VIONNET Paris- official launch in Bucharest

18:11:00

VIONNET Paris s-a lansat oficial in Romania. Lansarea a fost marcata printr-un eveniment extrem de elegant si select.  Boutique Vionnet se afla unde nici nu se putea mai bine - in Grand Hotel JW Marriott .
Istoria brandului VIONNET incepe in anul 1912 cand Madame Vionnet a fondat casa ei de moda. Doi ani mai tarziu ea fost fortata sa-o inchida ca urmare a declansarii primului razboi mondial.Dar in anii 20 casa de moda Vionnet a cunoscut un succes enorm , un succes ce a culminat in 1923 , cand  s-a deschis noul sediu de pe Avenue Montaigne in Paris. '' Templul de moda''- asa a fost mentionat si denumit  acest spectaculos loc-atelier  de tip boutique .


Madame Vionnete a eliberat corpul femeilor de corsete , a creat imbracaminte cu convingerea ca fiecare femeie trebuie sa aiba personalitate , sa fie rasfata de haine fluide ce repeta miscarile corpului.....
In anul 2012  brandul a celebrat 100 de ani si de atunci a fost preluat de Goga Ashkenazi , director creativ al Vionnet Paris , care a fost prezenta personal  la evenimentul de lansare in Bucuresti .
   VIONNET este un brand spectaculos , cu siguranta fiecare femeie isi va regasi aici personalitatea!


You Might Also Like

5 comentarii