebuie totul.
Port cu mine multe cosmetice si nu va mirati de ce. Pentru ca imi trebuie. Si pentru ca in timpul zilei sau seara  pot sa ajung la diferite evenimente , pentru vreau sa arat bine in fata pacientilor mei, pentru ca e respectul de sine . Sincer, ma mira multe beauty-bloggerite care apar pe la evenimente neglijente , macar cu o minima uniformizare a culorii tenului . Dar fiecare cu treaba lui..
Sa vedem ce am eu .. In primul rand - portfardul Benefit , mi se par tare dragute , am avut inca doua , toate au fost rezistente si frumoase . Am mereu cu mine servetele demachiante , de obicei Inglot , foarte eficiente in ambalaj micut.


- Crema de maini Opi , tare mult imi place textura ei lejera . E de fapt o lotiune , miroase minunat si hidrateaza perfect fara sa lase mainile unsuroase.
- Ata dentara . Nu pot trai fara ata dentara , le am peste tot . Va recomand din suflet sa-o folositi cat mai des , evitati multe probleme stomatologice
- Balsam de buze Blistex  si unul cu unt de cocos . O femeie niciodata nu trebuie sa aiba buzele uscate!
- Crema La Prairie . Un fel de SOS . Nu e nevoie de multe cuvinte, doar .. La Prairie !
- Benefit Ooh la lift, instant boost, se foloseste in zona de sub ochi , lumineaza instantaneu privirea si fixeaza concealerul sa stea mai bine
- Concealer Maybelline Fit Me , un concealer foarte bun si ieftin
- Fond de ten Estee Lauder Maximum Cover , il folosesc de fapt ca si corector, concealer , pentru mici corectii . Este genial produsul !
- Fond de ten Shiseido Sun Protection, nr 1 si nr 1 si the best of the best, l-am declarat de nenumarate ori cel mai bun fond de ten!
Port cu mine 2 mascara , da, pentru ca una nu e deajuns!
- YSL Baby Doll alungeste si separa bine genele
- Chanel Le Volume face volum!
- Pudra Nouba , o pudra foarte ,foarte faina , am mai scris despe Nouba intr-un articol
- Creion YSL , foarte intens si rezistent. Singura problema la ascutire , sa pierde mult
- Creion TARTE , fantastic creion de ochi , nu am gasit chiar un produs similar.
- Blush Milani Luminoso ! Cel mai iubit blush al meu si ii multumesc Cameliei ca mi l-a oferit
- Too Faced Candlelight , un iluminator tare dragut cu o textura aparte , ilumineaza instantaneu
- Pensula RT , o iubesc nespus
Patru produse pentru buze, pentru ca trebuie unul rezistent, altul mai lejer, mai intensa culoarea ...stiti voi
- Bourjois Rouge Edition Velvet 07 , o culoare purtabila ziua , un ruj rezistent ,dar nu usuca buzele
- Nouba Millebaci 07 , un rosu classy . Unruj superb, extrem de rezistent
- Dior Lip Maximizer , un gloss ce ofera hidratare foarte buna si un aspect putin mai voluminos buzelor
- Lancome gloss in love, imi place sistemul de inchidere-deschidere , niciodata nu va curge nimic pe alaturi, imi place glossul in sine , ofera si culoare, si stralucire , nu se lipeste , ofera un aspect frumos
- Parfumul Jimmy Choo , ultima editie . Un parfum pe placul meu, dulce-condimentat
- Parfum spray Angel, perfect de purtat in geanta. Cel mai iubit parfum al meu , am acasa 3 sticle , in editii limitate, dar 100 ml e chiar greu de purtat cu tine, asa ca varianta asta este mereu cu mine
Mai port cu mine , dar intr-o alta geanta , mai mare , un fel de valiza ''mereu de-a-gata'' - diverse accesorii si un aparat Remington, ca imaginea sa fie completa.

Par destul de multe, dar cand esti mereu ocupata si mai trebuie sa participi la diverse activitati in afara jobului principal , cand imi strang parul complet intr-o boneta, imi pun masca, casca ,lupe si desigur nu va rezista machiajul in conditiile astea , eu zic ca strict necesar, tot ce imi trebuie sa arat bine.
Vi sa parut ceva interesant la mine? 
                 Va imbratisez, fetele dragi , fiti frumoase si ingrijite mereu!

You Might Also Like

17 comentarii

  1. PAr foarte multe, niciodată nu am purtat atâtea produse cosmetice în geantă, dar te înțeleg. Și îmi place că ai grijă mereu să arăți impecabil. Nici eu nu le înțeleg pe cele care ies neîngrijite din casă. Pur și simplu nu pot înțelege...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pff..de câte ori am repetat ”înțeleg”.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Par multe, dar la atatea activitati intr-o zi pot fi necesare si astfel sa ofere un look proaspat ca si cum doar in acel moment ti-ai inceput ziua, dar de fapt ziua a fost mai lunga de atat. Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaaaiiiii Stella cate produse ai in geanta draga mea :),imi inchipuiam ca ai multe dar nu asa :)))).,eu cred ca am cam un sfert din tot ce ai tu,dar esti indreptatita sa le porti pe toate dupa tine <3. Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost haioasa Diana Di, mai sus! Mi se intampla si mie, ni se intampla tuturor - cred! Uneori ma enervez pe mine insami pentru ca nu pot lasa asa cum "a picat"! :))

    Revenind la geanta si la continutul acesteia... m-ai uimit, Stella! Dar te inteleg perfect, cu toata uimirea determinata de multimea de produse din portfard! In plus, stii cat te admir, stii ca esti mereu sursa de inspiratie!

    Kisses, lady!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama ce imi place geanta! :) Si pozele sunt tare frumoase.
    Sunt curioasa de aroma lui Jimmy Choo, nu tin minte sa-l fi mirosit. Te pup! Sambata frumoasa! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. sa fiu sincera inca la nimeni nu am vazut atatea lucruri in geanta nu vreau sa va jignesc dar nu suntem la o forma imi pare bine ca aveti atatea cosmetice felicitari

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow, ce ai acolo! Am avut şi eu o perioadă în care căram după mine un morman cam la fel de mare, dar am conştientizat că nu am nevoie de ele mereu. Acum le aleg în funcţie de vreme, unde merg, ce fac şi cât de mică/mare e geanta. :))
    Deci nu sunt singura care am sesizat cât de neglijate apar unele beauty bloggeriţe pe la evenimente. Nu le înţeleg, măcar la astfel de evenimente ar trebui să apari cât mai impecabil posibil, dar mna.. fiecare cu ograda ei. :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. nice bag , and nice selection of maquillage .

    ave

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie nu mi se par deloc a fi prea multe, inteleg utilitate fiecarui produs de acolo. Si eu am un portfard foarte generos, insa de curand l-am mai usurat putin pentru ca o parte din produse am decis sa le tin in mod permanent la serviciu, imi fac retusurile acolo la plecare si nu am nevoie chiar de toate pe parcursul serii.
    Nu vad la tine servetele matifiante, eu nu pot trai fara ele de cand le-am descoperit.

    Puup, duminica frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci clar daca ai fi nevoita sa ai o gentuta, ar fi o dilema ce sa pui in ea ;)))
    Si eu am cateva chestii care nu imi lipsesc niciodata...e musai sa fie acolo...nu stii cand ai nevoie de ceva! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e de mirare ca ai genti atat de incapatoare, eu nu imi iau chiar atatea, dar de obicei am strictul necesar la birou si fac un retus inainte de a pleca, mai am si cateva produse in masina dar evit sa las acolo prea multe pentru ca nu sunt conditii bune de pastrare si le stric. Aveam la un momant dat o pereche de incaltari de rezerva in masina si mi-au prins foarte bine pentru ca mi s-au rupt sandalele si nu aveam timp sa trec pe acasa sa iau altele si noroc cu cele de rezerva :)) In ceea priveste bloggeritele care vin la evenimente ca la piata, in afara de responsabilitatea pe care o ai fata de cititori mai e si respectul pe care il acorzi evenimentului respectiv, de obicei gazdele sunt impecabile si isi dau coate cand vad o persoana care nu se integreaza in peisaj :D Tu vii mereu ca scoasa din cutie la orice eveniment si te apreciez pentru asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Beautiful post, really interesting! kisses

    RăspundețiȘtergere
  14. ooo, chiar multe! nu am atatea in geanta, dar cred ca o sa pun :)

    RăspundețiȘtergere
  15. M-am indragostit de Angel ala al tau, inca mai miroase pe haina mea :D Trebuie sa imi iau si eu unul, clar! Si pana acum nici nu voiam sa aud de el :)))

    RăspundețiȘtergere